1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Ohjelmien asennus ei onnistu? :'(

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi Jonttule 27.04.2017.

  1. Jonttule

    Jonttule Newbie

    Liittynyt:
    01.01.2017
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Moi,

    Mulla on ollut joidenkin ohjelmien asennuksessa ongelmia. Kun olen yrittänyt asentaa joitakin ohjelmia tietokone ei löydä tallennettavaa asemaa. koneeni on https://www.dustin.fi/product/5010961462/thinkpad-p50 windows 7 pro käyttöjärjestelmä. osaako joku auttaa? upload_2017-4-27_17-9-27.
     

    Liitetyt tiedostot:

  2.  
  3. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    5,971
    Kiitokset:
    517
    Pisteet:
    173
    Nyt jäi jotakin epäselväksi. Kirjoitat, että ongelmia on joidenkin ohjelmien asennuksessa, mutta liittämäsi kuva esittää varmuuskopion eli levyn näköistiedoston tallennusyritystä. Näköistiedoston tallennus vaatii läppäriin liitetyn ulkoisen levyaseman (USB) ja koska sellaista ei ole liitetty, tulee tuo herja.

    Mutta työn alla ei kuitenkaan näytä olevan varmuuskopio, vaan joku ladattu tiedosto. Mikä tuon käsiteltävän tiedoston "ti_project_..." tiedostotunnus on? Siis se pisteen jälkeen oleva osa? Jospa se käynnistää tuon näköistiedoston luontiohjelman. Muuten olen aika ymmälläni.
     
  4. Jonttule

    Jonttule Newbie

    Liittynyt:
    01.01.2017
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Joo olen itse aivan pihalla. Yritin ladata MS-project -ohjelmaa koulun lisenssillä. Lähdin tutkimaan latauslinkkä (koulun lisenssi). "Important: You will need to burn an image file (.IMG or .ISO) onto a disc in order to install the software. For instructions on how to do this, click here.". Eli pitää ilmeisesti ensin saada tuo näköistiedosto asennettua? En saa tallennettua näköistiedostoa mihinkään, koska "tallentavaa asemaa ei löytynyt". Mitä teen? :/
     
  5. Jonttule

    Jonttule Newbie

    Liittynyt:
    01.01.2017
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ja siis tuosta "click here" tulee vain error
     
  6. esaja67

    esaja67 Regular member

    Liittynyt:
    27.04.2014
    Viestejä:
    120
    Kiitokset:
    14
    Pisteet:
    28
  7. Jonttule

    Jonttule Newbie

    Liittynyt:
    01.01.2017
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Latasin tuon, mutta edelleen herjaa että tallennettavaa asemaa ei löydy? miten tuonne tuodaan esimerkiksi tuo näköistiedosto? korjaantuuko ongelma, jos ostan tarpeeksi suuren usb tikun?
     
  8. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    5,971
    Kiitokset:
    517
    Pisteet:
    173
    Nimenomaan USB-tikku on se, jonka nyt tarvitset, koska läppärissä ei ole CD/DVD-asemaa. Virtuaaliaseman käyttämisen sijaan ISO-levykuvan voi "polttaa" USB-tikulle sitä varten tehdyllä ohjelmalla, esimerkiksi Rufuksella. https://rufus.akeo.ie/?locale=fi_FI

    P.S. Alkaa selvitä: tuo ISO-tiedosto ilmeisesti käynnisti levykuvan tallennusohjelman.
     
  9. Jonttule

    Jonttule Newbie

    Liittynyt:
    01.01.2017
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ostin SanDisk -32GB muistikortin. Laitoin muistikortin koneeseen kiinni ja yritin asentaa aikaisempaa ohjelmaa. Edelleen sama ongelma, "tallentavaa asemaa ei löytynyt". Miten saan poltettua ISO. tiedoston muistikortille? Tai miten saan ylipäätään homman pelittämään? Olen avuton näiden asioiden kanssa. :/
     
  10. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,326
    Kiitokset:
    643
    Pisteet:
    193
    Lataa täältä Rufus, sillä voit tehdä boottaavan USB-tikun: https://rufus.akeo.ie/
    Todennäköisesti tuo onnistuu ihan rufuksen oletusasetuksilla.
     
  11. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    5,971
    Kiitokset:
    517
    Pisteet:
    173
    Alla linkki yksityiskohtaiseen ohjeeseen, jolla Linux Mint-version .iso-tiedostosta tehdään muistitikulle asennustiedosto. Samoin onnistuu oman asennustiedostosi ISO-kuvan "poltto" tikulle. "Linux Mint" iso-tiedoston sijaan viet siis Rufukselle tuon lataamasi asennusohjelman iso-tiedoston.
    http://www.dataphoto.fi/ohjeet-ja-v...iso-tiedostosta-toimivan-asennus-muistitikun/

    P.S. 8GB tikkukin olisi varmaankin riittänyt.

    Edit. Hetkinen... puhut muistikortista. Etkö siis ostanutkaan USB-muistitikkua?
     
  12. Jonttule

    Jonttule Newbie

    Liittynyt:
    01.01.2017
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kiitos kaikille vastauksista! Katsoin youtubesta ohjeet miten tuota virtuaaliasemaa käytetään, nyt ohjelma on asennettu ja toimii! :)
     

Jaa tämä sivu