1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

kone sekaisin

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Taavi5 11.11.2017.

  1. lyyri

    lyyri Active member

    Liittynyt:
    19.04.2017
    Viestejä:
    760
    Kiitokset:
    250
    Pisteet:
    63
    Tuosta noin: http://www.geeks3d.com/dl/showd/547

    jos se tuota kestää, niin voidaan ainakin käytännössä pois sulkea rautaongelma
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  2.  
  3. Taavi5

    Taavi5 Member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    262
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18

    Liitetyt tiedostot:

  4. lyyri

    lyyri Active member

    Liittynyt:
    19.04.2017
    Viestejä:
    760
    Kiitokset:
    250
    Pisteet:
    63
    paina siitä vaan gpu stress test käyntiin. kun se on kymmenen min jauhanut, jos siis toimii sen 10 min, niin voit sammuttaa testin ja jutellaan lisää

    pidä hwmonitor taustalla auki!!!!!!!
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  5. Taavi5

    Taavi5 Member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    262
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18
    Laitoin päälle ja tuöi heti ei singnaalia ja tuulettimet jyllää
     
  6. lyyri

    lyyri Active member

    Liittynyt:
    19.04.2017
    Viestejä:
    760
    Kiitokset:
    250
    Pisteet:
    63
    Juu itse ainakin väittäisin että on raudasta kiinni, eli suomeksi näyttis paskana.
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  7. Taavi5

    Taavi5 Member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    262
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18
    Ei köynnistyny oli pakko laittaa winddowsin palautus
     
  8. Taavi5

    Taavi5 Member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    262
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18
    Okei jos näyttis on kirosanana niin jos vien/lähetän sen systemalle huoltoon niin maksaako se vai voiko siitä pyytää korvauksia ja kuinka paljon
     
  9. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    2,888
    Kiitokset:
    593
    Pisteet:
    123
    Joo kyllhän se vahvasti näyttä siltä että näytönohjain on hajalla.
    Varmsitetaan kuitenkin vielä eri ajuriversiolla ja DDU:la ajurit poistaen. Eihän sitä tänään enää minnekään voi kuitenkaan lähettää.
    Pieni hetki niin saat ohjeen.
     
    Viimeksi muokattu: 14.11.2017
    lyyri ja Taavi5 kiittävät tästä.
  10. Taavi5

    Taavi5 Member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    262
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18
    Laita rauhassa ohjeet mut kestääks täs viel kauu mul on kuitenki huomen kouluu
     
  11. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    2,888
    Kiitokset:
    593
    Pisteet:
    123
    Ei kestä.

    Tässä on valmistajan sivulta vanha ajuri. Lataa se valmiksi työpöydälle.
    http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/vg...79.195692156.1510507821-1314366173.1510507821
    Älä asenna ajuria vielä.


    Lataa Display driver uninstaller seuraavasta linkistä työpydälle.
    https://www.wagnardsoft.com/DDU/download/DDU v17.0.7.9.exe

    1. Tuplakilkkaa DDU v17.0.7.9 tiedostoa ja valitse "Extract"
    [​IMG]

    2. Aukaise display driver uninstaller kuvan osoittamasta kuvakkeesta.
    [​IMG]

    Display driver uninstaller ilmoittaa että windows ei ole vikasietotilassa, mutta nyt helpotetaan hieman asioita ja ajetaan se normaalitilassa

    3. Vaihda näytönohjaimen ajuriksi Nvidia. (Katso kuva)
    4. Valitse vaihtoehto "Puhdista ja käynnistä uudelleen (Erittäin suositeltavaa)" (Katso kuva)
    5. Puhdistuksen jälkeen käynnistä kone uudelleen.
    6. Asenna lataamasi ajuri.

    [​IMG]
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  12. Taavi5

    Taavi5 Member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    262
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18
    Pitääkl laittaa nöytöohjain päälle kun alan asentelee
     
  13. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    2,888
    Kiitokset:
    593
    Pisteet:
    123
    Hetki testaan.

    @Taavi5
    Ei tarvitse ottaa laitehallinasta käyttöön. Eli ajat vain suoraan DDU:n
    Sen jälkeen kun asennat ajurin ottaa windows nvidian automaattisesti köytöön. Tai ainakin pitäisi.
     
    Viimeksi muokattu: 14.11.2017
    Taavi5 kiitti tästä.
  14. Taavi5

    Taavi5 Member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    262
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18
    Se käynnisti ite uudelleen kelpaaks
     
  15. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    2,888
    Kiitokset:
    593
    Pisteet:
    123
    Kelpaa. Nyt asennat tuo ajurin jonka linkkasin.
     
    Viimeksi muokattu: 14.11.2017
    Taavi5 kiitti tästä.
  16. Taavi5

    Taavi5 Member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    262
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18
    Pitääks se purkaa
     
  17. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    2,888
    Kiitokset:
    593
    Pisteet:
    123
    Näyttäisi olevan zip eli pakattu. Eli siis kyllä aluksi.

    @Taavi5
    Sitten kun saat ajurin asennettua, käynnistä kone uudeleen. Jos tulee ei signaalia, niin se oli aika pitkälle sitten siinä.
    Jos ei tule kokeile sitä furmarkia pieni hetki ja oli tulos mikä tahansa voit mennä nukkumaan.
    Vastaile sitten huomenna jos ehdit.
     
    Viimeksi muokattu: 14.11.2017
    Taavi5 kiitti tästä.
  18. Taavi5

    Taavi5 Member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    262
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18
    Voi himputti
     

    Liitetyt tiedostot:

  19. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    2,888
    Kiitokset:
    593
    Pisteet:
    123
    Ok. yksi yritys vielä. Ota se laitehallinasta käyttöön. (jos et jo ottanut)
    Ja mene tälle sivulle.
    http://www.nvidia.com/Download/Scan.aspx?

    Katso ehdottaako tuo mitään asennsuta. jos ehdottaa asenna ja sitten nukkumaan. Jatketaan huomenna.
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  20. lyyri

    lyyri Active member

    Liittynyt:
    19.04.2017
    Viestejä:
    760
    Kiitokset:
    250
    Pisteet:
    63
    ota käyttöön näyttis laitehallinnasta ja kokeile uudestaan asentaa tuo ajuri
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  21. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    2,888
    Kiitokset:
    593
    Pisteet:
    123
    - Eh menen itse sekaisin täällä. Turha viesti pistettu.
     
    Taavi5 kiitti tästä.

Jaa tämä sivu