1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysymys Koneen päivitystä

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi rassewj 01.08.2016.

  1. rassewj

    rassewj Newbie

    Liittynyt:
    01.08.2016
    Viestejä:
    9
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Tervehdys!
    Olen päivittämässä pöytäkonettani koska ei jaksa pyörittää nykyään mitää peliä kunnolla mitä minä itse yritän pelata . Haluaisin koneeseen enemmän tehoa ja nopeampikin voisi olla.
    Pelejä jota pelaan : LoL,Battlefield 3 ja 4 mutta ei pyöri enää kunnolla , ja pitäs pyörittää BF1,overwatch,skyrim,darksoul 3

    Koneen nykyiset speksit:
    Prosessori: AMD Phenom II X4 955 3.2 ghz
    Emolevy: Asus M4A785T-M (AM3)
    RAM-Muisti: Kingston DDR3 666Mhz 2x4GB
    Näytönohjain: Asus Nvidia GTX GeForce 760 2GB OC
    Kiintolevy: Samsung 1TB kovo
    Virranlähde: Antec Truepower 650w
    Kotelo: fractal design define r5
    Käyttöjärjestelmä W10
    BUDJETTI MAX 900 E
     
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,803
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
    Saksasta? Ilmeisesti et kellota.
     
  4. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,803
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
    Tuossa uutta osaa Suomesta:

    upload_2016-8-1_15-27-12.

    881,40.
     
    rassewj kiitti tästä.
  5. rassewj

    rassewj Newbie

    Liittynyt:
    01.08.2016
    Viestejä:
    9
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    ulkomailtakin tilaus onnistuu
     
  6. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,014
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Vaikka näyttö ois tosi vaikee sisällyttää tohon, kysyn varmuuden vuoks mimmonen näyttö sulta löytyy ? Ja onko mahollista sijoittaa myöhemmin (tyyliin vuoden sisään) koneeseen enemmän, vaikka esimerkiks näytön osalta ?

    Tossa esimerkkiä mitä saat saksasta, JOS näyttöä pitää kans miettiä:

    [​IMG]

    Tohon postikuluja ~30e päälle, ei siis jää näytölle kuin alta 200e

    Jos mennään kympin pari yli budjetin, näyttö ois tää:
    https://www.jimms.fi/fi/Product/Sho...-hd-1920x1080-flicker-free-hdmi-dvi-vga-musta

    Eli tämän takia kysyn, mimmonen näyttö sulla on ?
     
    Viimeksi muokattu: 02.08.2016
    rassewj kiitti tästä.
  7. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,803
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
    rassewj kiitti tästä.
  8. rassewj

    rassewj Newbie

    Liittynyt:
    01.08.2016
    Viestejä:
    9
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    BenQ XL2411 144hertsiä
     
  9. rassewj

    rassewj Newbie

    Liittynyt:
    01.08.2016
    Viestejä:
    9
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  10. rassewj

    rassewj Newbie

    Liittynyt:
    01.08.2016
    Viestejä:
    9
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Paljon osat tulisi maksaa jos kellottaisin sitten?:D
     
  11. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,803
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
    Suunnalleen 150 euroa lisää.
     
    rassewj kiitti tästä.
  12. rassewj

    rassewj Newbie

    Liittynyt:
    01.08.2016
    Viestejä:
    9
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Selvä!
     
  13. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,803
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
    Tuossa kellotussetti:

    upload_2016-8-3_5-59-56.

    AMD:n prossulla pääsisi kellottelemaan vähän reilulla 750 eurolla.
     
    rassewj kiitti tästä.
  14. rassewj

    rassewj Newbie

    Liittynyt:
    01.08.2016
    Viestejä:
    9
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kiitoksia!
     
  15. rassewj

    rassewj Newbie

    Liittynyt:
    01.08.2016
    Viestejä:
    9
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Tarvisko tota intelin kellotus settii ihan heti päivitellä?
     
  16. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,803
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
    Tuskin tarvetta ihan heti. Tuolle kannalle ei nopeampaa prossua ole (melkein voisi sanoa että tuo on tällä hetkellä nopein peliprossu). Kaby lake saattaa tuoda parannusta, mutta tuskinpa niin paljoa että vaihtaa kannattaisi. Näyttis on tämänhetkisestä tarjonnasta toiseksi nopein. Eiköhän tuolla jonkin aikaa pelaile.
     
    rassewj kiitti tästä.
  17. rassewj

    rassewj Newbie

    Liittynyt:
    01.08.2016
    Viestejä:
    9
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Selkis!
     
  18. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,014
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173

Jaa tämä sivu