1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Mikki ei toimi

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi vebo 01.07.2005.

  1. vebo

    vebo Guest

    Elikkä MIkki ei toimi eikä se oo sieltä äänen säätö jotuista kytketty pois AUTTAKAA!...Äänikortti VIA AC'97 Enhanced Audio Controller
     
  2. AfterDawn

    AfterDawn Ilmoitus

  3. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,404
    Kiitokset:
    22
    Pisteet:
    118
    Onko monikanava äänet päällä?
     
  4. vebo

    vebo Guest

    mitkä?
    miten sen voi tarkistaa??
     
  5. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,404
    Kiitokset:
    22
    Pisteet:
    118
    Oletko laittanut esim. 5.1 tilaa päälle äänikortin säätöohjelmasta?
    Mikrofoni kiinni mic in liitännässä (se punainen)?
    Kuuluuko mikrofonin ääni kaiuttimista?
     
  6. vebo

    vebo Guest

    ei kuulu äänet kajaristakaan....laitoin just 5.1 tilan päälle
    ja on aina ollut punaisessa missä pitääkin
     
  7. vebo

    vebo Guest

    voisko olla joku ongelma kun ostin just tuon kajari sarjan(INSPIRE 4.1 4400)kun takaa piti laittaa se kahella joholla
     
  8. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,404
    Kiitokset:
    22
    Pisteet:
    118
    Noissa integroiduissa korteissa kun monikavatilat laittaa linja sisääntulon ja mikki sisääntulon ulostuloiksi niin se vaimentaa nuo sisääntuloina.
    käynnistä -> suorita -> sndvol32
    siitä Master Volumen alta Advanced ja sieltä sitten katsot että Center Speaker and subwoofer... kohdasta on raksi pois niin mikin pitäisi toimia.
     
  9. vebo

    vebo Guest

    umm mulla on se suomen kielisenä
     
  10. vebo

    vebo Guest

    otin kaikista sieltä pois raksin siis niistä asetuksista mitä oli alapuolella
     
  11. vebo

    vebo Guest

    Ei toimi apua
     
  12. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,404
    Kiitokset:
    22
    Pisteet:
    118
    Eli mikki on punaisessa liitännässä kunnolla kiinni?
    käynnistä -> suorita -> sndvol32 tuolta tarkistettu sekä Toisto ja Nauhoituspuolet että mikki on valittuna ja ettei se ole mykistettynä?
    Sen äänikortin oman säätöpaneelin kautta otit monikavaäänet pois päältä?
     
  13. vebo

    vebo Guest

    On ON..tun tuu etta se mikki liitin on kyllä vähän painunu sinne sisään, mutta ei paljoa
     
  14. vebo

    vebo Guest

    AUTTAKAA NYT
     
  15. antt1

    antt1 Member

    Liittynyt:
    05.06.2005
    Viestejä:
    48
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Koita toimiiko se mikki toisessa koneessa.
     
  16. vebo

    vebo Guest

    KYllä toimii...ja kamun toimivaa kuuluko mikki yhdistelmä juttua kokeiltiin tahan... kuulokkeet toimi mutta mikki ei
     

Jaa tämä sivu