1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma No signal detected ongelma

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi maxmax99 23.07.2017.

  1. maxmax99

    maxmax99 Member

    Liittynyt:
    21.06.2017
    Viestejä:
    41
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Elikkäs eilen kasasin koneen osista ja kun viimein yhdistin tietokoneen näyttöön, ilmestyy vain teksti: "no signal detected". Oli ensimmäinen kerta kun kasasin koneen joten voi hyvinkin olla yksinkertainen ratkaisu mutta päätinpä kysyä täältä paremmin tietäviltä. Eli olisiko ideoita mistä voisi johtua?
     
  2.  
  3. tarantella

    tarantella Active member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    1,558
    Kiitokset:
    345
    Pisteet:
    93
    Hyvin vaikea on arvata, minkälaisista osista koneen kokosit.
    Ehkä olisi syytä vähän auttaa mahdollisia vastaajia, kertomalla koneesta tarkempia tietoja.
     
  4. Tinke8

    Tinke8 Active member

    Liittynyt:
    23.01.2010
    Viestejä:
    1,030
    Kiitokset:
    29
    Pisteet:
    58
    Näytön johto oikeessa portissa?
     
  5. maxmax99

    maxmax99 Member

    Liittynyt:
    21.06.2017
    Viestejä:
    41
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    On oikeassa portissa johto
     
  6. maxmax99

    maxmax99 Member

    Liittynyt:
    21.06.2017
    Viestejä:
    41
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Näyttö: Benq Zowie

    Näyttis: KFA GTX 1070 8GB
    Prossu: AMD Ryzen 5 1600 6x 3.20 Gz
    Virtalähde: Corsair V650 80 plus ATX
    Prossujäähy: Thermalright True Spirit 140 Direct Tower
    Emolevy: Asus Prime B350-Plus AMD B350 So.AM4 Dual Channel DDR4 ATX
    Kovalevy: 1000GB Seagate BarraCuda ST1000DM010
    SSD: 128GB Intenso Top III 2.5"
    RAM: 16GB (2x 8192MB) G.Skill Aegis DDR4-3000 DIMM CL16-18-18-38 Dual Kit
     
  7. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,505
    Kiitokset:
    2,666
    Pisteet:
    223
    Näytön sisääntulo oikein?
     
  8. maxmax99

    maxmax99 Member

    Liittynyt:
    21.06.2017
    Viestejä:
    41
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Jos tarkoitat että johdot laitettu oikein niin kyllä.
     
  9. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,505
    Kiitokset:
    2,666
    Pisteet:
    223
    Onko tuossa näytössä input-valikkoa? Vai millä nimellä se nyt kulkikaan.
     
  10. maxmax99

    maxmax99 Member

    Liittynyt:
    21.06.2017
    Viestejä:
    41
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    On valikko josta voin vaihtaa Vga, hdmi yms
     
  11. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,723
    Kiitokset:
    796
    Pisteet:
    173
    Hmm.

    Kaikki piuhat ja warmasti kiinni kunnolla niin emolla kuin näyttiksessäkin?

    Osien puolesta kone olisi toimiva.
     
  12. maxmax99

    maxmax99 Member

    Liittynyt:
    21.06.2017
    Viestejä:
    41
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    En ymmärrä missä vika, näyttiksessä valot sekä sen ropellit pyörii, kaikki tuulettimet pyörii, emolevyyn syttyy ledit, käynnistysnapin valo palaa
     

    Liitetyt tiedostot:

  13. maxmax99

    maxmax99 Member

    Liittynyt:
    21.06.2017
    Viestejä:
    41
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Ja olen moneen kertaan katsonut johdot läpi. Kovalevyyn en tosin ole löytänyt yhtä johtoa joten voisiko vika olla siinä?
     
  14. maxmax99

    maxmax99 Member

    Liittynyt:
    21.06.2017
    Viestejä:
    41
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Tuollainen johto puuttuisi
     

    Liitetyt tiedostot:

  15. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,723
    Kiitokset:
    796
    Pisteet:
    173
    Jos on oikea input siihen näyttöösi tms. oikea valinta siinä niin pitäisi lukea jotain herjaa. Katsellaan sitä puuttuvaa piuhaa myöhemmin.

    muoks
    Voit myös muokata viestiäsi...
     
  16. maxmax99

    maxmax99 Member

    Liittynyt:
    21.06.2017
    Viestejä:
    41
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Ei tule mitään muuta tekstiä kuin että: "No signal detected". Olen siis kokeillut Vga ja hdmi kaapeleilla ja tietty näytöstä aina säätänyt Vga:lle tai hdmi:lle.
     
  17. maxmax99

    maxmax99 Member

    Liittynyt:
    21.06.2017
    Viestejä:
    41
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Näyttääkö piuhat olevan oikein vai onko jotakin väärin/puuttuuko jotakin tärkeää? Aloittelija kun olen niin täysin mahdollista.
     

    Liitetyt tiedostot:

  18. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,656
    Kiitokset:
    533
    Pisteet:
    123
    Mikä ihme adapterihässäkkä tossa näyttiksessä on virtaliitimessä. Eiks tossa ole ihan oikea pci-e johto vapaana irrallaan.
     
  19. maxmax99

    maxmax99 Member

    Liittynyt:
    21.06.2017
    Viestejä:
    41
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    En saanut millään ylettymään irrallisia pci-johtoja. Voiko toi adapteri vaikuttaa asiaan?
     
  20. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,656
    Kiitokset:
    533
    Pisteet:
    123
    En ihan täysin saa surkeella puhelimen ruudulla selvää, mut eiks toi irtopää taivu näyttikseen ihan heittämällä?
     
  21. maxmax99

    maxmax99 Member

    Liittynyt:
    21.06.2017
    Viestejä:
    41
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Pitäisi taipua kuulemani mukaan mutta ostamassani virtalähteessä näyttää olevan pelivaraa johtojen osalta niukasti. Tosin voisin yrittää laittaa johdot siistimmin jos silloin ylettyisi.
     

Jaa tämä sivu