1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

päivitystä HD7850

Viestiketju Näytönohjain -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi ongelmii 08.09.2015.

  1. ongelmii

    ongelmii Regular member

    Liittynyt:
    12.07.2010
    Viestejä:
    131
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    juuh näytis pitäis päivittää, hintaa mietin 450euron luokkaan

    nykyinen näytönohjain on HD 7850

    muut osaset ois:
    i5-2500k
    550w xfx poweri
    Z77MA-G45 emona (uskaltaako tällä kellotella? takuu loppunut niin vois kokeilla jos tuolla vaan voi/kannattaa)

    mulla on nyt 60hz näyttö mutta saatan vielä jossain vaiheessa päivittää sen 144hz mutta tuskin ihan lähiaikoina
     
  2.  
  3. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,936
    Kiitokset:
    124
    Pisteet:
    143
    Geforce 970 tai Radeon 390X/290X.
     
  4. ongelmii

    ongelmii Regular member

    Liittynyt:
    12.07.2010
    Viestejä:
    131
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    kannattaako tuo tilata saksasta?
    samaan tilaukseen tulee varmasti kovo ja ehkä äänikortti, pitää vähän puntaroida tuota ääni korttia että onko tuo nyt ostamisen arvoinen (jotain creativen sound blasteria tms. oon miettinyt)
     
  5. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,936
    Kiitokset:
    124
    Pisteet:
    143
    Kyllä kannattaa tilata Saksasta, jos haluaa säästää rahaa. esim. halvin 390x taitaa Suomessa olla 460 euroa, kun Saksasta saa puolestaan 410 eurolla.
     
  6. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,486
    Kiitokset:
    2,657
    Pisteet:
    223
  7. i7Extreme

    i7Extreme Active member

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2,297
    Kiitokset:
    339
    Pisteet:
    93
    Tuosta pelin kanssa 480€:
    http://www.mindfactory.de/product_i...X-980-Aktiv-PCIe-3-0-x16--Retail-_982975.html
    Valmistajan mukaan emossa on valmiuksia ainakin jonkinlaiseen kellotukseen.
    http://www.msi.com/product/mb/Z77MAG45.html#hero-overview
    Instant OC
    OC Genie II
    Poweri oli 550W, saattaa jossain kohdin rajoittaa.
     
    Viimeksi muokattu: 09.09.2015
  8. ongelmii

    ongelmii Regular member

    Liittynyt:
    12.07.2010
    Viestejä:
    131
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    juuh laitoin cdonista tilauksen valumaan
    Asus Radeon R9 390X 8GB DCII ois tulossa lopuu hinnaks 475e
    kun varmaan nopeemmin tulee tilaus suomesta kuin odottaa saksan maalta, hinta eroakaan ei loppuunsa tule kovin paljoa niin päädyin tälläseen tulokseen :)

     
  9. ongelmii

    ongelmii Regular member

    Liittynyt:
    12.07.2010
    Viestejä:
    131
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    moro kortti tuli päivällä postista ja nyt olen asentelemassa sitä

    mutta kuvaa en saa ulos tulemaan laitoin noi pinnit kiinni (8+6) 6+2, +6 pinnisillä
    kokeilen käynistää niin kummatkin ledit syttyy valkoiseksi mutta kuvaa ei siitä nähden tule (kokeilin käynnistää emonpaikastakin mutta sekään ei käynisty jos lisävirta piuhat on kiinni?)

    nyt kirjottelen tätä viestiä niin mulla on noi lisävirtapiuhat pois (siellä palaa punaset ledit) ja näyttöpiuha on emossa kiinni

    juuh ja poistin jo vanhat ajurit, ajelin ccleanerilla läpi mutta ei auta :(
     
  10. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,359
    Kiitokset:
    654
    Pisteet:
    193
    Voisit kokeilla palauttaa ensin Bios default asetukseen.

    edit: ennen sitä lisävirtapiuhat kiinni. Toinen vaihtoehto resetoida bios.
     
