1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Näyttö ei näytä biossia

Viestiketju Tietokoneen näytöt -osiossa. Ketjun avasi GrilliMaisteri 08.07.2017.

  1. GrilliMaisteri

    GrilliMaisteri Newbie

    Liittynyt:
    08.07.2017
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Mulla on semmone ongelma että näyttö ei avaa biossia muuten toimii hyvin mutta biossia ei suostu avaamaan nyt kun sain uuden koneen olisi pakko päästä biossiin mutta näyttö ei avaa sitä apuja?
     
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,499
    Kiitokset:
    2,664
    Pisteet:
    223
    Onpa erikoinen ongelma. Mitä se sitten tekee kun yrität biosia avata?
     
  4. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,720
    Kiitokset:
    796
    Pisteet:
    173
    Minkähänlainen kone kyseessä? Emon ohjekirjasta voisi katsoa kuinka bios avautuu. Kyllä sinne jollain näppäinyhdistelmällä pääsee.
     
  5. tarantella

    tarantella Active member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    1,555
    Kiitokset:
    345
    Pisteet:
    93
    Selvitä koneen käyttöoppaasta, millä näppäimellä pääsee biossiin, se ei välttämättä ole sama nappi, jolla vanhalla koneella sinne pääsit. Eri koneissa tuppaa olemaan biossiin pääsy eri näppäinten takana.
     
  6. GrilliMaisteri

    GrilliMaisteri Newbie

    Liittynyt:
    08.07.2017
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Pitäisi päästä del painamalla mutta ei tapahdu mitään näyttö pysyy mustana
     
  7. tarantella

    tarantella Active member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    1,555
    Kiitokset:
    345
    Pisteet:
    93
    Onko koneessa PS/2 näppäimistölle pistoketta, jos on, sillä todennäköisesti onnistuisi pääsy biossiin.
    Mikäli biossissa ei ole Bios Legacy päällä on mahdollista, että USB-näppiksellä ei onnistu tuonne pääsemään.

    Tässä tullaankin nyt siihen, että yleensä kysyttäessä koneen ongelmista, tulisi antaa koneesta mahdollisimman tarkat tiedot, koska arvaaminen on vaikea laji koneen ongelmia selvitettäessä.
     
  8. GrilliMaisteri

    GrilliMaisteri Newbie

    Liittynyt:
    08.07.2017
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Prossu ryzen 1400 näyttis asus expetion gtx 1050ti emo gigabyte ga-ab350m-hd3 virtalähde seasonic 520w 80+bronze ram kingston 8gb hyperx fury 2133mhz hdd western digital 1tb kotelo bitfenix comrade
     
  9. tarantella

    tarantella Active member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    1,555
    Kiitokset:
    345
    Pisteet:
    93
    Emolevyssäsi on PS/2 näppisliitäntä, sillä voisi kokeilla.
    Ihmettelen kyllä jos noin uudessa emossa olisi estetty USB-näppis biossissa.
     
  10. GrilliMaisteri

    GrilliMaisteri Newbie

    Liittynyt:
    08.07.2017
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Sain toimii oli.näyttö väärässä paikassa kiinnis :D
     
  11. tarantella

    tarantella Active member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    1,555
    Kiitokset:
    345
    Pisteet:
    93
    Uskomatonta! Jos näytössä on kuva, sen ei pitäisi vaikuttaa mitenkään biossiin pääsyyn.
    Voisitko tarkemmin kertoa tuosta.
     
  12. GrilliMaisteri

    GrilliMaisteri Newbie

    Liittynyt:
    08.07.2017
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Siis näyttö oli vääränlaisessa liitännässä nii siihen ei tulllut ollenkaan kuvaa mutta luulin et se oli että siihen tulisi ja sit ihmettelin ku bios ei avautunu
     
  13. tarantella

    tarantella Active member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    1,555
    Kiitokset:
    345
    Pisteet:
    93
    Mitä tarkoittaa "muuten toimii hyvin mutta biossia ei suostu avaamaan" tuosta saa käsityksen, että kone toimii, mutta ei pääse biossiin.

    Oikeilla ja mahdollisimman monipuolisilla tiedoilla asioiden ratkaisu olisi paljon helpompaa, mutta pääasia, että selvisi.
     

Jaa tämä sivu