1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysymys Pöytökonetta päivittämässä

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Rietas 07.02.2015.

  1. Rietas

    Rietas Newbie

    Liittynyt:
    07.02.2015
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Morjesta.

    Nyt on kulunut vuosia siitä kun laitoin viimeksi uuden koneen kasaan ja olisi ilmeisesti päivitys paikan.
    Kone palvellu vuosia pelikäytössä. Pelailtu BF4:sesta Worms Armageddoniin.

    Nykyinen setuppi ois seuraavallainen:
    2x2GB, DDR3 1333MHz, CL9
    600W CX Builder Series
    AMD Radeon HD 6870 1 GB
    M4A87TD/USB3, AM3, AMD870, SATA 6Gbps, USB 3.0, AT
    AMD Phenom II X6 1055T

    Haaveilin tuossa jo uudesta koneesta mutta gigahertzipäissään päiviä palloillessa parempi puolisko laitto jarrut päälle.

    Kysynkin teiltä jotka on asioista vähän paremmin kärryillä että selviääkö tässä pelkällä näytönohjaimen päivityksellä vai pitääkö ruveta isompiin hankintoihin. Alkaa tuossa pelikäytössä jonkin verran jo tökkimään. Itse viimeisen vuoden ollut pimennossa koska viettänyt maassa aikaa jossa internet on yleellisyys ja tippunut kehityksen kärryiltä.

    Olisin kiitollinen kaikista vinkeistä ja neuvoista joita ihmisillä on antaa!
     
  2.  
  3. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
    Uus näyttis ja Ram:a lisää niin taas mennään..
     
  4. Escaladus

    Escaladus Regular member

    Liittynyt:
    07.12.2009
    Viestejä:
    893
    Kiitokset:
    16
    Pisteet:
    28
  5. Rietas

    Rietas Newbie

    Liittynyt:
    07.02.2015
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ourrait. Kiitoksia vastauksista.

    Lisämuistit ja näytönohjain kauppalistalle.
    Kattelin tuossa AMD:n R9 280: pistä. Ilmeisesti tuollanen PCI-E 3.0 hyppää ongelmitta tuohon PCI-E 2.0 väylään?
     
  6. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,705
    Kiitokset:
    792
    Pisteet:
    173
    Juu hyppää, no broblem. Kai powerissa on riittävät liitännät näyttiksen lisävirroille?
     
  7. Rietas

    Rietas Newbie

    Liittynyt:
    07.02.2015
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Näkyy menevän nykyseenkin jo parilla piuhalla lisää virtasta.
     
  8. S11l1

    S11l1 Active member

    Liittynyt:
    11.09.2013
    Viestejä:
    705
    Kiitokset:
    111
    Pisteet:
    53
    Minkäs ikäinen poweri kyseessä? Sillä tuo ei sieltä parhaimmasta päästä ole.

    Joten samalla kertaa powerin vaihtokaan ei välttämättä huono asia olisi.
     
  9. Rietas

    Rietas Newbie

    Liittynyt:
    07.02.2015
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Muistaakseni 2010-2011 vuoden vaihteessa kone hommattu.
     
  10. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Ei parasta laatua poweri mut sen verran uus et eiköhän mene uudellaki näyttiksellä.
     

Jaa tämä sivu