1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

No signal!

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Tietska21 15.05.2016.

  1. Tietska21

    Tietska21 Newbie

    Liittynyt:
    09.05.2016
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Tietokone lähtee käyntiin mutta näytössä no signal...
    Resetoin biosin ja sit toimi mutta kun sammutin ja aamulla kotiin niin no signal...
     
  2.  
  3. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,359
    Kiitokset:
    654
    Pisteet:
    193
    Kertoisitko vielä koneesi kokoonpanon?
     
  4. Tietska21

    Tietska21 Newbie

    Liittynyt:
    09.05.2016
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    En ttiiä tai tiedä osia... Olen aika aloittelija
     
  5. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
    Lataa cpu-z ohjelma.. Sillä näet ainakin emon, prossun ja näyttiksen mitkä on tärkeimmät tässä kohtaa
     
  6. Tietska21

    Tietska21 Newbie

    Liittynyt:
    09.05.2016
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    En voi koska no signal
     
  7. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,359
    Kiitokset:
    654
    Pisteet:
    193
    Vähän vaikeaa tietysti jos näytöllä lukee "No Signal".
    Kerro koneesi merkki ja malli jos valmiina ostettu, eikä osia ole vaihdettu.
     
    rick79 kiitti tästä.
  8. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    237
    Pisteet:
    123
    Miksi resetoit BIOSin ja miten? Patteri pois vai emon omasta jumpperista? Onhan näyttökaapeli kunnolla kiinni ja nimenomaan näyttiksen liitännässä eikä mahdollisesti emolevyssä? Näytöstä valittu oikea input?
     
  9. Tietska21

    Tietska21 Newbie

    Liittynyt:
    09.05.2016
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Patteri pois
     
  10. Tietska21

    Tietska21 Newbie

    Liittynyt:
    09.05.2016
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Joku HP:n p6000
     
  11. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
    Puolikas ohje kirjotettuna nopiaa... Tarkotin kyllä että jos saa kikkailtua bios-resetillä koneen toimintaan niin sitte kattoo cpu-z:llä mitä kone sisältää... Pitäs aina miettiä mitä kirjottaa, tai tässä tapauksessa kirjottaa mitä miettii :D my bad
     
  12. Tietska21

    Tietska21 Newbie

    Liittynyt:
    09.05.2016
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Koneen sisältöä en tiiä
     
  13. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    237
    Pisteet:
    123
    Onhan kaikki osat paikallaan, ettei mikään ole irronnut, kun ole ottanut patterin pois? Entäs se näyttökaapeli ja sen paikka? Näytön input? Näkyykö emolla tai näyttiksessä jotain virhemerkkivaloja?
     
  14. Tietska21

    Tietska21 Newbie

    Liittynyt:
    09.05.2016
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    1. Pitää kattoa
     
  15. Tietska21

    Tietska21 Newbie

    Liittynyt:
    09.05.2016
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ei toiminut
     
  16. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    237
    Pisteet:
    123
    Ööh, mikä niin?:rolleyes:
     
  17. FiveBridges

    FiveBridges Active member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    1,546
    Kiitokset:
    329
    Pisteet:
    93
    Näytönohjaimen kiinnitys emolevyyn,näytönohjain väylä.
    Virransaanti ohjaimeen & lisävirtaliitin.
    Näytön virtakaapeli.
    Näyttökaapeli. DVI & WGA & HDMI.
    Emolevyyn tullut jotain.
    Pyöriikö näyttiksen tuuletin.
    Koneen tarkka malli,jos saat selvitettyä,noita P6000 on useita versioita.

    Tässä yksi versio,onko tälläinen.

    http://www.cyberindian.net/2009/06/08/hp-pavilion-p6000-desktop-pc-launched/
     
    Viimeksi muokattu: 17.05.2016
  18. Tietska21

    Tietska21 Newbie

    Liittynyt:
    09.05.2016
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ei ole... Laita kuvahakuun HP p6000 niin se eka
     
  19. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    237
    Pisteet:
    123
    Tässä on nyt kysytty ja ehdottettu niin montaa mahdollista vikaa, että ne täytyy nyt käydä läpi ennen kuin arvaillaan seuraavia. Kerro mahdollisimman tarkkaan mitä kone tekee ja mitä se ei tee ja tarkista, että kaikki osat ovat kunnolla paikoillaan.
     

Jaa tämä sivu