1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Näytönohjain tiensä päässä?

Viestiketju Näytönohjain -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi JenovaProject 10.02.2017.

  1. JenovaProject

    JenovaProject Newbie

    Liittynyt:
    10.02.2017
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Tulipa tossa viime vuoden lopulla päiviteltyä Windows 10:een ja suureksi ilokseni (huomaa sarkasmi) näytönohjain ei ollut halukas yhteistyöhön uusimman käyttöjärjestelmän kanssa, joten tällä hetkellä pyörii Windowsin oma perusnäyttösovitin koneessa.

    Kysymykseni kuuluukin, että onko mahdollista pelastaa kyseistä näytönsovitinta tai olisiko markkinoilla vielä myynnissä näytönsovitinta joka sopisi kokoonpanoon? Vai olisiko vain parempi vaan kasata kokonaan alusta?

    Kyseessä on siis eMachines-merkkinen pakettikone :
    Win 10 64-bit
    AMD Athlon II X2 215 Dual-core
    NVIDIA GeForce 6150SE Integrated
    1 TB HDD
    4GB DDR2

    Lähtökohtaisesti budjettini on hyvin alhainen sillä tarkoitus ei ole mitään suuremman luokan pelikonetta väsätä :D
     
  2.  
  3. FiveBridges

    FiveBridges Active member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    1,461
    Kiitokset:
    310
    Pisteet:
    93
    JenovaProject kiitti tästä.
  4. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,807
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
    Hankkiudu kympistä eroon niin toimii taas.
     
    JenovaProject kiitti tästä.
  5. FiveBridges

    FiveBridges Active member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    1,461
    Kiitokset:
    310
    Pisteet:
    93
    Niin käyhän se noinkin,asenna takaisin se käyttis millä aijemmin toimi.:)
     
    JenovaProject kiitti tästä.
  6. JenovaProject

    JenovaProject Newbie

    Liittynyt:
    10.02.2017
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kiitos vastauksista, pitää kääntyäkkin sit takaisin Windows seiskan käyttäjäksi :)
     
  7. JenovaProject

    JenovaProject Newbie

    Liittynyt:
    10.02.2017
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    nyt ajurit taas ladattu ja pyörii taas niin hyvin kun voi integroidulta mopolta olettaa :p olis tuossa yks ylimääräinen geforce 405 lojuus niin juolahti mieleen että mikäli tuohon päätän joskus huitaista jonkun vanhemman sarjan pelinäyttiksen, esim gtx600-sarjaa nii mitä tulisi ottaa huomioon? muutakun powerin päivittäminen :D ja onko tuohon geforce 405:een tarpeellista päivitellä mitään?
    lisäys alkuperäisiin tietoihin että eMachinesin ET1331 kyseessä
     
  8. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,807
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
    Eipä tuota oikein kannata alkaa päivittämään. Pelkän powerin hinnalla saa paremman käytetyn koneen.
     
    JenovaProject kiitti tästä.
  9. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,807
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
    250 wattia näköjään powerin koko, joten voisihan tuohon jonkin ilman virtaliitintä toimivan 750:n tai 750ti:n pistää. Powerin uusiminen ei enää oikein järkevältä tunnu.

    Tuplapostaus, mutta jospa sen noin huomaisi paremmin. Edellinen kommentti oli ehkä turhankin jyrkkä.
     
    JenovaProject kiitti tästä.
  10. JenovaProject

    JenovaProject Newbie

    Liittynyt:
    10.02.2017
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1

    Kiitoksia infosta :) juuh onhan tuo jo vanhentunutta tekniikkaa jo eikä siitä pääse yli eikä ympäri. Tarkoitus olisikin pikkuhiljaa ruveta jo miettimään uutta konetta ja mikäli 750 vaatisi jo powerinkin päivittämistä, ostaisin sitten samalla sen powerin jo uutta konetta mielessäpitäen. On tässä tutun kanssa tullut puheeksi rocket leaguen pelaaminen ja kun noita vanhempia gtx-sarjalaisia käytettynä pyörii markkinoilla niin ei siinä tapauksessa parin kympin panostuksella korkealta putoaisi :D mutta luultavammin jätän sen suuremmat näytönohjaimet asentelematta tuohon kattaukseen sillä ei tuolla prosessorilla saa kyseisestä pelistä kuin minimivaatimukset irti
     

Jaa tämä sivu