1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Koneen päivitystä

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi mattikar 01.06.2015.

  1. mattikar

    mattikar Newbie

    Liittynyt:
    01.06.2015
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Budjetti?: 500€
    Kuuluuko käyttöjärjestelmä budjettiin?:Ei
    Haluatko koneen valmiiksi kasattuna?:Ei
    Haluatko koneen käyttöjärjestelmä/ajurit valmiiksi asennettuna?:ei
    Ylikellotatko prosessoria?:Ei
    Kotelon koko: Tavallinen (ATX)
    Onko kotelon värillä väliä?: Ei
    Onko kotelon ulkomuodolla väliä?: Ei

    Onko tietokoneen hiljaisuudella väliä?: Ei
    Tarvitsetko langatonta verkkoyhteyttä?:Ei
    Onko Saksasta/ulkomailta tilaaminen mahdollista?: Kyllä
    Tarvitsetko DVD- tai Blu-Ray -asemaa?:En kumpaakaan
    Haluatko koneeseen SSD:n?:Ei väliä
    Koneen käyttötarkoitus: Pelaaminen, olisi hyvä jos Witcher 3 pyörisi kivasti.
    Kuuluvatko näyttö, äänentoistojärjestelmä, näppäimistö tai hiiri budjettiin?: Ei
    Onko joitain komponetteja jo valmiiksi?: Prosessori: AMD Phenom II X6 1055T, Näyttis: Gigabyte gtx 460,Emolevy: asus m4a87td evo,virtalähde: seasonic 520w s12ii bronze


    Näyttis päätti sitten paskoa itsensä joten ajattelin uutta ostaessa päivittää myös konetta. Onnistuuko tuolla budjetilla vai kannattaako rueta säästämään?
    Tosiaan olisin tyytyväinen, jos Witcher 3 pyörisi noin medium/High asetuksilla.
     
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,805
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
  4. mattikar

    mattikar Newbie

    Liittynyt:
    01.06.2015
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  5. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,805
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
    Prossu menee vielä, varsinkin kellotettuna. Muistin voisi kyllä tuplata.
     
  6. mattikar

    mattikar Newbie

    Liittynyt:
    01.06.2015
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Minkälaista jäähyä suosittelisit prossulle?
     
  7. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,805
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
  8. ajaJako

    ajaJako Active member

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    3,872
    Kiitokset:
    330
    Pisteet:
    93
  9. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,805
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
    Nyt en ymmärtänyt ongelmaa. Vai tarkoititko että tuo jäähy lämmittää virransyöttöä ja siten estää kellottamisen?
     
  10. mattikar

    mattikar Newbie

    Liittynyt:
    01.06.2015
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Riittääkö siis virtalähde vielä tuolle näyttikselle?
     
  11. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,805
    Kiitokset:
    2,452
    Pisteet:
    223
    Poweri riittää mille tahansa yhden piirin näyttikselle.
     
  12. mattikar

    mattikar Newbie

    Liittynyt:
    01.06.2015
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Onnistuuko siis prossun kellotus jos tuon jäähyn pistän?
     
  13. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Onnistuu.
     
  14. ajaJako

    ajaJako Active member

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    3,872
    Kiitokset:
    330
    Pisteet:
    93
    Prossu on 140 TDP-sarjan Thuban
    Emo on analoginen , ei mitään jäähyä . EPS on 4-pin

    Odotettavissa on lämpöongelmia
     
  15. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Prossu on 95/125W riippuen mallista. Emossa 8+1 virransyöttö. EPS ei löydy mut tosiaan on 4 pinninen.

    Ei mikään huippu kellotusemo mut kyllä tolla löysiä saa pois jonkin verran.
     
  16. ajaJako

    ajaJako Active member

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    3,872
    Kiitokset:
    330
    Pisteet:
    93
    Tuossa prossussa ei ole löysiä http://www.kitguru.net/components/cpu/zardon/overclocking-the-amd-1055t-3700mhz-out-of-the-box/ pelkkää kikkailua ,
    mutta aloittajan kannattais ladata perus seuranta-ohjelmat ja katsoa miten laite nyt höyryää.

    Vertaa oman emosi bios-näyttöä , sieltä löytyy , mutta termeissä on valmistajakohtaisia eroja.
    Ps ; muista putsata vanhat näyttisajurit
     

Jaa tämä sivu