1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Malwarebyte's kysymys

Viestiketju Virukset ja haittaohjelmat -osiossa. Ketjun avasi jariotus 06.12.2014.

  1. jariotus

    jariotus Member

    Liittynyt:
    19.06.2007
    Viestejä:
    99
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Mjoo, miksiköhän läppärini ei anna päivittää Malwarebyte's Antimalware 2.03.sta uudempaan 2.04 versioon, vaan väittää sen olevan maksullinen shareware. Eli onko nyt näin, että ilmaisversiona ei enää saa uudempaa ? Käyttis Vista edelleenkin, sorry.

    Kiitos, jos joku tietää neuvoa.
     
  2.  
  3. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,326
    Kiitokset:
    643
    Pisteet:
    193
    Olet ilmeisesti alunperin aloittanut "Kokeilujakson" ohjelman käytössä, johtunee siitä.

    Malwarebytesin asennuksen lopussa tulee teksti "Aloita kokeilujakso...", kun siitä poistaa ruksin, saa ilmaisversion käyttöönsä ja sen pystyy päivttämään jatkossa aina uusimpaan versioon.
     
  4. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    5,971
    Kiitokset:
    517
    Pisteet:
    173
    Tarkennan vielä, että 2.0.4.128 on MBAM:n uusin maksullinen eli professional versio. Vastaava ilmainen versio on 2.0.3.1028. Toisin sanoen 2.0.4.xxx on maksullisen version tunnus.
     
  5. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,326
    Kiitokset:
    643
    Pisteet:
    193
    Latasin täältä Free version: https://www.malwarebytes.org/ sen versio oli "mbam-setup-2.0.4.1028", joka on aivan sama, kuin maksullisessakin, joka minulla on käytössä.

    Tuohon saattaa vaikuttaa latauspaikka myös. Huomasin, että download.fi:sta tulee vanhempi versio, eli v2.0.1.1004, joka eka päivityksessä muuttuu tuohon edellä mainitsemaani.

    edit: käytössä minulla on Win7 Pro.
     
    Viimeksi muokattu: 06.12.2014
  6. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    5,971
    Kiitokset:
    517
    Pisteet:
    173
    Olet täysin oikeassa eli minä sekoilin. Versio 2.0.4 1028 ilmestyi tällä viikolla, ja minulle oli jäänyt väärä mielikuva, kun eri koneilla (toisella Pro ja toisella ilmainen versio) oli vähän aikaa eri versionumerot. Mutta kuten sanoit, päivityksen jälkeen kummankin versionumero on täysin sama.
     
    IlmoPJ kiitti tästä.
  7. jariotus

    jariotus Member

    Liittynyt:
    19.06.2007
    Viestejä:
    99
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Kiitos tiedosta, en siis päivitä versiotani enää maksulliseksi
     
  8. jariotus

    jariotus Member

    Liittynyt:
    19.06.2007
    Viestejä:
    99
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    en ole koskaan klikkaillut enkä kokeillut maksullista versiota, enkä niin ikinä teekään, paitsi aikanaan HitMan Pro:n kanssa, jonka lisenssin sittemmin ostin. On senverran pätevä se.

     
  9. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,326
    Kiitokset:
    643
    Pisteet:
    193
    Tässä se onkin, ruksi pitää klikata pois, jotta kokeilujakso ei ala.
    Valitettavan moni tekee asennuksia silmät ummessa.:)

    Kokeilujakso.PNG

    Edit: Ruksi pois kohdasta "Aloita kokeilujakso...", niin saa ohjelman ilmaiseksi käyttöönsä.
     
    Viimeksi muokattu: 07.12.2014
    Nanna_86 kiitti tästä.
  10. jariotus

    jariotus Member

    Liittynyt:
    19.06.2007
    Viestejä:
    99
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    aina klikannut jokaikisessä versiossa tuon ruksin pois, tajuuksä ????? en saa ilmasena tuota uusinta malwarea. et siis usko/tajua, tai molempia ?


    Korjaus : jokatapauksessa onnistuin Filehipon kautta saamaan ilmaisena tuon uusimman

    Joten Kiitos vaa kauhiast. Ketjun voi tuhota/poistaa/sulkea. Kiitos
     
    Viimeksi muokattu: 07.12.2014
  11. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,326
    Kiitokset:
    643
    Pisteet:
    193

    Liitetyt tiedostot:

    • 1.PNG
      1.PNG
      Tiedostokoko:
      70.3 KB
    • 2.PNG
      2.PNG
      Tiedostokoko:
      94.4 KB
    Viimeksi muokattu: 07.12.2014
  12. jariotus

    jariotus Member

    Liittynyt:
    19.06.2007
    Viestejä:
    99
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Asia on kunnossa käytössä 1.PNG, eli tuo eka
     

Jaa tämä sivu