1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kone/PSU paskana?

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Yliluonnollinen 10.06.2015.

  1. Yliluonnollinen

    Yliluonnollinen Regular member

    Liittynyt:
    28.03.2013
    Viestejä:
    259
    Kiitokset:
    12
    Pisteet:
    28
    Eli tossa olin koneella ihan normaalisti kun yhtäkkiä kone simahti ihan tyhjästä. Yritin uudelleen käynnistellä mutta käy päällä ehkä sekunnin ja sitä sammuupi taas.. Eli menikö poweri vai joku muu paskaks nyt, ei oo poweria lainata mistään ja kokeilla nykyinen poweri on xfx 550W.
     
  2.  
  3. Yliluonnollinen

    Yliluonnollinen Regular member

    Liittynyt:
    28.03.2013
    Viestejä:
    259
    Kiitokset:
    12
    Pisteet:
    28
    No nyt kirjoittelen taas tietokoneelta, hieman pölyjä yritin ottaa + panoin jotain reset nappia emolevyssä jonka jälkeen kone meni päälle ja olen taas nyt tällä. Mutta mistä tuollane käytös vois johtua? Vähän tunne että ei ollut viimeinen kerta..
     
  4. Boss93

    Boss93 Regular member

    Liittynyt:
    28.09.2011
    Viestejä:
    972
    Kiitokset:
    33
    Pisteet:
    38
    Biosista tainnut mennä jotakin sekaisin, jos sen resetoiminen auttoi... Onkos tuota kelloteltu?
     
  5. Yliluonnollinen

    Yliluonnollinen Regular member

    Liittynyt:
    28.03.2013
    Viestejä:
    259
    Kiitokset:
    12
    Pisteet:
    28
    Näyttää että se resetöiminen auttoi ainakin tähän hätään, mutta joo prossua kellotelu 4.2GHz i5 3570k. Noilla kelloilla pelittäny iha hyvin tähän asti mitä joku kuukausi sitten kellottelin. Mutta voiko se tosiaa iha itekseen mennä BIOS sekaisin? Vähä kuumottelee että josse onki tuo poweri ja viel rikkoo jotai muuta :D
     
  6. Boss93

    Boss93 Regular member

    Liittynyt:
    28.09.2011
    Viestejä:
    972
    Kiitokset:
    33
    Pisteet:
    38
    Juu... Tuttu juttu kyseessä. Itelläkin välillä käynyt siten, että kellot on toiminut kuukaisia hyvin ja sitten yks päivä ei enää lähde millään käyntiin niillä kelloilla... En tiedä mistä johtuu, mutta biosin resetti auttaa asiaan. =D
     
  7. Yliluonnollinen

    Yliluonnollinen Regular member

    Liittynyt:
    28.03.2013
    Viestejä:
    259
    Kiitokset:
    12
    Pisteet:
    28
    Jees, toivotaa että siitä tässäki kyse. :p Pitäskö siitä muuten kellojenki resetöityä kun emolevyn resettää, mulla ainaki viel näkyy oleva 4.2GHZ
     
  8. Yliluonnollinen

    Yliluonnollinen Regular member

    Liittynyt:
    28.03.2013
    Viestejä:
    259
    Kiitokset:
    12
    Pisteet:
    28
    No nytse crashas taas, mutta meni sentään heti uusiks päälle. :/
     
  9. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    CMOS reset pistää asetukset vakioiks. "Emo resetistä" en osaa sanoo, joku emon erikoinen?
     
  10. Yliluonnollinen

    Yliluonnollinen Regular member

    Liittynyt:
    28.03.2013
    Viestejä:
    259
    Kiitokset:
    12
    Pisteet:
    28
    Juu, emmä täs kuitenkaa niit haluu resettää. Pitäs vaa vika löytää mikä tähä koneesee nyt tuli yhtäkkiä.
     
  11. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Palauta vakiokellot ja kato auttaako.

    Koneen osat?
     
  12. Yliluonnollinen

    Yliluonnollinen Regular member

    Liittynyt:
    28.03.2013
    Viestejä:
    259
    Kiitokset:
    12
    Pisteet:
    28
    Kai se on pakko jos viel crashaa..

    CPU - i5 3570k
    GPU - GTX 980
    PSU - XFX 550 ProCore Edition
    RAM - 8GB jtn ADATA
    EMO - ASROCK z77 Extreme4
     

Jaa tämä sivu