1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

onnistuuko??

Viestiketju MP3-soittimet -osiossa. Ketjun avasi Jarzka20 24.05.2013.

  1. Jarzka20

    Jarzka20 Regular member

    Liittynyt:
    09.09.2008
    Viestejä:
    324
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    tuttavalle pitäis laitella musiikkia koneelta ipodille,ite ku en moista laitetta oo koskaa käyttäny nii vaikuttaa aika mahdottomalta tehtävältä...miten siis mp3 tiedostot siirretään ipodille ?
     
  2.  
  3. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    236
    Pisteet:
    123
    iPod ja muut Applen laitteet käyttävät iTunesia tiedostojen siirtoon ja hallintaan. iTunesin käyttöä voi kokeilla kiertää erilaisilla konsteilla (googleen vaikka "how to use ipod without itunes"), mutta helpoiten se musiikin siirto varmaan tuolla iTunesilla onnistuu.
     
  4. Jarzka20

    Jarzka20 Regular member

    Liittynyt:
    09.09.2008
    Viestejä:
    324
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    tämä selvä.mites sitten se tiedoston sijoittamine mihin kansioon se laitetaan?
     
  5. Jarzka20

    Jarzka20 Regular member

    Liittynyt:
    09.09.2008
    Viestejä:
    324
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    koitan lisätä nyt itunesin kautta musiikkia ipodille mutta laite ei tunnu löytävän vaikka muutan tiedoston AAC muotoon kun ei mp3:stakaan löydä.
    ei voi ymmärtää mikä täsä nyt mättää
     
    Viimeksi muokattu: 24.05.2013
  6. Jarzka20

    Jarzka20 Regular member

    Liittynyt:
    09.09.2008
    Viestejä:
    324
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    nii mihi nuo muutetut biisit pitää laittaa tuonne ipod laitteesee että laite tunnistaa ne?
     
  7. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    236
    Pisteet:
    123
    iTunesin vasemmasta yläkulmasta saa auki valikon ja sieltä konta "lisää tiedosto kirjastoon" tai asetuksista voit valita mikä kirjaston kansio on, jos musiikki on jo valmiiksi yhdessä kansiossa.

    Kun ipod on liitetty koneeseen, niin voit valita sen iTunesista ja oikealla on painike "lisää".
    [​IMG]

    E: Ja ne tuetut tiedostotyypit: http://support.apple.com/kb/TA44475
     
    Viimeksi muokattu: 24.05.2013
  8. Jarzka20

    Jarzka20 Regular member

    Liittynyt:
    09.09.2008
    Viestejä:
    324
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    saako nuo biisit laittaa tuosa mp3 muodosa vaiko AAC muodosa?
    otin itunesin kirjastosta halutut biisit ja painoin lisää soittolistaan ipod laitteeseen eikä sielä näy mitään.

    pitääkö tuo ipod laite synkronoida?
     
    Viimeksi muokattu: 24.05.2013
  9. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    236
    Pisteet:
    123
    Ei väliä kummassa muodossa. Synkronointi tarkoittaa koko kirjaston sunkronointia ipodiin.
     
  10. Jarzka20

    Jarzka20 Regular member

    Liittynyt:
    09.09.2008
    Viestejä:
    324
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    miksi ei biisit näy laitteesa vaikka sinne niitä siirrän?

    ei näy vasta siirretyisä eikä missään muuallakaa
     
    Viimeksi muokattu: 24.05.2013
  11. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    236
    Pisteet:
    123
    Sitä en käsitä. Painat "lisää"-kuvaketta ja aukeavassa ikkunassa vasemmalla näkyy kirjastosi ja oikealla puolella iPod. Mitään ei siis tapahdu, jos vedät kirjastosta tavaraa iPodin puolelle?
     
  12. Jarzka20

    Jarzka20 Regular member

    Liittynyt:
    09.09.2008
    Viestejä:
    324
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    ite teen niin että kirjastosa olevasa listasa valitten biisin vieressä olevan nuolen ja sieltä painan lisää soittolistalle ja ipod on the go 1 osioon.

    mulla ei näy nuita nappeja mitä käskit painaa nin päättelin että noin tekemällä ajaa saman asian
     
    Viimeksi muokattu: 24.05.2013
  13. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    236
    Pisteet:
    123
    Lisää soittolistalla -> iPod näyttää tosiaan tekevän saman. Kun kappaleita on lisännyt listalle, niin täytyy näemmä sittenkin painaa "synkronoi". Asetuksista saa erikseen valittua synkronoiko softa vain lisätyt kappaleet vai koko kirjaston. Josko nyt onnistuisi?
     
  14. Jarzka20

    Jarzka20 Regular member

    Liittynyt:
    09.09.2008
    Viestejä:
    324
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    mitä tapahtuu kun painan synkronoi musiikki ipod laitteesta?
     
  15. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    236
    Pisteet:
    123
    Joko valitut kappaleet tai koko kirjasto kopioidaan soittimeen.
     
  16. Jarzka20

    Jarzka20 Regular member

    Liittynyt:
    09.09.2008
    Viestejä:
    324
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    nyt onnistuu biisien siirto menetin vaan ne biisit jotka oli jo laitteesa.
    kiitoksia paljon avusta
     

Jaa tämä sivu