1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Windowsin aukeamisen kanssa

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi Tomas29 25.07.2016.

  1. Tomas29

    Tomas29 Newbie

    Liittynyt:
    25.07.2016
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Eli. Mulla on tommonen aika uusi Asuksen läppäri joka on ennen toiminut moitteettomasti mutta nyt käy sillälailla kun pääsen koko windowsin alkunäyttöön eli näkyy se alkupöytä. Siellä alhaalla on sitten se windowsin merkki ja tiimalasi jossa lukee "search windows" niitä kahta kun yrittää painaa mitään ei tapahdu enkä pääse siis internettiin... Apua kaivataan.
     
  2.  
  3. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    237
    Pisteet:
    123
    Sen verran oudon kuuloinen ongelma, että ota kuva näytöstä tuossa "alkupöydällä". o_O
     
  4. Tomas29

    Tomas29 Newbie

    Liittynyt:
    25.07.2016
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    siis se alkupöytä on tämä kun loggaat sisälle käyttäjällesi se joka tulee siihen ekana. eli mistä sitten valitaan mennäänkö kansioihin jne. Ja ne vasemman alakulman suurennuslasi* ei tiimalasi) ja sit se windows härpäke ei siis toimi mistä mennä internettiin.
     
  5. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,356
    Kiitokset:
    653
    Pisteet:
    193
    Oletko kokeillut yksinkertaisesti käynnistää uudelleen, tuo kuulostaa ihan joltain lepotilaongelmalta.

    edit: älä loggaa sisään, vaan käynnistä uudelleen ohjelmallisesti.
     
  6. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    237
    Pisteet:
    123
    Eli Windows käynnistyy normaalisti, mutta käynnistä-valikko (Windows-logo) tai netti (eli varmaan Edge-selain?) ei tee mitään klikattaessa?
     
  7. Tomas29

    Tomas29 Newbie

    Liittynyt:
    25.07.2016
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Juuri noin.
     
  8. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    237
    Pisteet:
    123
    Kun kerran uusi kone on noin totaalisen jumissa, niin ottaisin tässä kohtaa ensimmäisenä yhteyttä kauppaan ja kyselin mitä tehdään.
     
  9. Tomas29

    Tomas29 Newbie

    Liittynyt:
    25.07.2016
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Eli ei löydy poppakonsteja mitä tehdä? 2v vanha kone...
     
  10. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    6,148
    Kiitokset:
    562
    Pisteet:
    173
    Axu_ kiitti tästä.

Jaa tämä sivu