1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Läppärin näyttö pimeänä

Viestiketju Kannettavat tietokoneet -osiossa. Ketjun avasi Salonen95 24.03.2017.

  1. Salonen95

    Salonen95 Newbie

    Liittynyt:
    24.03.2017
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Joo elikkäs läppärin(asus x70a) näyttö pimeänä, muuten kyllä pitää normaalia ääntä käynnistäessä. Kone ei myöskään sammu muuten kuin akkua tai virtajohtoa irrottamalla. Osaisko joku kertoa onko mitään tehtävissä, kone ainakin 7v vanha...
     
  2.  
  3. 205

    205 Regular member

    Liittynyt:
    17.03.2011
    Viestejä:
    230
    Kiitokset:
    17
    Pisteet:
    28
    https://www.asus.com/support/Download/3/116/0/10/30/

    Voihan olla valittuna toinen näyttö vain eli näytön määrittelys on valinta videotykki esim.
    ja oma tässätilanteessa se on pimeä. Onko ko. laitetta milloinkaan kuikittu esim. ADWcleanerilla
    tai palautettu aikasempaan pisteeseen ja päivitetty Asuksen sivuilta ohjaimet.

    Mikäs käyttis ? Kun käynnistät näkyykö mitään ?
     
    Viimeksi muokattu: 24.03.2017
    Salonen95 kiitti tästä.
  4. tarantella

    tarantella Active member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    1,314
    Kiitokset:
    277
    Pisteet:
    93
    Salonen95 ja 205 kiittävät tästä.
  5. Salonen95

    Salonen95 Newbie

    Liittynyt:
    24.03.2017
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Käynnistäessäkään ei näy mitään ja koneelle ei ole tehty mitään(en myöskään noista ymmärrä mitään...) windows 7 tai 8 muistaakseni...
     
  6. Salonen95

    Salonen95 Newbie

    Liittynyt:
    24.03.2017
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Mitenkäs tuon lisänäytö valinnan tarkastaa kun ei näyttö toimi, joku näppäin yhdistelmä?
     
  7. 205

    205 Regular member

    Liittynyt:
    17.03.2011
    Viestejä:
    230
    Kiitokset:
    17
    Pisteet:
    28
    Koitas näppäin fn/f8 yhtä aikaa vahtoko? tai paremmin näkyykö?
     
    Salonen95 kiitti tästä.
  8. tarantella

    tarantella Active member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    1,314
    Kiitokset:
    277
    Pisteet:
    93
    Lisänäytöstä laitteen manuaalista saa lisätietoa. Noissa laittamissani linkeistä löytyy varmaan sinun mallisi myös, lataa sieltä manuaali.
    Lisänäyttö on yleensä merkitty näyttösymboolilla johonkin funktionäoppäimeen ja sen kanssa kai FN nappia pitää painaa samanikaisesti.
     
    Salonen95 kiitti tästä.
  9. 205

    205 Regular member

    Liittynyt:
    17.03.2011
    Viestejä:
    230
    Kiitokset:
    17
    Pisteet:
    28
    K70/X70 Series User’s Manual for Finnish Edition(FI4806) täs opas suomeks laiteesta
     
    Salonen95 kiitti tästä.
  10. 205

    205 Regular member

    Liittynyt:
    17.03.2011
    Viestejä:
    230
    Kiitokset:
    17
    Pisteet:
    28
    Kuten olemme vinkanneet toivottavasti on apuja näistä :):cool:;)
     
    Salonen95 kiitti tästä.
  11. Salonen95

    Salonen95 Newbie

    Liittynyt:
    24.03.2017
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Mikäli löysin oikean manuaalin niin siellä ei kerrottu muuta kuin usb porttien sijainnit, kokeilin tuota fn+f8 yhdistelmää--> ei vaikutusta. Osaisitteko sanoa mitään tuohon kun tuo ei sammu käynnistys/sammutus nappia painamalla
     
  12. 205

    205 Regular member

    Liittynyt:
    17.03.2011
    Viestejä:
    230
    Kiitokset:
    17
    Pisteet:
    28
    Eikö kun painat nappia reilu> 10 sekkaa?
     
  13. tarantella

    tarantella Active member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    1,314
    Kiitokset:
    277
    Pisteet:
    93
    Kertoisitko nyt, mikä on sinulla olevan malli. Noita malleja kun on X70AF, X70AD, X70AC ja X70AB
     
  14. Salonen95

    Salonen95 Newbie

    Liittynyt:
    24.03.2017
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ei vaikka vähän pitempäänkin painais
     
  15. Salonen95

    Salonen95 Newbie

    Liittynyt:
    24.03.2017
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Koneessa lukee vain X70A
     
  16. tarantella

    tarantella Active member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    1,314
    Kiitokset:
    277
    Pisteet:
    93
    Eikö koneen tyyppitarrasssakaan lue muuta?
    Löytyy yleensä koneen pohjasta.
     
  17. 205

    205 Regular member

    Liittynyt:
    17.03.2011
    Viestejä:
    230
    Kiitokset:
    17
    Pisteet:
    28
    Kehveli alkas haiskastaa Biopsin paristo kiusaksi kun ei edes sammu napispa.
    JA tuntematta ko. laitetta on hankala sanoa laitekohtaisesti missä/miten sen vaihtas tai avittas muutakuin
    jos itellä sopiva meisseli pysyy tai atk-huollon hintoja ? Onkos
    tarantella parempia apuja sinulla?
     
    Viimeksi muokattu: 24.03.2017
  18. Salonen95

    Salonen95 Newbie

    Liittynyt:
    24.03.2017
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    No kyllähän tuollaisesta lähes olemattomiin haalistuneesta tarrasta näkyy X70AE
     
  19. 205

    205 Regular member

    Liittynyt:
    17.03.2011
    Viestejä:
    230
    Kiitokset:
    17
    Pisteet:
    28
    Jos sinulla on mahdollista irroittaa Biopsin muistin paristo ehottasin sitä irti minuutin ajan ja jos mahollista samalla uusia se
    siten Biopsi palautuu. Tämä ajatus siksi kun ei laite sammu kytkimestä.
     
  20. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    5,965
    Kiitokset:
    516
    Pisteet:
    173
    Onko käytettävissä toista näyttöä (tai televisiota), jonka avulla voisi selvittää, onko läppärin oma näyttö viallinen, vai eikö ulkoiseen näyttöönkään tule kuvaa?

    Windows-läppäreissä näyttöä voi vaihtaa painikeyhdistelmällä Win+P. Normaali alkutilanne on, että käytössä on vain läppärin oma näyttö. Jokaisella painalluksella näyttö vaihtuu järjestyksessä: Sama kuva omassa ja ulkoisessa näytössä, Laajennettu näyttö oma ja ulkoinen, Vain ulkoinen näyttö ja takaisin Vain oma näyttö.

    Kun virranhallinta-asetuksista ei pääse tarkistamaan painikkeiden toimintaa, ei voi sanoa, onko sammutuksessa jotakin vialla, vai onko asetuksissa valittu vaihtoehto, että virtapainike ei tee mitään.
     
    205 kiitti tästä.
  21. Salonen95

    Salonen95 Newbie

    Liittynyt:
    24.03.2017
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Koetan näitä keinoja huomenna, kiitokset avusta jo kuitenkin tässä vaiheessa
     

Jaa tämä sivu