1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysymys Näytönohjain liian suuri?

Viestiketju Näytönohjain -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Larzii 06.05.2016.

  1. Larzii

    Larzii Newbie

    Liittynyt:
    06.05.2016
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Moi,
    Ajattelin päivittää konettani uudella näyttiksellä. Vanha alkaa olla jo hyvin aikansa elänyt (geforce gt 530) ja haluaisin ostaa gtx 960. Mietin vain että osaako joku teistä sanoa mahtuuko se koneeni sisään kun itse en näistä koneista niin paljoa tiedä. Kone on pakettikone asukselta (ASUS CM6730) eli tiukkaa nyt ainakin tekee.

    Ja jos käy niin että ei mahdu niin olisiko järkevämpää lähteä kasaamaan kokonaan uutta konetta uuteen koppaan vai olisiko tuon vanhan koneen osia mahdollista käyttää uuteen koppaan sillä budjetti on rajattu...
    Kiitos ja anteeksi
     
  2.  
  3. Larzii

    Larzii Newbie

    Liittynyt:
    06.05.2016
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Tässä googlailin asiaa ja sain ehkä selville että virtalähde on liian heikko. Pystyykö joku vahvistamaan tämän? Ja jos näin on, voiko joku suositella sopivaa voimalähdettä
     
  4. FiveBridges

    FiveBridges Active member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    1,461
    Kiitokset:
    310
    Pisteet:
    93
    Noiden pakettikoneiden kanssa tulee eteen.
    Ensin päivität näyttiksen,sitten virtalähteen,senjälkeen uusiksi menee,
    emo,prossu,muistit,elikkä olet kohta osa kerrallaan päivittänyt koneen kokonaan uuteen uskoon.
    rahaakin on palanut,ties kuinka paljon.

    Noiden pakettikoneiden virtalähteet on tavallisesti tehty juuri kyseistä koonpanoa varten.
    Mihinkä käyttöön kone tulee.Kerro budjetti.Gurut tekee sulle hyvän kokoonpanon.

    Tossa.

    http://keskustelu.afterdawn.com/threads/ohjeita-konepaketin-kysymiseen.242648/
     
  5. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    236
    Pisteet:
    123
    Näyttisten mitat saa kaupan tai valmistajan sivuilta ja kopasta voi mitata kuinka pitkä näyttis sinne mahtuu.
    Virtalähde tosiaan menee yleensä pakettikoneessa vaihtoon samalla kun päivittää muuta rautaa.
     
  6. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,490
    Kiitokset:
    745
    Pisteet:
    173
    .... ja jos päädyt pitämään tuon pakettikoneen kopan niin kannattaisi harkita modulaarisen powerin hankintaa. Kaapelisotku olisi vähempänä. Kaikkia piuhoja on tuollaisessa kopassa vaikeaa kätkeä, saattavat jopa häiritä ilmankiertoa.
     
  7. Larzii

    Larzii Newbie

    Liittynyt:
    06.05.2016
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kone tulee pelikäyttöön mutta en tarvitse mitään max graph myllyä vaan sellaisen jolla pyörittäisi pelejä ilman suurempia hampaiden kiristelyä. Näyttistä en laske mukaan budjettiin koska saisin tuon gtx 960 halvalla suhteiden kautta. Niin budjettiin voisin laittaa(ilman näyttistä) 300€
    Koneeni: prossu on Intel Core i7-2600 CPU @ 3.40GHz
    RAMia on 8 gb
    Voimanlähde on ACBel HBA005-ZA1GT 350
    Ja pohjalla on siis täysin toimiva kone. Vähän lisää tehoja vaan kaipailisin. :)
     
  8. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,490
    Kiitokset:
    745
    Pisteet:
    173
    Larzii kiitti tästä.
  9. Larzii

    Larzii Newbie

    Liittynyt:
    06.05.2016
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  10. Persjalka

    Persjalka Active member

    Liittynyt:
    07.06.2011
    Viestejä:
    1,614
    Kiitokset:
    345
    Pisteet:
    93
    Larzii kiitti tästä.
  11. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,490
    Kiitokset:
    745
    Pisteet:
    173
  12. Kuunmies

    Kuunmies Active member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,479
    Kiitokset:
    494
    Pisteet:
    93
  13. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,803
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
  14. ajaJako

    ajaJako Active member

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    3,872
    Kiitokset:
    330
    Pisteet:
    93
    Jos hankit GTX 960 kortin niin toi poweri toimii
    Mutta onko sinulla pöydällä tilaa kopalle , eli kyljelleen , vasen sivu irti ja ylöspäin uusi poweri kiinni sinne peräkulmaan , uusi kortti emon slottiin ja kopan persiiseen , virtajohto kiinni ja näytönohjaimesta signaalit monitoriin
    Jolloin voit mittailla noita 2-ropelin 4GB kortteja budjettiisi noi minit ja refut on vähän mitäsattuu laitteita
     
  15. Larzii

    Larzii Newbie

    Liittynyt:
    06.05.2016
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Näyttiksen sain ystäväni kautta jo nyt että pääsin kokeilemaan mahtuuko. Siihen se meni mutta ei taida sivupaneeli mennä enää kiinni... eikös tuohon kylkeen nimittäin pidä pistää johto kiinni virtalähteestä vai kuinka?
    Eli ilmeisesti isompaa koppaa hommaamaan..
     

    Liitetyt tiedostot:

  16. Persjalka

    Persjalka Active member

    Liittynyt:
    07.06.2011
    Viestejä:
    1,614
    Kiitokset:
    345
    Pisteet:
    93
    Juu pitää,kotelot ei ole hirmu hintaisia,onpahan sitten ainakin kotelo mihin mahtuu rojut heittämällä.
     

Jaa tämä sivu