1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Koneeseen langaton netti

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Immola 04.04.2015.

  1. Immola

    Immola Member

    Liittynyt:
    27.12.2014
    Viestejä:
    49
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Terve , nyt kun kone ollut käytössä pari kuukautta niin hyvin toimii mutta nyt olisi tarvetta langattomalle netille , eli tarttisin sellasen sovittimen , onko väliä että PCIe vai USB? ja jos joku vaan jaksaa niin vois linkkailla jtn hyviä vaihtoehtoja , mieluiten jimms:istä kun sieltä olen muitakin tuotteita tilaamassa
    Kiitos jo etukäteen. :)
     
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,436
    Kiitokset:
    2,639
    Pisteet:
    223
  4. Immola

    Immola Member

    Liittynyt:
    27.12.2014
    Viestejä:
    49
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    ookei , tollasen asentamineha on vaa et tökkää paikoillee ja sit toimii? ettei tartte käydä säätämää mitää kummempia?
     
  5. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,355
    Kiitokset:
    653
    Pisteet:
    193
    Tuon mukana tulee levyke, josta asennetaan ajuri.
     
  6. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
  7. Immola

    Immola Member

    Liittynyt:
    27.12.2014
    Viestejä:
    49
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Ok , kiitoksia
    Vielä ei ole mitään modeemia , ensi viikolla menossa ostamaan , onko mitään mitä tulisi pitää mielessä modeemia valitessa että sit toimii kans?
     
  8. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Jos ostat halvalla perusvehkeen, sulle riittää tavallinen. Jos haluat parempaa (=kalliimpaa) niin Dual-Band on vaihtoehto. Kyseessä on tehokkaampi WLAN joka pysyy vakaampana sekä tarjoaa nopeamman yhteyden. Tämä siis vaatii Dual-Band modeemin, sekä verkkokortin.
    http://www.jimms.fi/tuote/TL-WDN4800
    http://www.jimms.fi/tuote/ARCHER-C2

    E:
    Ellei hakusessa ole ADSL2+ niin....
    http://www.jimms.fi/tuote/TD-W8980
     
  9. pkaksp

    pkaksp Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    11.01.2005
    Viestejä:
    12,187
    Kiitokset:
    41
    Pisteet:
    128
    En näe kyllä mitään järkeä mennä hankkimaan nykypäivänä modeemia, joka ei tukisi adsl2+:aa.
     
  10. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    No kuule kun kaikki talot ei tue välttämättä. Itsellä kävi asentaja aikoinaan, joka ilmotti ettei tästä talosta saada kuin 11 megaa ulos. Joten ihan sama mikä liittymä on, jos piuhat on vanhat.
     
  11. Calade

    Calade Regular member

    Liittynyt:
    07.11.2009
    Viestejä:
    131
    Kiitokset:
    12
    Pisteet:
    28
    Pahoittelen lievää offtopicia, mutta jos mahdollista niin kannattaa testata 4G-kuuluvuus omalla alueella esim. kännykällä. Meilläkin yllättäen oli hyvä signaali vaikka kuuluvuuskartat sanoivat ettei riitä läheskään, ja netin nopeus nousi antiikkisten kuparipiuhojen pätkivästä vajaasta 10 megasta n. 50-60 megan tienoille. Toimii pätkimättä ja laskukin on nyt kolmasosa vanhasta.

    Tämä siis vinkkinä siinä tapauksessa, jos ei tule valokuitua seinään.
     
  12. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
    ite ostin vuosia sitten huutonetistä alle 4€:lla usb-wlan palikan. Hyvin toimannu. Sonera nosti tän talon nopeuksia 24megasta 50m:n, ja sain aika hyvän sopparinki aikaan kun ryssivät tuon kanavahomman... Meni vähä OT:ksi , pointti oli että halvatkin ratkasut toimii joskus
     
  13. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Itte en enää yhteenkään tikkuun koske vaikka ois 500G yhteys.
    Että se siitä offtopicista.
     
  14. pkaksp

    pkaksp Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    11.01.2005
    Viestejä:
    12,187
    Kiitokset:
    41
    Pisteet:
    128
    Halvimmat ADSL2+ modeemit wlanilla lähtevät jostain 30€ hujakoilta, joten hinnan puolesta tuota ei ainakaan voi moittia? Voi myös tulla eteen tilanne, että asunto vaihtuu jolloin yhteydet voivat olla paremmat uudessa paikassa. Tällöin ei tarvitse ostaa taas uutta modeemia.

    Tuo 5GHz taajuus muutenkin vaatii tukiaseman ja verkkokortin lähes näköetäisyydelle jos sen meinaa saada toimimaan 2.4GHz taajuutta vakaammin. Pienemmän taajuuden kantavuus ja läpäisykyky on parempi.

    Tuossa kohtuu halpa ja hintaansa nähden ok laite

    http://www.jimms.fi/tuote/TD-W8960N(FI)
    tai
    http://www.jimms.fi/tuote/TD-W8968 (3g-tuki)

    Tietysti jos haluaa parempaa ja enemmän säätövaraa niin rahaa laittamalla sitä löytyy. Asukselta esim. tuplaprosessorilla http://www.jimms.fi/tuote/DSL-N55U (modeemille ja reitittimelle oma suoritin)
     

Jaa tämä sivu