1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysymys Läppärin liitännät

Viestiketju Kannettavat tietokoneet -osiossa. Ketjun avasi Jeki 28.04.2016.

  1. Jeki

    Jeki Newbie

    Liittynyt:
    04.02.2016
    Viestejä:
    27
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ei tullut murosta vastausta

    Tässä nyt vähän aikaa miettinyt, että pitäisköhän hankkia nykyiselle läppärille pelinäytöksi 144hz näyttö. Läppäri on siis ASUS G751JT, ja tästä löytyy tuo thunderbolt-portti, mikä mitä ilmeisemmin toimii myös minidisplayporttina. Tarkoituksena olisi ostaa tälläinen Asuksen pelinäyttö: http://www.jimms.fi/fi/Product/Show...-80m-1-1ms-kaiuttimet-pivot-dvi-hdmi-dp-musta koska tuosta löytyy tuo displayport. Näytön jatkeeksi tälläinen kaapeli: http://www.jimms.fi/fi/Product/Show...-displayport-displayport-kaapeli-u-u-2-metria koska normi displayport ei mahdu tähän, pitää olla tuo minidisplayport. Eli siis kysymykseni on; toimiiko kyseinen näyttö 144hz jos liitän sen tähän koneeseen tuolla kaapelilla?
     
  2.  
  3. Hyperx1

    Hyperx1 Regular member

    Liittynyt:
    18.01.2014
    Viestejä:
    194
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
    Jaa luulempa,ettei toimi.Ei mopolla mahdottomuuksiin.:)
     
  4. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    6,270
    Kiitokset:
    593
    Pisteet:
    173
    Itse en noita peliasioita tunne, mutta olisin kaivannut jotakin perustetta, miksi ei toimi. Luulisi, että Asus-läppärin GTX970M tuohon 144Hz:iin pystyisi. Thunderbolt/Mini-Displayport pystyy tuon välittämään ja muunnos Displayportiin on pelkkä liitintyypin muutos. Miksi tuo ei siis toimisi?
     
  5. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,106
    Kiitokset:
    2,893
    Pisteet:
    223
    Kyllähän se toimii, mutta 144fps peleissä on haavetta vain.
     
  6. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    6,270
    Kiitokset:
    593
    Pisteet:
    173
    Ei selvittänyt tietämättömälle yhtään mitään. Miksi peleissä sitten on yli 60 fps valintamahdollisuuksia (120 tai 144), jos ne eivät toimisi? "Normaali" näyttöhän ei voi näyttää yli 60 kuvaa sekunnissa, vaikka korkeampi asetus olisi valittukin, mutta tuota vartenhan on noita korkeamman taajuisia näyttöjä. Vai kuinka sitten?
     
  7. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,106
    Kiitokset:
    2,893
    Pisteet:
    223
    Kun ei tehot riitä. Pöytäkoneen kellotettu 970 ja siinä rajoilla jaksaako 60fps.
     
  8. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    6,270
    Kiitokset:
    593
    Pisteet:
    173
  9. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,106
    Kiitokset:
    2,893
    Pisteet:
    223
    Cs nyt asia erikseen, mutta vähänkään enemmän näyttistä rasittavalla pelillä 60fps on enemmän kuin tarpeeksi. Cs pyörii lähinnä prossulla.
     
  10. Jeki

    Jeki Newbie

    Liittynyt:
    04.02.2016
    Viestejä:
    27
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    ^ oon sen verran tylsä ihminen, etten pelaa muuta kuin CS:GO
     
  11. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    6,270
    Kiitokset:
    593
    Pisteet:
    173
    Jos palataan tuohon alkuperäiseen kysymykseen, niin edelleen olen sitä mieltä, että yhdistelmä toimii. Mutta kuten on käynyt ilmi, peliasioista minulla ei ole mitään kokemusta enkä myöskään ota kantaa siihen, onko hankinta hintansa arvoinen.
     

Jaa tämä sivu