1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Lga 1156 ja Lga 1155

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Sinder2 25.12.2012.

  1. Sinder2

    Sinder2 Member

    Liittynyt:
    25.12.2012
    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Hei, ostaisin lga 1156 emolevyn kun minulla siihen on jo prosessori, mutta kun ei löydy mistään lga 1156 emolevyjä. Mikä mahtaa olla syynä?
  2. AfterDawn

    AfterDawn Ilmoitus

  3. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    6,469
    Kiitokset:
    63
    Pisteet:
    108
    Koska ne ovat poistuneet jo aikoja sitten myynnistä,ja jos tuo lga 1155 tuossa otsikossa meinaa,että voisit käyttää 1155 emolevyä,niin vastaus on: Et voi
  4. Sinder2

    Sinder2 Member

    Liittynyt:
    25.12.2012
    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    aa no voiha vitja..
  5. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    6,469
    Kiitokset:
    63
    Pisteet:
    108
    Viimeksi muokattu: 25.12.2012
  6. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    13,034
    Kiitokset:
    57
    Pisteet:
    108
    Mikä prossu? LGA1156 oli uutena puhdasta ongelmajätettä. Nykysin ei yhtän parempaa. Ellei prossus oo quad core, hommaa jotain muuta.
  7. Escaladus

    Escaladus Regular member

    Liittynyt:
    07.12.2009
    Viestejä:
    757
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    Nämä kaikki on 1155 kantaset. Tarkoitus on kai löytää 1156??

    Miksi pitää osta? Onko vanha rikki? Vai onko Sinulla pelkä prossu?


    Sama mieltä.



    ja löytyy kyllä :DDD

    http://tietokonekauppa.fi/?koodi=24332


    Mutta tuossa ei ole mitään järkee. Saat ehkä jostain huutokauppasta 1156 emoa halvalla.
    Viimeksi muokattu: 25.12.2012
  8. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    6,469
    Kiitokset:
    63
    Pisteet:
    108

    Huppsista,perkele,älä koskaanluota silmittömästi googleen,ja hintavertailun linkkeihin,piru ku en tarkistanut et se olis varmasti ollu 1156,...hrmh,...
    edit:ja pakollinen typo
    Viimeksi muokattu: 25.12.2012
  9. egoste

    egoste Member

    Liittynyt:
    05.02.2013
    Viestejä:
    1
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Moi. Mikä prossu sulla on? Voisin ostaa sen, jos myynnissä?
  10. jartar

    jartar Senior member

    Liittynyt:
    07.04.2004
    Viestejä:
    7,829
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    116
    Kovia sanoja kun et tiedä yhtään mikä koneen käyttötarkoitus on. Ei tosin yllätä kommentti kun Intelistä kyse. Niin ja nopeampia nuo prossut ovat kuin moneen kertaan suositellut Phenom kakkoset.
  11. micro2013

    micro2013 Regular member

    Liittynyt:
    03.09.2012
    Viestejä:
    750
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
  12. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    13,034
    Kiitokset:
    57
    Pisteet:
    108
    Nykykone 200 euron prossulla ilman USB 3.0 ja SATA 6 Gb/s menee ongelmajätteestä. Ei siinä paljo paina marginaalisesti Phenom kakkosta parempi nopeus.

    Ps. tsekkaa viestien päiväykset :)
  13. jartar

    jartar Senior member

    Liittynyt:
    07.04.2004
    Viestejä:
    7,829
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    116
    En ole ikinä tarvinut USB 3.0 väylää enkä tunne ketään joka siitä olisi hyötynyt. Jos SSD levyn vaihdan SATA 2 väylään niin käytännön ero on marginaalinen. Vaikka molemmat noista puuttuisi koneestani, niin eroa en huomaisi muuta kuin testiohjelmilla. Koneeni olisi kuitenkin sinun mielestä ongelmajätettä.

    Oman kannettavan SATA väylä ylittää väin hieman SATA 1 nopeuden ja siltikin SSD toi valtavan suorituskyky lisän. Kyllä aika heppoisin perustein koneesta tulee ongelmajätettä, ei voi muuta sanoa. Varsinkin kun nuo Intelit ovat reilusti Phenomia nopeampia. Ala-arvoista kommenttia tulee heti kun on Intel kokoonpano kyseessä.

    Äsken katsoin viestin päiväyksen. Toivottavasti kysyjän suunnitelmat eivät menneet uusiksi sinun kommenttien takia :(
  14. JTPN

    JTPN Regular member

    Liittynyt:
    03.09.2010
    Viestejä:
    737
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    et vaan sattus olemaan muropaketin jarfin? :))
    ja kyllä paras penomi vie parhaimman core2quadin mitä nuita asteikkoja oon lukenu, tosin ero ei ole kuin 10%

    ja älä pommita millään maailmanlopun "puolueettomilla" plevan ja jarfinin + muut kumppanit tekemillä "testeillä" :D
  15. Ransester

    Ransester Regular member

    Liittynyt:
    20.07.2007
    Viestejä:
    2,357
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    48
    Sinänsä huvittavaa että mies joka hehkuttaa AMD:n muinaisjäänteitä kutsuu 1156:sta ongelmajätteeksi. :D Muutenki AMD:n yliarvostus on aivan käsittämätöntä tällä laudalla. Ainoa lauta koko internetissä jossa olen törmännyt moiseen.
    Viimeksi muokattu: 07.02.2013
  16. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    13,034
    Kiitokset:
    57
    Pisteet:
    108
    Kummiski omistat emon jossa USB 3.0? Mikset ostanu halvempaa ilman sitä? Et tunne ketään joka olis hyötyny USB 3.0?

