1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysymys kotelo, emo, muistit

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi hessu 18.02.2016.

  1. hessu

    hessu Newbie

    Liittynyt:
    30.01.2016
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    tarvetta olisi seuraaville osille:
    kotelo
    emo am3+
    muistit 8 tai 16GB

    valmiina seuraavat osat:
    poweri: Fractal Desing Tesla R2 500W
    prossu: AMD FX-8350
    prossutuuletin: Macho Direct
    kiintolevy: HD 1TB WD blue & SSD 240GB OCZ Trion 100
    näytönohjain: GForce GTX660 (tämä riittää aluksi, ehkä myöhemmin tänä vuonna uutta)

    koneen käyttötarkoitus: lähinnä pelaaminen, Skyrim, Project Cars, GTA V
     
  2.  
  3. Persjalka

    Persjalka Active member

    Liittynyt:
    07.06.2011
    Viestejä:
    1,661
    Kiitokset:
    357
    Pisteet:
    93
  4. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
  5. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,510
    Kiitokset:
    2,667
    Pisteet:
    223
    Define ässään ei dvd-asema sovi. Ihan vain tiedoksi jos sellaista käytät.
     
  6. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Aa, hyvä pointti.
     
  7. hessu

    hessu Newbie

    Liittynyt:
    30.01.2016
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    kiitos vastauksista
    tarkoitus on kytkeä av-vahvistimeen ja GA-970A-DS3P emossa ei ole takapaneelissa optista äänilähtöä
    emon manuaalissa:
    Audio: Support for S/PDIF Out
    Internal Connectors: ŠŠ1 x S/PDIF Out header
    eli tarkoittaako että tarvitsee erillisen äänikortin että saa äänet optisena ulos?

    GA-970A-UD3P emossa on takapaneelissa optinen lähtö ja tätä emoa on suositeltu useasti eli on varmaan hyvä vaihtoehto hinta/laatu suhteeltaan.

    muisteista:
    ilmeisesti 2x8 1866MHz muistit toimii vaikka kingstonin sivu lupaa molemmille emoille (GA-970A-DS3P ja -UD3P) vain HyperX FURY 4GB 1866MHz muisteille tuen.

    jonkinlaisen dvd aseman tulen laittamaan koneeseen, eli hyvä olisi olla kotelossa asemalle tilaa. aluksi käytän ulkoista asemaa. saa laittaa lisää vaihtoehtoja alle 80€ hinta luokassa.
     
  8. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,510
    Kiitokset:
    2,667
    Pisteet:
    223

Jaa tämä sivu