1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysymys kuuluu

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Bossalini 19.11.2014.

  1. Bossalini

    Bossalini Newbie

    Liittynyt:
    19.11.2014
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  2.  
  3. Bossalini

    Bossalini Newbie

    Liittynyt:
    19.11.2014
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Nykyinen emolevy jossa kyseinen phenom ei toimi M2R-FVM 2101 ja Amd athlon 64 prosessori 3200+
     
  4. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
  5. Bossalini

    Bossalini Newbie

    Liittynyt:
    19.11.2014
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kiitos tästä! Muulla ei varmaankaan ole merkitystä kuin muistikammoilla ja prosessorilla että sopiiko kyseiseen emoon muistia kyllä löytyy erillaisia kampoja joten täytyy kiittää.
     
  6. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Huomioi että tossa on erikseen DDR2 ja DDR3 paikat. Niitä siis ei käytetä molempia yhtä aikaa, vaan kumpaan sulla löytyy isommat kammat niin siitä sitten.
     
  7. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,333
    Kiitokset:
    421
    Pisteet:
    143
    muistetaan että kyseessä myös am2 kannan phenomi= käytettävissä vain ddr2 kammat, koska prossussa ei ole ddr3 tukea
     
  8. Bossalini

    Bossalini Newbie

    Liittynyt:
    19.11.2014
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
     
  9. Bossalini

    Bossalini Newbie

    Liittynyt:
    19.11.2014
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    sori toi äskeinen sähellys, mutta joo käytössä tälläkin hetkellä ddr2 kammat joten kiitos teille vielä kerran big up
     
  10. Bossalini

    Bossalini Newbie

    Liittynyt:
    19.11.2014
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kysyisin vielä osaako kukaan kertoa syytä miksi uusi prosessori ei toiminut vanhassa emolevyssä?
     
  11. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Emo ei tue, liian vanha. BIOS päivityksellä olis saattanu tukee mut sehän ei kiinnostanu merkkikonevalmistajaa.
     

Jaa tämä sivu