1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

LAN kortti ?

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi jorma69 08.03.2015.

  1. jorma69

    jorma69 Regular member

    Liittynyt:
    08.04.2004
    Viestejä:
    145
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Hei, minulla on GA-Z97X-Gaming 3 emolevy jossa on joku bigfoot killer LAN systeemi. nopeus tällä on joku 10Mt vaikka liittymäni on 50-100mt. Voisitteko suositella jotain laadukkaampaa(?) verkkokorttia tämän tilalle kiitos
     
  2.  
  3. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,393
    Kiitokset:
    672
    Pisteet:
    193
    Itselläni on tuo sama emo, jonka kanssa tuskailin alkuun,kun en oikein tajunnut sitä, enkä tajua vieläkään kunnolla.
    Sain sen toimimaan moitteetta, kun tein seuraavan toimenpiteen:
    Käynnistä Killed Network Manager ja mene kohtaan "Verkko", poista sieltä ruksi kohdasta "Ota kaistaleveyden hallinta"
    Tällöin kaistaleveyden hallinta on kytketty pois käytöstä.

    Tällä saat koko kaistan käyttöösi. Kerro auttoiko.
     
  4. jorma69

    jorma69 Regular member

    Liittynyt:
    08.04.2004
    Viestejä:
    145
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Joo olen tuonm tehnyt jo aiemmin eikä ole auttanut, kokeilin myös laittaa uppi ja doppi nopeudet gigaisiksi.
    http://www.jimms.fi/tuote/TG-3468
    olisko tuo yhtään parempi?
     
  5. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,393
    Kiitokset:
    672
    Pisteet:
    193
    En ota kantaa tuohon verkkokorttiin, mutta epäilen, että sinun ongelmasi on jossakin muualla.
    Tämä on speedtest tulos omalla koneellani samalla emolla:
    [​IMG]
     
  6. jorma69

    jorma69 Regular member

    Liittynyt:
    08.04.2004
    Viestejä:
    145
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
  7. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,393
    Kiitokset:
    672
    Pisteet:
    193
    Kokeile poistaa Qualcomm Atheros Killed network Manager suite Ohjelmanhallinnasta ja asentaa emon mukana tulleelta ajurilevyltä uusiksi ja käynnistää kone uudelleen. Uudelleen käynnistyksen jälkeen ota heti tuo kaistaleveyden hallinta pois käytöstä.
     
  8. jorma69

    jorma69 Regular member

    Liittynyt:
    08.04.2004
    Viestejä:
    145
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    samanlaisen tuloksen sain silti vieläkin
     
  9. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,393
    Kiitokset:
    672
    Pisteet:
    193
    Onko sinulla mahdollista mitata tuota verkon nopeutta jollakin toisella koneella?
    Mikä yhteys on, ADSL, mokkula, kaapeli....?
     

Jaa tämä sivu