1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Outo ongelma

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi Etelänpoeka 01.02.2016.

  1. Etelänpoeka

    Etelänpoeka Member

    Liittynyt:
    19.12.2015
    Viestejä:
    51
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Juu eli kasasin koneen täs pari päivää sitten, niin kun aloin pelaamaa nii Fps oli erittäin pieni kun pelasin High graffoilla GTA V. Tässä specsit: Amd fx 8350, AMD R9 390, 8GB RAM. 2TB kovalevy, 120GB ssd. Mitä pitäisi tehdä?
     
  2.  
  3. Etelänpoeka

    Etelänpoeka Member

    Liittynyt:
    19.12.2015
    Viestejä:
    51
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Kyseinen peli kaatuu myös joka kerta kun yrittää avata.
     
  4. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,326
    Kiitokset:
    643
    Pisteet:
    193
    Mitä ajureita olet asentanut koneeseen?
     
  5. Etelänpoeka

    Etelänpoeka Member

    Liittynyt:
    19.12.2015
    Viestejä:
    51
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Ajuri=Käyttöjärjestelmä?
     
  6. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,326
    Kiitokset:
    643
    Pisteet:
    193
    Emolevyn ja näytönohjaimen laiteajurit pitää asentaa käyttöjärjestelmän asennuksen jälkeen.
    Emolevyn valmistajan tukisivulta löytyy oikeat ajurit emon tyypillä.
    Näytönohjaimen ajuri AMD:n sivulta.
     
    Etelänpoeka kiitti tästä.
  7. Etelänpoeka

    Etelänpoeka Member

    Liittynyt:
    19.12.2015
    Viestejä:
    51
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Kiitos! Palaan tähän ehkä myöhemmin.
     
  8. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,326
    Kiitokset:
    643
    Pisteet:
    193
    Joo, laita viestiä jos et löydä ajureita tai olet muuten epävarma niistä.
     
  9. Etelänpoeka

    Etelänpoeka Member

    Liittynyt:
    19.12.2015
    Viestejä:
    51
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
  10. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,326
    Kiitokset:
    643
    Pisteet:
    193
  11. Etelänpoeka

    Etelänpoeka Member

    Liittynyt:
    19.12.2015
    Viestejä:
    51
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Latasin nuo kaikki kolme tiedostoa mitä teen niille?
     
  12. Etelänpoeka

    Etelänpoeka Member

    Liittynyt:
    19.12.2015
    Viestejä:
    51
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Ja käyttöjärjestelmä win 10 64bit
     
  13. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,326
    Kiitokset:
    643
    Pisteet:
    193
    Pura niiden pakkaus ja asenna ne. Niissä kaikissa on Setup.exe, josta asennus käynnistetään.
     
  14. Etelänpoeka

    Etelänpoeka Member

    Liittynyt:
    19.12.2015
    Viestejä:
    51
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Asensin kaikki ajurit, mutta ei edelleenkään toimi.
     
  15. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,326
    Kiitokset:
    643
    Pisteet:
    193
    Mistä latasit näyttiksen ajurit? Linkki.
     
  16. Etelänpoeka

    Etelänpoeka Member

    Liittynyt:
    19.12.2015
    Viestejä:
    51
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
  17. Etelänpoeka

    Etelänpoeka Member

    Liittynyt:
    19.12.2015
    Viestejä:
    51
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Kun tarkastelin tuota Gigabyten sivua huomasin että siellä on linkki toiselle sivulle josta saa viimeisimmät ajurit menin sinne ja latasin. Kohta nähdään toimiiko.
     
  18. Etelänpoeka

    Etelänpoeka Member

    Liittynyt:
    19.12.2015
    Viestejä:
    51
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
  19. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,326
    Kiitokset:
    643
    Pisteet:
    193
    Poistitko vanhan ajurin, ennen uuden asentamista?
     
  20. Etelänpoeka

    Etelänpoeka Member

    Liittynyt:
    19.12.2015
    Viestejä:
    51
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    En ole vielä asentanut uutta, joten poistan vanhan.
     
  21. Etelänpoeka

    Etelänpoeka Member

    Liittynyt:
    19.12.2015
    Viestejä:
    51
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Ajurit ovat asennettu, AMD Gaming evolved ainakin sanoo että uusimmat ajurit asennettu. Pelit toimivat silti hitaasti, jotkut toimivat taas hyvin, kuten Battlefront. Mikä ongelma mun koneessa on?
     

Jaa tämä sivu