    Et huomaa SATA 2 vs SATA 3 eroo ilman testiohjemii mut huomaat LGA1156 prossun ja Phenon kakkosen ero on reilu? SSD:n erot huomaa ilman testisoftii, prossujen ei.

    Miten niin konees olis ongelmajätettä? Sun koneeshan tukee USB 3.0 ja SATA 6 Gb/s.

    Kannettava = pöytäkone?

    LGA1156 on aiheesta lytätty. Vuoden 2007 tekniikka joka uutena makso selkeesti liikaa kelpaa ongelmajätteestä.

    Muutenki 4-ytimisen Phenom kakkosen ja nykyaikasen emon saa 168 eurolla. Kuka oikeesti hommais dual core LGA1156:lle uutta antiikkitason emoo? Kumma ku joku jaksaa oikeesti puolustaa LGA1156:tta. Alusta asti ylihintasta roskaa.

    Ne muinaisjääneet on aika kovia. Ei ne Intelitkään mitään kovia prossuja oo. Hehkutettu i3-2100 pyörittää HD 7970:n kanssa Skyrimii huikeet 29 FPS sanoo Toms Hardware http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-fx-pentium-apu-benchmark,3120-3.html Eli Intelit on muinaijäänteitä.

    Tää taitaa sit olla ainoo järkevä lauta netissä. Olihan Intelistit 3 vuotta sitten sitä mieltä et quad coret on nykyaikaa ja dual coret antiikkia. Kummasti ny Intelistit kannattaa dual coreja. Näin ne mielipiteet muuttuu.

    Asiantynkänä voisit kertoo parhaan quad core prossun Inteliltä 100 euron hintaluokkaan.
    Viimeksi muokattu: 07.02.2013
  17. Peku

    Peku Active member

    Liittynyt:
    10.08.2010
    Viestejä:
    1,398
    Kiitokset:
    75
    Pisteet:
    58
    Tekeekö kova hinta tuotteesta paskan? Hmmmmm...
    Viimeksi muokattu: 07.02.2013
  18. PurinFIN

    PurinFIN Regular member

    Liittynyt:
    03.12.2010
    Viestejä:
    316
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    :D Phenom II ei todellakaan ole ongelmajätettä toisin kuin lga 1156 kannan prossut ja emot. AM3/AM3+ kannan emot ovat Lga 1156 kannan emoja huimasti edellä kehityksessä ja tarjoavat loistavat päivitysmahdollisuudet verrattuna 1156 kantaan.

    Sitäpaitsi AM3 hakkaa hintalaatusuhteessa tuon ongelmajätekannan 100-0
    Mitä ylipäätänsä ensimmäisen sukupolven i5:siin ja i7:hin tulee niin en niiden suorituskyvyllä hirveästi leijuisi koska kolme kertaa halvemmalla saa samantasoisen phenom II:sen.

    Kalliilla kun ei aina saa parempaa. ;D
    Viimeksi muokattu: 07.02.2013
  19. PurinFIN

    PurinFIN Regular member

    Liittynyt:
    03.12.2010
    Viestejä:
    316
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    tuplat
    Viimeksi muokattu: 07.02.2013
  20. Smanci

    Smanci Regular member

    Liittynyt:
    26.06.2009
    Viestejä:
    2,937
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Tekee. Ja etenkin jos Intel.
    AMD all the way, kympillä saa Athlon64 3800 plussan, joka vie hintalaatusuhteessa vaikkapa IB-Xeoneja. Editointia harrastavien kannattaa sijoittaa tuo ylijäänyt raha vaikkapa 256 gigan SSD-levyyn, koska suorituskykyeroa prosessorien välillä ei voi havaita ilman testiohjelmia.

    [​IMG]
  21. Uppmas

    Uppmas Active member

    Liittynyt:
    03.02.2013
    Viestejä:
    2,280
    Kiitokset:
    37
    Pisteet:
    58
    Ja Phenom II 965 saa samaisessa testissä 3FPS vähemmän. Aika hyvin, kun onhan se kuitenkin dualcore, ja dualcorethan ovat ikäloppuja eivätkä pyöritä mitään.
    ''Me ollaan oikeassa ja muut väärässä''.
    Omakehun voi haistaa kilometrin päähän.
    Vikaa kannattaa aina etsiä itsestään.
    Minkään osaston fanipojat ovat aina helvetin pieni, mutta helvetin äänekäs vähemmistö.
    Mielipiteet muuttuu. Quad-core huumahan tuli siitä, kun ne olivat uusia ja hienoja, mutta eivät sitten pidemmällä tähtäimellä aikanaan parempia olleetkaan.
    Viimeksi muokattu: 07.02.2013

Jaa tämä sivu