1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Pakettikone

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi ruutiveijjari 07.08.2017.

  1. ruutiveijjari

    ruutiveijjari Newbie

    Liittynyt:
    02.08.2017
    Viestejä:
    20
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ihan mielenkiinnosta kysyn että onko tuo millane kone prossultaan ja näytönohjaimelta? Millaset päivitys mahikset ja pyörittääkö mitenkä pelei? Mitä lueskelin niin näyttäis ihan ok paketilt tuollee pakettikoneena...
     

    Liitetyt tiedostot:

  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,828
    Kiitokset:
    2,457
    Pisteet:
    223
    Älä ainakaan osta jos sellaista suunnittelit. Prossulla ja sen integroidulla näyttiksellä pelaa cs:ää ja vastaavia keveitä pelejä, joku bf3 menee vielä kohtuullisesti mutta ei tosiaankaan mikään pelikone. Erillisnäyttis on täysin turha.

    Päivittää voi vain näyttistä (olettaen että tuossa on 16xpcie -väylä) ja sitäkin vain johonkin 1050ti -tasolle asti. 1060 korkeintaan.
     
  4. ruutiveijjari

    ruutiveijjari Newbie

    Liittynyt:
    02.08.2017
    Viestejä:
    20
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ei ollu aikomuksissakaan ostaa, kuha tuos kysäisin ku tuli vastaan tuommone kone. Osasinkin epäillä ettei tuollasel paljoo pelaile mtn bf1 ja päivittäminen on kehnoa kans.
     
  5. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,828
    Kiitokset:
    2,457
    Pisteet:
    223
    Eikä kun tuohan on am4 -kannalla, joten periaatteessa voisi päivittää vaikka millaista prossua. Mutta pakettikoneen emo, bios ja poweri niin voisin väittää että päivittämättä jää.
     
  6. ruutiveijjari

    ruutiveijjari Newbie

    Liittynyt:
    02.08.2017
    Viestejä:
    20
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Paremman saa ku kasaa ite osist
     
  7. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,828
    Kiitokset:
    2,457
    Pisteet:
    223
    Se on selvä.
     
  8. ruutiveijjari

    ruutiveijjari Newbie

    Liittynyt:
    02.08.2017
    Viestejä:
    20
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Sopiiks nää yhtee ja paljo fps pyörii cs ja bf1?
     

    Liitetyt tiedostot:

  9. lyyri

    lyyri Regular member

    Liittynyt:
    19.04.2017
    Viestejä:
    331
    Kiitokset:
    97
    Pisteet:
    28
    sopii
    Sieppaa.PNG
    cs pyörii pari sataa fps
     
    ruutiveijjari kiitti tästä.
  10. Pi-Mu

    Pi-Mu Member

    Liittynyt:
    07.02.2017
    Viestejä:
    53
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    8
    Mikä erillisnäyttis ?
    Toi on Bristol Ridge
     
  11. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,828
    Kiitokset:
    2,457
    Pisteet:
    223
  12. ruutiveijjari

    ruutiveijjari Newbie

    Liittynyt:
    02.08.2017
    Viestejä:
    20
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Vaihoin toho emon ja paremma näyttikse ni mitä mielt tuommosest setist
     

    Liitetyt tiedostot:

  13. lyyri

    lyyri Regular member

    Liittynyt:
    19.04.2017
    Viestejä:
    331
    Kiitokset:
    97
    Pisteet:
    28
    ruutiveijjari kiitti tästä.
  14. ruutiveijjari

    ruutiveijjari Newbie

    Liittynyt:
    02.08.2017
    Viestejä:
    20
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Näil mennään
    :)
     
  15. lyyri

    lyyri Regular member

    Liittynyt:
    19.04.2017
    Viestejä:
    331
    Kiitokset:
    97
    Pisteet:
    28
  16. ruutiveijjari

    ruutiveijjari Newbie

    Liittynyt:
    02.08.2017
    Viestejä:
    20
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Zotac GeForce GTX 1050 Ti OC Edition GeForce GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 onks luotettava näyttis ku en oo kuullu tuon nimisest ku Zotac koskaa?Ja onko ddr3 eroo ddr4 paljoo?
     
  17. lyyri

    lyyri Regular member

    Liittynyt:
    19.04.2017
    Viestejä:
    331
    Kiitokset:
    97
    Pisteet:
    28
    On hyvä ja luotettava valmistaja, vaikka onkin vähän pienempi lafka. @i7Extreme voinee vahvistaa näkemykseni.

    Ddr4 on uudempaa kuin ddr3 ja isommilla kelloilla, am3+ emot tukevat vain ddr3
     
    ruutiveijjari kiitti tästä.
  18. ruutiveijjari

    ruutiveijjari Newbie

    Liittynyt:
    02.08.2017
    Viestejä:
    20
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Entäs mistä sais nää osat halvimmin ostettuu? Mites tuon mindfactoryst tilaaminen nykyää?
     
  19. lyyri

    lyyri Regular member

    Liittynyt:
    19.04.2017
    Viestejä:
    331
    Kiitokset:
    97
    Pisteet:
    28
    Mindfactory ei enää toimita suomeen, moni on nyt tilannut saksalaisen postilokeropalvelun kautta mimdfacrorysta, jota kautta se onnistuu, mutta tuo toimitukseen hieman lisähintaa. Siitä onko jengille tullut paketit perille mailboxden kautta, en ole vielä kuullut kommenttia.

    Jos saksasta tilaat niin kannattaa katsoa osat uusiksi, tuohon hintaan saisi jo varmaan ryzeniä
     
  20. ruutiveijjari

    ruutiveijjari Newbie

    Liittynyt:
    02.08.2017
    Viestejä:
    20
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ahaa okei , en varmaa ala sählätä noiden saksalaisten kauppoje kaa. Pitää sit katella systemasta ja jimmsistä noita osia.
     
  21. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,828
    Kiitokset:
    2,457
    Pisteet:
    223
    Tuossa on nyt kasassa paras paketti mitä tuolla rahalla saa.
     

Jaa tämä sivu