1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Näytönohjaimen ajurit

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi Vilberr 16.02.2016.

  1. Vilberr

    Vilberr Newbie

    Liittynyt:
    16.02.2016
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Mikähän on vikana, yritän asentaa näyttiksen ajureita, asennus vaiheessa valittaa "Asennettuja komponenntteja ei ole. Pyydä apua AMD:ltä." Näyttiksenä on HD7750 1GD5 v2.
     
  2.  
  3. Tepsu9

    Tepsu9 Active member

    Liittynyt:
    11.10.2004
    Viestejä:
    1,962
    Kiitokset:
    85
    Pisteet:
    78
    Kokeile nyt ensin poistaa ne vanhat näyttiksen ajurit tuolla ohj.
    http://www.wagnardmobile.com/forums/viewtopic.php?f=5&t=179
    Hae tuolta ensin ne ajurit koneellesi valmiiksi käyttiksen mukaan.
    https://www.asus.com/support/Download/9/10/4/2/dhiH5gFTbYObzM0z/30/

    Sen jälkeen jollei vieläkään toimi niin jatketaan sitten eteenpäin asiassa.
     
  4. Vilberr

    Vilberr Newbie

    Liittynyt:
    16.02.2016
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Sain poistettua vanhat ajurit, ja latasin tuolta sivulta takas. Lataanko nyt AMD sivuilta uusimmat ajurit? Ja näyttöön tuli muutaman sentin reunukset joka puolelle :D
     
  5. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,396
    Kiitokset:
    679
    Pisteet:
    193
  6. Vilberr

    Vilberr Newbie

    Liittynyt:
    16.02.2016
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Yritin, mutta Järjestelmän Analysointi kohdassa tulee ekaks "An Exception occured! Type:RunetimeExpetion, Message:ThePrimary document entity could not be opened.Id=" ja sen jälkeen "Asennettuja komponentteja ei ole, pyydä apua AMD:ltä"
     
  7. Tepsu9

    Tepsu9 Active member

    Liittynyt:
    11.10.2004
    Viestejä:
    1,962
    Kiitokset:
    85
    Pisteet:
    78
  8. Vilberr

    Vilberr Newbie

    Liittynyt:
    16.02.2016
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kiitos avusta! Sain tuolla hotfixillä ajurit asennettua :cool:
     
  9. Vilberr

    Vilberr Newbie

    Liittynyt:
    16.02.2016
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Vielä semmoista kyselen, että onkohan näyttis rikki tai jotain? LoLia yritin pelata, mutta FPS on koko ajan 10-30. Outoa kuin on sama pienimmillä ja korkeimmilla grafiikoilla..
     

Jaa tämä sivu