1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Konepaketti 1100e

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi M@rkuss 02.01.2016.

  1. M@rkuss

    M@rkuss Newbie

    Liittynyt:
    02.01.2016
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Budjetti?: 1100e
    Kuuluuko käyttöjärjestelmä budjettiin?: Kyllä
    Haluatko koneen valmiiksi kasattuna?: Ei
    Haluatko koneen käyttöjärjestelmä/ajurit valmiiksi asennettuna?: Ei
    Ylikellotatko prosessoria?: Ei
    Kotelon koko: ATX
    Onko kotelon värillä väliä?: Ei
    Onko kotelon ulkomuodolla väliä?: Ei
    Onko tietokoneen hiljaisuudella väliä?: Ei
    Tarvitsetko langatonta verkkoyhteyttä?: Ei
    Onko Saksasta/ulkomailta tilaaminen mahdollista?: Ei
    Tarvitsetko DVD- tai Blu-Ray -asemaa?: En kumpaakaan
    Haluatko koneeseen SSD:n?: Kyllä
    Koneen käyttötarkoitus: Pelaaminen (Gta V ym. saman tasoiset)/Netti- ja multimediakäyttö (tavallinen koneen käyttö)
    Kuuluvatko näyttö, äänentoistojärjestelmä, näppäimistö tai hiiri budjettiin: Ei
    Onko joitain komponetteja jo valmiiksi?: ATX normaali kotelo
    Muita vaatimuksia/kysymyksiä: Ssd kiintolevy käyttikselle ja perinteinen hdd peleille ym.
     
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,115
    Kiitokset:
    2,896
    Pisteet:
    223
  4. Persjalka

    Persjalka Active member

    Liittynyt:
    07.06.2011
    Viestejä:
    1,686
    Kiitokset:
    366
    Pisteet:
    93
    Harwarium.com
    Käyttis http://www.jimms.fi/fi/Product/Show...0-home-32-64-bit-fpp-usb-media-suomenkielinen
    Menee yli budjetin,mutta kotelon voi vaihtaa halvempaan ja käyttiksen ostaa huuto.netistä tai muron myyntipalstalta omalla vastuulla. lolol.
    Emolevyn voi vaihtaa H170 sarjalaiseen perskiveen eli asrockiin,niin ollaan melkein budjetissa.
    AMD pakettikin on yksi vaihtoehto.
    Edit.Epähuomiossa tuli laitettua kotelo listalle se pois niin rahat riittää.
    Tuossa vielä AMD paketti ilman koteloa. lolol2.
     
    Viimeksi muokattu: 02.01.2016
  5. thenikke

    thenikke Member

    Liittynyt:
    20.12.2015
    Viestejä:
    31
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    18
  6. thenikke

    thenikke Member

    Liittynyt:
    20.12.2015
    Viestejä:
    31
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    18
    coolerin voi vaihtaa jos ei löydy extraa
     
  7. Persjalka

    Persjalka Active member

    Liittynyt:
    07.06.2011
    Viestejä:
    1,686
    Kiitokset:
    366
    Pisteet:
    93
    thenikken paketti muuten hyvä mutta ei pysy kysyjän budjetissa,hintaa rapiat 1224 euroa ja virtalähteen voisi vaihtaa kun on laatuakin tarjolla samaan hintaan.
     
  8. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,115
    Kiitokset:
    2,896
    Pisteet:
    223
    Tiedä tuon hyvyydestä kun kuitenkin on hitaampi pelikone. Voisit muuten pistää tuohon omaan AMD-settiisi 16 gigaa muistia kun tuntuisi sopivan budjettiin. Sillehän alkaa hiljokseen löytyä käyttöäkin.
     
  9. thenikke

    thenikke Member

    Liittynyt:
    20.12.2015
    Viestejä:
    31
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    18
  10. Persjalka

    Persjalka Active member

    Liittynyt:
    07.06.2011
    Viestejä:
    1,686
    Kiitokset:
    366
    Pisteet:
    93
    Voihan se ostajakin pistää,joten tarvinne vaivautua.
     
  11. M@rkuss

    M@rkuss Newbie

    Liittynyt:
    02.01.2016
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Mitä mieltä ootte tästä ? upload_2016-1-2_22-45-56. [​IMG]
     
  12. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,115
    Kiitokset:
    2,896
    Pisteet:
    223
    Nopeampaa muistia melkein samaan hintaan.

    Kasin ostamista en kyllä ymmärrä, mutta makunsa kullakin.
     
  13. M@rkuss

    M@rkuss Newbie

    Liittynyt:
    02.01.2016
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Jooh muisti kyllä menee vaihtoon
     
  14. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,113
    Kiitokset:
    526
    Pisteet:
    173
    8.1 eikä mitään pahaa sanottavaa.
    Tosin Classic Shell on pakollinen.
     

Jaa tämä sivu