1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Miksei pyöri?

Viestiketju Näytönohjain -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi luukassi 29.08.2016.

  1. luukassi

    luukassi Newbie

    Liittynyt:
    04.04.2016
    Viestejä:
    25
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Näyttis r9 380 2gb oc ja prossu fx - 4300. BO3 ei lähde edes käyntiin ja cs pyörii n. 100 fps. Mikä vikana? Vinkkejä?
     
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,467
    Kiitokset:
    2,651
    Pisteet:
    223
    Ajurit asennettu?
     
  4. luukassi

    luukassi Newbie

    Liittynyt:
    04.04.2016
    Viestejä:
    25
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Juu onon. Ja korjauksena, cs pyörii vain 70 fps ja välillädroppaa. (max grafiikat)
     
  5. Jonsqi

    Jonsqi Regular member

    Liittynyt:
    20.12.2013
    Viestejä:
    105
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    28
    CS on aika prossupainotteinen peli ja tuo FX-4300 ei ihmeitä lupaile. 70 fps kuulostaa ihan normaalille. BO3 en osaa sanoa.
     
  6. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,467
    Kiitokset:
    2,651
    Pisteet:
    223
  7. RazorSharph

    RazorSharph Regular member

    Liittynyt:
    30.01.2015
    Viestejä:
    280
    Kiitokset:
    31
    Pisteet:
    38
    Virranhallinnasta-> Paras suoritusteho päälle, kokeile myös poistaa näyttisajurit DDUlla ja asentaa uusimmat AMD sivuilta.
     
  8. luukassi

    luukassi Newbie

    Liittynyt:
    04.04.2016
    Viestejä:
    25
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Noniin.
    Eilen kun tulin kotiin avasin selaimen, ja tulin tänne lukemaan vastauksia. Avasin spotifyn, jonka jälkeen kone meni kokonaan lukkoon eikä reagoinut ctrl alt deleteen. Jouduin ottamaan virrat pois virtalähteen kytkimestä, jonka jälkeen kun avasin tietokoneen kone ehdotti palauttamista. No, suoritin sen, mutta sen jälkeenkin tietokone freezasi, tällä kertaa kuitenkin sammui virtanapista. Asensin ajurit jne. ja nyt kokeilin cs joka pyöri n. 100 fps, eli pientä parannusta on tullut.

    Miten laitetaan paras suoritusteho päälle?
     
  9. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,704
    Kiitokset:
    792
    Pisteet:
    173
    Ohjauspaneeli - virranhallinta-asetukset - paras suoritusteho.
     
  10. luukassi

    luukassi Newbie

    Liittynyt:
    04.04.2016
    Viestejä:
    25
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Tuossa benchmark tulos. Kukaan ei ollut saanut noin huonoa tuosta tuolla näytönohjaimella. Voikohan näyttiksessä olla jotain vikaa? Pitäisikö ylikellottaa prossua?
     

    Liitetyt tiedostot:

  11. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,467
    Kiitokset:
    2,651
    Pisteet:
    223
    Vika ei ole prossussa joten kellottaminen ei asiaa korjaa. Windowsin päivityssotkua epäilen edelleen. Kokeile vanhempaa palautuspistettä.
     
  12. luukassi

    luukassi Newbie

    Liittynyt:
    04.04.2016
    Viestejä:
    25
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Mitenkäs tuo on mahdollista kun tyhjensin koko paskan.
     
  13. Tuksu82

    Tuksu82 Active member

    Liittynyt:
    20.02.2006
    Viestejä:
    1,481
    Kiitokset:
    19
    Pisteet:
    68
    Eli oot formatoinu ja asentanut winun uusiks? Ei muuten varmaan pyöri tolla prossulla max grafiikoilla paremmin. Turhat karkit pois ja 720p reso niin saat fpssää lisää. Ulkonäkö nyt on tossa pelissä toisarvoinen seikka (ainakin useimmille).
     
  14. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,467
    Kiitokset:
    2,651
    Pisteet:
    223
    Emon piirisarja-ajuri asennettu?
     
  15. venalaine

    venalaine Regular member

    Liittynyt:
    16.11.2004
    Viestejä:
    893
    Kiitokset:
    11
    Pisteet:
    28
    En nyt ihan varmaksi menisi väittämään. Mulla FX-8320 ja R9 390 kortilla pyörii framet aika pitkälti jossain 270-300 pinnassa.
     
  16. Tuksu82

    Tuksu82 Active member

    Liittynyt:
    20.02.2006
    Viestejä:
    1,481
    Kiitokset:
    19
    Pisteet:
    68
    Fullhd reso ja asetukset maxilla? Reunanpehmennykset sun muut käyttää aika paljon tehoja.
     
  17. venalaine

    venalaine Regular member

    Liittynyt:
    16.11.2004
    Viestejä:
    893
    Kiitokset:
    11
    Pisteet:
    28
    Kyllä, 1080p 144Hz näytöllä mennään eli full-hd reso on ja asetukset maxilla. Tietenkään tuo fps ei nyt koko ajan ole noissa lukemissa, mutta hyvin usean noissa pyöritään. Luulen tosin, että aika iso rooli on tässä tapauksessa näyttiksellä, kun R9 390 on kuitenkin reippaasti R9 380 nopeampi.
     
  18. RazorSharph

    RazorSharph Regular member

    Liittynyt:
    30.01.2015
    Viestejä:
    280
    Kiitokset:
    31
    Pisteet:
    38
    Isomassa roolissa on prossu, joka APlla on FX 4300 ja @venalaine FX- 8320
     
  19. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,467
    Kiitokset:
    2,651
    Pisteet:
    223
    Prossuissa on eroja, mutta yli 150fps pitäisi mennä kuitenkin. Syysflunssa ilmeisesti iskenyt tuohon peliin kun joka toisessa uudessa ketjussa ihmetellään tökkimistä. Ja koska yksi sai ongelman ratkaistuksi windowsin päivityksellä, syytän edelleen mikkisoftaa.
     
  20. venalaine

    venalaine Regular member

    Liittynyt:
    16.11.2004
    Viestejä:
    893
    Kiitokset:
    11
    Pisteet:
    28
    Joo toki kyseessä eri prossut, mutta en jotenkin usko, että ero olisi noin suuri. Tosiaan 150 fps tuolla pitäisi minustakin irrota.
     
  21. luukassi

    luukassi Newbie

    Liittynyt:
    04.04.2016
    Viestejä:
    25
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Nykyään fps pyörii siinä 170 hujakoilla, mutta benchmark tulos on huono. Kokeilen vielä asentaa emon ajurit uusiksi.
     

Jaa tämä sivu