1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kymysyksiä näyttiksestä ja kahdesta näytöstä.

Viestiketju Näytönohjain -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Ainasoja 30.10.2015.

  1. Ainasoja

    Ainasoja Member

    Liittynyt:
    23.02.2015
    Viestejä:
    32
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    18
    Elikkäs, olisin toivonu että oisin saanu 2 näyttöö tähän mun koneeseen.
    Mulla on tämmönen näyttis: SAPPHIRE DUAL-X R9 280 3GB GDDR5 OC PCI-E 3.0
    Siis tommone, se oli systemastoresta mutta eipä siellä sitä enää ole. Mun tietääkseni se on tää;
    http://www.amazon.com/Sapphire-Version-PCI-Express-Graphics-11221-00-20G/dp/B00FLMKNE0
    Tai ainakin sinne päin.
    Eli nyt tässä on ongelma, mun nykyisessä näytössä on vaan VGA ja sit se toinen (En muista nimee mut semmone isompi VGA:n näköne toine pää ja toine on sit vähä niinku HDMI kaapelin pää.)
    Ja sit kun aikoisin hankkia toisen näytön, jonka todennäkösesti haluun kytkee sen HDMI:llä koneeseen.
    Mutta siinä näyttiksessä onkin vaan 1 Hdmi, 1 Display port ja sit siin on jotain muita.
    Joten nii, lyhyesti sanottuna toisessa näytössä olis VGA ja se toinen, ja sit uuden haluun kytkee HDMI:llä mutta kun on jo käytetty se yksi HDMi portti näyttiksestä, kun se ihmeen piuha mis on semmone HDMi:n näköinen pää siihen näyttiksee.
    Toivottavasti ymmärsitte mitä meinaan.
    Oon valmis käyttään rahaa adapteriin jos semmosia on olemassa.
     
  2.  
  3. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,936
    Kiitokset:
    124
    Pisteet:
    143
  4. Ainasoja

    Ainasoja Member

    Liittynyt:
    23.02.2015
    Viestejä:
    32
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    18
  5. ajaJako

    ajaJako Active member

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    3,872
    Kiitokset:
    330
    Pisteet:
    93
    Hidasta vähän.
    Toi Agent 007 kuva jossa on noi täpät sen viivan lisäksi on DVI-I eli sun VGA lähtös pitäis olla kiinni tuossa
    Se toinen samannäköinen siinä kortissa on DVI-D eli digitaalilähtö.

    Onko sinun näytössäsi portti joka on saman tyyppinen mutta vähän kaposempi ja pulleempi ( yleensä vielä sininen) > se on sitten ns D-sub -> onko sinulla nyt piuha vai löytyykö myös semmoinen pienenkokoinen adapterimöykky?
     
  6. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,656
    Kiitokset:
    533
    Pisteet:
    123
    Ehkä helpoimmalla selviäisit jos hankkisit yhden dvi-dvi kaapelin ja kytkisit sen nykyisen näytön sillä näyttikseen. Sitte sinulle jää vielä toinen dvi, hdmi sekä displayport käytettäväks miten tahdotkaan. Toi nykyinen dvi-hdmi-viritys syö vaan turhaan ton hdmi-portin näyttiksestä.
     
    BPVest kiitti tästä.
  7. micro2013

    micro2013 Active member

    Liittynyt:
    03.09.2012
    Viestejä:
    1,239
    Kiitokset:
    26
    Pisteet:
    58
  8. Ainasoja

    Ainasoja Member

    Liittynyt:
    23.02.2015
    Viestejä:
    32
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    18
    Mulla on yks näyttö missä on dvi-i
    Käsitykseni mukaan, niin voinko laittaa koneesee sen? Jos on joku dvi-i - dvi-i piua?
     
  9. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Voit, DVI piuha riittää.
     
  10. Ainasoja

    Ainasoja Member

    Liittynyt:
    23.02.2015
    Viestejä:
    32
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    18
    Siis meneekö dvi piuha tämmösee porttii:
    2015-11-26 21.22.53.
    Näytössä siis on tommonen ja koneessa on samanlaine kait jotenki eripäin.
    Koneen:
    20151126_212323.

    Nii et mikä piua noihi menis? Tarttis vastauksen nopeesti 2015-11-26 21.22.53. 20151126_212323.
    Oho, tuli puhelimel kuvat kakskertaa, no ihan sama.
     
  11. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    DVI-DVI kaapeli menee.
     
  12. Ainasoja

    Ainasoja Member

    Liittynyt:
    23.02.2015
    Viestejä:
    32
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    18
    Joo kiitos, huomasin sen kait itekki kun katoin kuvahausta nii näytös on DVI-D (Dual-Link) ja sit konees on DVI-D (Dual-Link) ja DVI-I (Dual-Link)
    Mutta kiitos.
     
  13. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Paljon meinasit pistää tarkkuutta ja hertsejä näyttöön? Ellet pistä hirveesti, et tarvitte dual link kaapelia.
     
  14. Ainasoja

    Ainasoja Member

    Liittynyt:
    23.02.2015
    Viestejä:
    32
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    18
    Mulle on ihan sama kuhan on halvempi tapa aina. Jos pystyt niin linkkaa mulle kaapeli verkkokaupasta tai vastaavasta (jos on aikaa) Kun se toinen näyttö on vaan ihan vaan kirjotuskäyttöön silleen toisen vierelle.
     
  15. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
  16. ajaJako

    ajaJako Active member

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    3,872
    Kiitokset:
    330
    Pisteet:
    93
  17. Ainasoja

    Ainasoja Member

    Liittynyt:
    23.02.2015
    Viestejä:
    32
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    18

Jaa tämä sivu