    Viimeksi muokattu: 16.09.2015
  11. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,936
    Kiitokset:
    124
    Pisteet:
    143
    BIOS:in/UEFI:n kuva ei tarvitse ajureita, joten jos BIOS/UEFI ei näy niin ongelma on muualla kuin ajureissa.
     
  12. ongelmii

    ongelmii Regular member

    Liittynyt:
    12.07.2010
    Viestejä:
    131
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    kokeilin palauttaa biossin mutta ei auttanut (latasin vanhan takasin kun tuulettimet huutaa muuten 100%)

    oisko tuo joku virta loppuminen että kone ei anna käynistää kun kokoonpano syö liikaa virtaa? tms. muut osat löytyy ekasta viestistä

    e. laitoin vanhan näyttiksen kiinni ja kuva kyllä tulee hyvin taas :/
     
    Viimeksi muokattu: 16.09.2015
  13. Persjalka

    Persjalka Active member

    Liittynyt:
    07.06.2011
    Viestejä:
    1,658
    Kiitokset:
    356
    Pisteet:
    93
    Omassa koneessa on 290x ja xeon juurikin 550 xfx powerilla ja pyörii hyvin,390x pitäisi kuluttaa vielä vähän vähemmän virtaa kuin 290x,ainakin niin olin lukevinani.
     
  14. ongelmii

    ongelmii Regular member

    Liittynyt:
    12.07.2010
    Viestejä:
    131
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    [​IMG]
    https://gyazo.com/b80114e964089e123fe3abf96640adde

    pitääkö tuohon heittää enabled?
    mita tuo niinkuin tekee?


    muutin tuon gen3 enableksi mutta ei ollut mitään vaikutusta

    huomasin tuossa että tuo bus interface on x16 2.0 eli eikö tuo näyttis mene nyt pcie 2 nopeutta?
    (laitoin minecraftin pyörimään viereen eikä silloinkaan kyllä noussut tuo kolmeen)
    että onko tässä tuo ongelma nyt se että tuo uudempi näyttis vaatii pcie3.0 mutta mun kone ei suostu antaa sitä?
    [​IMG]
    https://gyazo.com/9ec32f40d1dbcd61b8eca10984a19d42
     
    Viimeksi muokattu: 16.09.2015
  15. ongelmii

    ongelmii Regular member

    Liittynyt:
    12.07.2010
    Viestejä:
    131
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    juuh oisko mitään ehdotuksia?

    mites toi biosin päivitys voisko auttaa? entä saako nää vanhat tiedot talteen kun muuten mulla rupee tuo tuuletin huutaa täysillä ja nyt en muista millä ihmeen kikalla se saatiin tiputettuu normi tasolle :O
     
  16. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,936
    Kiitokset:
    124
    Pisteet:
    143
    PCI Express on molempiin suuntiin yhteensopiva versioiden 2.0 ja 3.0 välillä, eli siitä ongelma ei johdu.

    Kyllä tuolla emolevyn BIOS-päivitystiedoissa ainakin lukee näytönohjainyhteensopivuusongelmien korjausta noissa viimeisimmissä BIOS-versioissa, joten se voi auttaa
    "Improved PCI-E display card compatibility."
    http://www.msi.com/support/mb/Z77MAG45.html#down-bios
     
  17. ongelmii

    ongelmii Regular member

    Liittynyt:
    12.07.2010
    Viestejä:
    131
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    miten toi päivitys sitten kaikkein helpoiten onnistuu?

    mielellään ihan vaihe kohtaisesti kun en ole ikinä moista tehnyt niin en tiedä yhtään
     
  18. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,936
    Kiitokset:
    124
    Pisteet:
    143
  19. ongelmii

    ongelmii Regular member

    Liittynyt:
    12.07.2010
    Viestejä:
    131
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    kuva rupes tulemaan kun päivitin tuon biossin :)
    vähän meinas olla ongelmia päivttäessä mutta menihän see lopultakin läpi
     

Jaa tämä sivu