1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Max 650€ kone lähinnä Paradoxin strategiapelejä varten

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Mietiskelijä 31.10.2014.

  1. Mietiskelijä

    Mietiskelijä Newbie

    Liittynyt:
    31.10.2014
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Tämmöisillä spekseillä olisin liikenteessä, apua ottaisin kiitollisena vastaan.

    Budjetti?:
    650€
    Kuuluuko käyttöjärjestelmä budjettiin?: ei
    Haluatko koneen valmiiksi kasattuna?: kyllä
    Haluatko koneen käyttöjärjestelmä/ajurit valmiiksi asennettuna?: ei
    Ylikellotatko prosessoria?: ei
    Kotelon koko: ei väliä
    Onko kotelon värillä väliä?: ei
    Onko kotelon ulkomuodolla väliä?: ei
    Onko tietokoneen hiljaisuudella väliä?: ei paljon väliä
    Tarvitsetko langatonta verkkoyhteyttä?: kyllä, WIFI on välttämätön
    Onko Saksasta/ulkomailta tilaaminen mahdollista?: ei
    Tarvitsetko DVD- tai Blu-Ray -asemaa?: DVD
    Haluatko koneeseen SSD:n?: Kyllä (240GB vähintään), en aio hankkia muuta kiintolevyä
    Koneen käyttötarkoitus: Pelaaminen (Hearts of Iron, Europa Universalis..)
    Kuuluvatko näyttö, äänentoistojärjestelmä, näppäimistö tai hiiri budjettiin?: Ei
    Onko joitain komponetteja jo valmiiksi?: ei
    Muita vaatimuksia/kysymyksiä:
     
  2.  
  3. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Pelaaminen koostuu strategiapeleistä?
     
    Mietiskelijä kiitti tästä.
  4. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Mietiskelijä kiitti tästä.
  5. Mietiskelijä

    Mietiskelijä Newbie

    Liittynyt:
    31.10.2014
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kyllä. Tosin esimerkiksi Europa Universalis IV vaatii yllättävän paljon potkua koneelta toimiakseen jouhevasti.
    Vaikuttaa mielenkiintoiselta paketilta. Mutta ajattelin pärjätä pelkällä SSD:llä, jos tuo 256 gigaa loppuisi kesken niin sitten tulevaisuudessa voisin hankkia lisätilaa erikseen, siis tuota teran asemaa en tarvitse.

    Sitten taas mitä tuohon prossuun tulee, niin olisiko mahdollista laittaa jonkinlaista yhdistelmää vaikkapa hieman halvemmalla prossulla, mutta sitten taas erillisellä näytönohjaimella? Kuinka suuren eron tuo prossuun naitettu näytönojain tekee erilliseen näytönohjaimeen?

    Kiitoksia avusta!
     
  6. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Halvin järkevä erillinen näyttis (päivityksenä tohon integroituun) on Radeon 280, vähän alle 200 euroo. Sit kannattais harkita myös AM3+ pohjasta settiä.
     
    Mietiskelijä kiitti tästä.
  7. Mietiskelijä

    Mietiskelijä Newbie

    Liittynyt:
    31.10.2014
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Mikä olisi etu AM3+ssa?
     
  8. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Eri kanta, eri prossut.
    FX-8320 hakkaa 7700K:n tehoissa, mutta siinä ei ole taas näytönohjainta. Budjestista, sekä kellottamisen innokkuudesta riippuen vois harkita FX-8320:n ja FX-8370:n väliltä.

    Sit SSD:n kaveriks suosittelen oikeesti kovoo, tsekkaas muuten toi kans:
    http://www.systemastore.fi/product_info.php?products_id=122277

    E:
    Kuitenkin, sit puhutaan selkeesti 800-900 euron vehkeestä jos FX-8320 + 280 on tavote
     
    Viimeksi muokattu: 01.11.2014
    Mietiskelijä kiitti tästä.
  9. Mietiskelijä

    Mietiskelijä Newbie

    Liittynyt:
    31.10.2014
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Taitaa olla meikäläisen budjetissa sitten parasta pysyä tuossa alunperin ehdottamassasi FM2+ emossa (muutaman kympin voi mennä ylitse 650, mutta ei enempää). Ehkäpä minun kannattaisi pärjätä sillä ja tuolla 7700K:lla, ja sitten mahdollisesti tulevaisuudessa lisätä erillinen näytönohjain.

    Tuon 500 gigan kiintolevyn voisi lisätä pakettiin.

    Tarvitsisin vielä WIFIn mukaan, ei tuo kauniimpi puolisko anna laittaa tietokonetta modeemin viereen ;).
     
  10. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
  11. Mietiskelijä

    Mietiskelijä Newbie

    Liittynyt:
    31.10.2014
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Do diih, pistin paketin tilaukseen. Kiitoksia avusta!
     

Jaa tämä sivu