1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Onko tämä hyvä tietokonepaketti?

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi jussiseta 27.02.2013.

  1. jussiseta

    jussiseta Member

    Liittynyt:
    27.02.2013
    Viestejä:
    60
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    [​IMG]
     
    Viimeksi muokattu: 06.03.2013
  2. AfterDawn

    AfterDawn Ilmoitus

  3. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    7,111
    Kiitokset:
    134
    Pisteet:
    123
    rameieksi 2x4gb 1333mhz kampoja,et hyödy tuosta 1866mhz kammoista,saati sitten 16gb ramista,ssd ennemmin niillä rahoilla,eli kingstonin v300 120gb,yms näyttisvaihtoehto on myös radeon 7870,hieman 660:aa tehokkaampi,prossulle erillinen cooleri,esim true spirit 120mm,jos kasauksen otat systemasta osille,niin kuluu noin kuukausi
     
  4. Mixu666

    Mixu666 Member

    Liittynyt:
    18.11.2012
    Viestejä:
    94
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Omalle isommalle paketille, missä konetta,näyttöä, näppistä sun muuta lupailtiin 2-3 viikon toimitusaika.

    Tilattu 21.2.2013(klo 01.00)
    Tilaus käsittelyssä 26.2 (klo 14.30)

    Noiden perusteella en ihmettelisi jos kone pamahtaisi ensi viikolla jo tai sitten kahden viikon päästä, Kaikkea varastossa, lyhyet toimitusajat jne :)

    Ja itse paketti juuri Geretin ohjeiden mukaisesti kuntoon..Winukkaa et ilm. tarvitse?
     
  5. jussiseta

    jussiseta Member

    Liittynyt:
    27.02.2013
    Viestejä:
    60
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Ostan Sen erikseen.
     
  6. jussiseta

    jussiseta Member

    Liittynyt:
    27.02.2013
    Viestejä:
    60
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Editoin tuohon aloitukseen uudet osat. Pyöriikö siis tuossa cod black ops cod mw2 gta iv?
     
  7. Tumpelo666

    Tumpelo666 Regular member

    Liittynyt:
    09.01.2010
    Viestejä:
    1,234
    Kiitokset:
    17
    Pisteet:
    48
  8. jussiseta

    jussiseta Member

    Liittynyt:
    27.02.2013
    Viestejä:
    60
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Ja siis radeon 7870 gtx 660:n sijasta?
     
  9. Lurluck

    Lurluck Active member

    Liittynyt:
    14.11.2010
    Viestejä:
    3,036
    Kiitokset:
    26
    Pisteet:
    58
    Hirveen kalliit muistit alotuskuvassa tilalleRipjaws 2x4GB.

    Näyttis on DC2 coolerilla, mutta kannattaako HD 7850 maksaa ihan noin paljoa, kun GTX 660 saa samaan hintaan, joka on tehokkaampi ja lähes yhtähyvällä coolerilla GTX 660. HD 7870 halpoja malleja ei löydy Systeman varastosta, joten halvin on DC2 coolerilla oleva HD 7870.

    Eli GTX 660 tilalle

    Tietääkö joku Zalmanin kotelon max coolerin korkeutta? sillä tuo True Spirit 120 on 160mm korkea.
     
    Viimeksi muokattu: 28.02.2013
  10. Tumpelo666

    Tumpelo666 Regular member

    Liittynyt:
    09.01.2010
    Viestejä:
    1,234
    Kiitokset:
    17
    Pisteet:
    48
  11. jussiseta

    jussiseta Member

    Liittynyt:
    27.02.2013
    Viestejä:
    60
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Kiitän Lurclukkia.
     
  12. jussiseta

    jussiseta Member

    Liittynyt:
    27.02.2013
    Viestejä:
    60
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Editoin tuohon aloitukseen taas uudet osat koska en pysty postaamaan kuvia. Ja pyöriikö tuossa mw3 gta iv ja black ops täysillä grafiikoilla?
     
  13. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    7,111
    Kiitokset:
    134
    Pisteet:
    123
    IV ei pyöri,mutta nuo loput saattavat,IV ei pyöri kyllä oikein millään koneella kunnolla,koska paska käännös,itsellä ei riittänyt omassa 7870 tehot edes high asetuksiin,loppui näyttömuisti kesken,
     
  14. Tumpelo666

    Tumpelo666 Regular member

    Liittynyt:
    09.01.2010
    Viestejä:
    1,234
    Kiitokset:
    17
    Pisteet:
    48
    Toivottavasti tuo jäähy sitten tuonne mahtuu. Kun ei valmistaja kerro, niin luotettava muihin ihmisiin.
     
  15. jussiseta

    jussiseta Member

    Liittynyt:
    27.02.2013
    Viestejä:
    60
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Entäs tämä prossuna? Joudun laittamaan linkin alotukseen Koska olen newbie.
     
  16. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    6,388
    Kiitokset:
    38
    Pisteet:
    108
    Coolerin mukana tulee.
     
  17. jussiseta

    jussiseta Member

    Liittynyt:
    27.02.2013
    Viestejä:
    60
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Onko tuo nyt siis hyvä paketti?
     
  18. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    6,388
    Kiitokset:
    38
    Pisteet:
    108
    [​IMG]

    Tommosella mä menisin.
    Kotelon vaihdoin, tossa on pleksi kun ledittömässä verkko (pöly ajautuu sisään helpommin). Samoin prossuna 6100 joka on Phenom II:sta pikkusen tehokkaampi, 990-sarjan emo sekä GTX 660

    Jos budjetti ylittyy, tietenkin prossun pystyy vaihtamaan takas Phenomiin. Aivan järkyttävää eroa niillä sentään ei ole.

    *edit*
    Ja ton coolerin korkeus on 152mm joten tuo viimeistään sopii koteloon.
     
    Viimeksi muokattu: 03.03.2013
  19. jussiseta

    jussiseta Member

    Liittynyt:
    27.02.2013
    Viestejä:
    60
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Pyöriikö tuossa Codit? täysillä grafiikoilla?
     
  20. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    6,388
    Kiitokset:
    38
    Pisteet:
    108
    Mitä luultavimmin, jos itsellä GTX660 pyörittää High/Ultralla BF3:sta.
    Codit vaatii vähemmän joten aika suuri uskomus on, vaikka laittaisit prossun Phenomiksi niin pitäis siltä pyöriä asetukset tapissa.
     
  21. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    7,111
    Kiitokset:
    134
    Pisteet:
    123
    Codit pyörii jo kahvinkeittimellä,ja btw,hieman voi googlettaa
    http://www.youtube.com/watch?v=3K3l2iEJ74g

    Siinä pelataan CODBO2
    "FPS(Without Fraps)
    Min-52 Max-101 Average-76

    Full System Specs
    Core i5 3570k
    Corsair CX 600
    3 TB Data HDD
    8 GB Ram"
     

Jaa tämä sivu