1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

onko huaweyn puhelimet laadukkaita?

Viestiketju Uutta puhelinta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi JoniS 02.01.2013.

 1. JoniS

  JoniS Active member

  Liittynyt:
  06.10.2008
  Viestejä:
  2,951
  Kiitokset:
  261
  Pisteet:
  93
  elikkä kattelin noita huawein ~200e puhelimia kun tarvitsisi uuden vanhan häviämisen takia, ikinä en ole käyttänyt/edes nähnyt noita kellään niin onko nuo "laadukkaita" ettei ihan omiaan hajoile?
  tietty jos on antaa omakohtaisia käyttökokemuksia niin ne on tervetulleita.
   
 2.  
 3. _kooma_

  _kooma_ Active member

  Liittynyt:
  28.06.2007
  Viestejä:
  2,049
  Kiitokset:
  29
  Pisteet:
  78
  Itselläni ei ole kokemuksia kyseisen firman puhelimista, joten olen sikäli jäävi kommentoimaan aihetta. Toisaalta, mikäli puhelimet ovat laadultaan vastaavia kyseisen fimran mokkuloihin, niin aikas paljon hajontaa on. Eli saattaa olla että löydät laadukkaan ja toimivan puhelimen, mutta myös suhteellisen isolla marginaalilla on mahdollista että puhelin toimii jokusen kuukauden hienosti jonka jälkeen alkaa ongelmia ilmestymään. Näin siis ainakin Huihain mokkuloiden kanssa. Tälläkin hetkellä omistan 4 eri mokkulaa ko firmalta, nykyinen on toiminut suhteellisen mukavasti viimeiset 7kk, edellisten kanssa on taas ollut hyvinkin paljon ongelmia. Lähinnä siinä että ovat pätkineet yhteyksiä, sekä yhteysohjelmistot ovat kaatuilleet.
  Raudaltaanhan nuo Huaweit vaikuttavat ihan päteviltä, joten siltä osin ovat varmasti hintansa arvoisia. Mutta jään itsekkin odottelemaan kommentteja käyttäjiltä, koska aihe kiinnostaa myös itseäni.

  Mikäli jotakin merkkiä tällä hetkellä pitäisi suositella, olisi niitä kolme, sekä varauksin neljäs. Eli HTC, Samsung, Sony sekä Nokia. Nokia varauksin johtuen Windows sidonnaisuudestaan, mutta ellei tuolla ole merkitystä niin sitten nekin ovat tarkastelemisen arvoisia. Itselläni puhelimena tällä hetkellä Sony Ericssonin (Ericssoniahan ei enään ole puhelin valmistajana, koska Sony osti sen puolen itselleen) Xperia Active ja vaikka fyysisesti laite onkin pieni, niin olen siihen erittäin tyytyväinen. Edellinen (myös halpa luuri) oli Samsung Galaxy Mini, ja tuokin oli mainio laite hintaisekseen.

  Nykyisin tuntuu että puhelimiin vaikuttavat samat osto systeemit kuin tietokoneen komponentteihin, eli mikäli olet ostamassa vaikkapa näytönohjainta joltakin tietyltä valmistajalta ja tiettyä mallia, halunnet lukea aiheesta käyttäjä kommentteja sekä ainakin pari kunnollista arvostelua. Sama pätee nykyisin myös näihin "äly"-puhelimiin. Eli ainakin omaan osto käyttäytymiseen vaikuttaa vahvasti se että miten laite on selvinnyt useammasta revikasta, myös pyrin ostamaan laitteeni hieman muista jäljessä jotta olisi suuremmat mahdollisuudet välttyä ensimmäisten mallien mahdollisista lapsuksilta.

  Mut jeps, jään myös kattelemaan tulevia kommentteja :)
   
 4. JoniS

  JoniS Active member

  Liittynyt:
  06.10.2008
  Viestejä:
  2,951
  Kiitokset:
  261
  Pisteet:
  93
  tuo mokkula juttu on kyllä totta, sen takia ehkä hieman arveluttaakin kyseinen merkki.
  WP voisi tietty olla vaihtoehto tässä hintaluokassa, tosin ehkä mieluummin säästän muutaman markan lisää ja hommaan kalliimman androidin taas. onko WP millään tapaa muokattavissa omanlaiseksi niinkuin android?
   
 5. Datanen

  Datanen Guest

  Liittynyt:
  21.09.2010
  Viestejä:
  5,322
  Kiitokset:
  68
  Pisteet:
  108
  Ei läheskään niin muokattava. Ja lisäksi itse en enää ostaisi WP7 puhelinta vaan WP8. Mutta ainakin esim Gigantin asiakkaiden mukaan Huawei on toiminut heillä hyvin: http://www.gigantti.fi/catalog/puhe...Name=HUAWEI&online=1&@Sort.ProductListPrice=0

  Eli kannattaa lukea noiden Huawei mallien "Asiakkaiden arviot
  tästä tuotteesta" kohta.

  Lisäksi kannattaa lukea nämä testit:

  http://taskumuro.com/artikkelit/testissa-huawei-honor-u8860-vision-u8850,1
  http://www.puhelinvertailu.com/uuti...or_u8860_--_keskihintaista_anroidia_etsimassa
  http://blog.androidsuomi.fi/2012/12/pika-arvostelussa-huawei-ascend-g300/
   
 6. JoniS

  JoniS Active member

  Liittynyt:
  06.10.2008
  Viestejä:
  2,951
  Kiitokset:
  261
  Pisteet:
  93
  eipä tarvikkaan käydä ostamassa huaweita, kävin vanhan luurini hakemassa tänään takaisin kun ihmisten uteliaisuus oli voittanut ja laittoivat toisen simkortin siihin niin sain osoite tiedot yms. emännän puhelimeen, kannattaa muidenkin chekata cerberus niminen paikannus softa jos tuppaa puhelin hukkumaan juhlinnan tohinassa
   

Jaa tämä sivu