1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

paras +200gb ssd levy hintalaatusuhteeltaan?

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi kriza 14.05.2015.

  1. kriza

    kriza Regular member

    Liittynyt:
    04.07.2014
    Viestejä:
    113
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    Pitkästä aikaa täällä taas.

    Ostin koneen tosiaan osista joku 9kk sitten ja se on toiminut tosi hyvin ja silleen. Mut nyt käytössä oleva kingston v300 120gb ssd (tjsp) on täyttänyt ittensä melkeen täyteen ja kaikki sony vegasit sun muut vie siltä tilaa myös. Onhan mulla kans 1tb normikovo koneessa mut olis kiva hommaa uus ssd, jolta löytyis mielellään yli 200gb tallennustilaa.

    Saa ehdotella, hinta olisi hyvä jos ei menisi yli 200e mut riippuu kans tuotteesta. :)

    e: en siis itse kasannut konetta, mut eiks ssd levyt laiteta vaa kiinni sata kaapeleihin ja thats it? vai
     
  2.  
  3. FiveBridges

    FiveBridges Active member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    1,466
    Kiitokset:
    312
    Pisteet:
    93
  4. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,837
    Kiitokset:
    2,464
    Pisteet:
    223
  5. kriza

    kriza Regular member

    Liittynyt:
    04.07.2014
    Viestejä:
    113
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    toi crucial mx 100 500gb näyttäis aika hyvältä, mut semmonen juttu tuli mieleen että miten sit teen kun windows on nykysellä ssdllä asennettuna niin laitanko sit ku hommaan uuden ssdn koneeseen kiinni ja katon että se näkyy oikein ja sit vaa asennan windowsin uusiks vai? se varmaan sit kysyy mille levylle se menee mut voisko joku varmistaa

    thanks ehdotuksista!
     
  6. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,837
    Kiitokset:
    2,464
    Pisteet:
    223
    Kaikki muut levyt irti asennuksen ajaksi.
     
  7. S11l1

    S11l1 Active member

    Liittynyt:
    11.09.2013
    Viestejä:
    705
    Kiitokset:
    111
    Pisteet:
    53
    Miksi windows pitäisi edes asentaa uusiksi? Sitten ymmärrän jos nykyinen SSD hidastelee tai jotain.
     
  8. Kuunmies

    Kuunmies Active member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,487
    Kiitokset:
    494
    Pisteet:
    93
    Clonezilla tai vastaava vaan kehiin ja kloonaat sen vanhan levyn uudelle, jos toi oli tarkoitus.
     
  9. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,837
    Kiitokset:
    2,464
    Pisteet:
    223
    Helpointa varmaan jättää windows vanhalle levylle.
     
  10. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,490
    Kiitokset:
    745
    Pisteet:
    173
    @rick79 voisi tulla tässä asiassa kehiin kun olet kloonannut ssd:n toiselle mokomalle. Olisi jeesiä AP:lle ettei tarvitsisi lähteä koko päivitysrumbaan. Sulla oli joku näppärä ohjelma tuollaiseen. :)

    Toki ajurit uusiksi jos rauta vaihtuu.
     
  11. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
    Joo kloonattu on Acroniksen softalla, Crucialin mukana tuli lisenssi. Ihan ok meni kaikki mutta pieniä hidasteluja alko esiintymään. Freesi winukka on aina freesi winukka. Jos tuuri käy niin kaikki onnaa, jos paska osuu tuulettimeen niin tulee ärräpäitä ja kaksinkertainen työ... Riippusko auringon asennosta kohteessa Marsiin, ite kannatan puhasta asennusta kikkailujen sijaan.
     
  12. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,490
    Kiitokset:
    745
    Pisteet:
    173
    Niimpä se tuulessa liehuva raikas Winukka on aina suositeltavaa. Noissa jutuissa allekirjoitan asian. Mutta kuten wwallu mainitsi niin wanhan winukan voi toki jättää varmuuden varalle toiselle levylle.
     
  13. Kuunmies

    Kuunmies Active member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,487
    Kiitokset:
    494
    Pisteet:
    93
    Itse itseäni lainaten, clonezilla. :) Device-to-device kloonaus ja siirtyy kaikki nätisti uudelle levylle ja vanha jää vaikka back-upiksi. Tossakaan hommassa ei tarvi kuin entteriä naputella vaikka on kammottavan pelottava tekstipohjanen käyttöliittymä.
     
    Whatta Heck kiitti tästä.
  14. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,837
    Kiitokset:
    2,464
    Pisteet:
    223
    Edelleen ihmettelen S11|1:n (siili?) huomion jälkeen miksi windows pitäisi saada uudelle levylle? Jättää vanhan SSD:n järjestelmälevyksi ja asentaa ohjelmat uudelle.
     
    S11l1 kiitti tästä.
  15. S11l1

    S11l1 Active member

    Liittynyt:
    11.09.2013
    Viestejä:
    705
    Kiitokset:
    111
    Pisteet:
    53
    Juuri näin. Jos vanhassa levyssä ei ole aistittavissa hitautta niin aivan turhaa on siirtää sitä käyttistä sieltä mihkään. Ja kyllä se on siili (S11l1) :)
     

Jaa tämä sivu