1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kone Sammuu Pelatessa CS:GO

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi rick18v 15.07.2016.

  1. rick18v

    rick18v Newbie

    Liittynyt:
    15.07.2016
    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    eli kun rupeen pelaamaan CS:GO niin noin 5-10min pääst kone reboottaa itsestään


    CPU:Intel core 2 duo E8400
    GPU:Nvidia 560 TI
    MOBO:Gigabyte EP45-DS3 (Socket 775)
     
  2.  
  3. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,820
    Kiitokset:
    594
    Pisteet:
    123
    Lämpöongelma olisko? Laita vaikka hwmonitor ja kato mitä näyttää.
     
  4. rick18v

    rick18v Newbie

    Liittynyt:
    15.07.2016
    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Cpu näytti 36c ja max oli 38c
     
  5. pateboe

    pateboe Regular member

    Liittynyt:
    14.06.2008
    Viestejä:
    403
    Kiitokset:
    16
    Pisteet:
    28
    Virtalähde varmaan viimesiään vetelee. Mikäs on virtalähteen tarkka malli ja ikä?
     
  6. rick18v

    rick18v Newbie

    Liittynyt:
    15.07.2016
    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Power
    LC6550 V2.3 - Super Silent Serie ja ainakin 4v vanha
     
  7. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    8,025
    Kiitokset:
    850
    Pisteet:
    173
  8. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,820
    Kiitokset:
    594
    Pisteet:
    123
    Poweri on tuomiopäivän vehjes. Lämmöt pitäs katsoa rasituksessa vai oliko muka noin pienet silloinkin?
     
  9. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    8,025
    Kiitokset:
    850
    Pisteet:
    173
    Aivan varmasti katteltu idlelämpöjä.
     
  10. rick18v

    rick18v Newbie

    Liittynyt:
    15.07.2016
    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    ei niitä ehi kattoo ku heti kone sammuu ku vähänki rasittuu
     
  11. rick18v

    rick18v Newbie

    Liittynyt:
    15.07.2016
    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  12. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    8,025
    Kiitokset:
    850
    Pisteet:
    173
    Tee ainakin itsellesi palvelus ja vaihda tuo powerisi laadukkaampaan. Tästä kaikki foorumilla ovat varmaankin samaa mieltä.


    Ehdottomasti vältettävät powerit:

    LC-power, Modecom, Huntkey, Codegen, Silvershield (Codegen), Xion, AXP, Micron, Deer, KME, Micro-one, Altis, Xilence, Compucase, Intertech
    - Eivät anna nimellistehoaan
    - Käyttävät surkeita komponentteja
    - Mahd. puutteelliset suojaukset
    - Suurella todennäköisyydellä vahingoittajat ja/tai tuhoavat muita tietokoneen komponentteja.

    Lähde: http://keskustelu.afterdawn.com/threads/yleinen-poweriketju.248941/

    muoks.
    Corsairin VS poweri ei jatkoon.
     
  13. tarantella

    tarantella Active member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    1,781
    Kiitokset:
    450
    Pisteet:
    93
    Kysyjä otas nyt pieni aikalisä ennen, kun huomaat vaihtaneesi lähes kaikki koneesi osat, eikä vika vielä paikallistunut.
    Ei pelkään siksi, että joku epäilee jonkun osan mahdollisesti olevan/menevän rikki, ole peruste lähteä uuttaa osaa ostamaan. Ei senkään perusteella, että kyseinen osa ei olekaan ihan laadukkaimmasta päästä.

    On olemassa erilaisia testiohjelmia testata koneen komponetteja ja suorittaa erilaisia rasitustesteja, joissa saman aikaisesti mitataan toisella ohjelmalla koneen lämpötiloja, mitä seurataan koko ajan, kunnes kone sammuu tai ei sammu, mutta tiedetään jos kone sammuu, missä lämmössä se tapahtui.
     
  14. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    8,025
    Kiitokset:
    850
    Pisteet:
    173
    Halvalla ei saa hyvää.
    Jostakin on lähdettävä liikkeelle. Ihannetilanne olisi mikäli jokin virtalähde olisi komeron perukoilla ja jossa olisi tarvittavat liitännät kokoonpanoon jolla testata asia. Aikas harvalla kuitenkin on noin ideaali tilanne joten homma saattaa mennä päänahan raapimiseksi. Kuitenkin olisin sitä mieltä että ensimmäisenä nykyinen voimalaitos vaihtoon. Kotivakuutus ei korvaa kaikkea.

    Rasitus vaikka pelissä ja kuppi nurin. Lämpöjä ei ehdi edes katsella, itse lähtisin purkamaan probleemaa edellä mainitulla jutulla. Mutta laittakaa toki AP:lle vinkkejä mitkä mahdollisesti aiheuttavat jökkäämisen.
     
  15. rick18v

    rick18v Newbie

    Liittynyt:
    15.07.2016
    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    taidat tarkoittaa virtalähteen vaihtoa ? :)
     
  16. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    8,025
    Kiitokset:
    850
    Pisteet:
    173
  17. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,103
    Kiitokset:
    2,893
    Pisteet:
    223
    Poweri on pommi pahimmasta päästä, mutta kunnollinen virtalähde olisi arvokkaampi mitä koko muu kone yhteensä. Tiedä sitten kannattaako tuollaista konetta enää alkaa elvyttämään.

    Pölyt voisi putsata.
     
  18. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    8,025
    Kiitokset:
    850
    Pisteet:
    173
    Tuo on kyllä totta. Kumminkin 65 euron powerissa olisi pohjaa seuraavaankin kokoonpanoon tai nykyisen päivitykseen. Ilman testaamista ongelma ei ratkea.
     
  19. Makesx

    Makesx Regular member

    Liittynyt:
    15.05.2016
    Viestejä:
    274
    Kiitokset:
    10
    Pisteet:
    28
    chieftec myös vältettävä poweri.
     
  20. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    8,025
    Kiitokset:
    850
    Pisteet:
    173
    Onko sinulla merkistä kokemuksia? Kerro toki mikäli on kaikupohjaa. Sfx kokoinen poweri tuosta merkistä on ollut täällä kahdessakin eri kokoonpanossa ja mitään probleemaa ei ole esiintynyt. Jos Jaska sanoo että kuulemma on huono niin ei pidä olla papukaija ja toistaa samaa mantraa. 20-45 euron poweri ei ole laatuvehje, ok. Pommiksi en kuitenkaan haukkuisi ilman omaa käyttökokemusta. Apu-seteissä ja phenomillakin ajeltu Chieftec 300W kustansi aikoinaan vajaa 40 euroa ja tulevaan prokkikseen on edelleen käyttökelpoinen kapine pienen kokonsa puolesta.

    Jorinan tarkoitus on osoittaa että kaikki powerit hajoavat joskus, toiset aiemmin mutta kuitenkin. Huonojen listalle en kuitenkaan laittaisi tuota merkkiä. :)
     
  21. Makesx

    Makesx Regular member

    Liittynyt:
    15.05.2016
    Viestejä:
    274
    Kiitokset:
    10
    Pisteet:
    28
    Luin youtubesta, merkistä ei ole kokemusta mutta kertoi kommenteissa toki ei aina kannata luottaa sinisilmäisesti kaikkeen, mutta uskoin että hänellä oli tietoa asiasta.
     

Jaa tämä sivu