1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kone paketti ~1000e

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Rane93 01.11.2014.

  1. Rane93

    Rane93 Newbie

    Liittynyt:
    01.11.2014
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  2.  
  3. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,115
    Kiitokset:
    526
    Pisteet:
    173
    Heti alkuun poweri vaihtoon, tilalle vaikka tosta:
    http://www.webhallen.com/fi-fi/tietokoneen_osia/193905-seasonic_powersupply_g-550_550w

    Muisti vois olla 2x4Gt setti, sillä dual channel väyliä on kaksi. Kaksi kampaa toimii paremmin kuin yksi, paremmin kuin kolme tai neljä. Ainoo poikkeus on, että haluut oikeesti 16Gt. Tällä hetkellä pelien kanssa saat nippa nappa 5Gt käytettyä, joten pelikäytössä 16Gt muistista ei hyödy mitenkään. Ollenkaan, yhtään mitenkään.

    Kotelo ei kyl ole kovin hyvä, hätätapauksessa kelpaa jos jostain pitää säästää.
     
  4. Rane93

    Rane93 Newbie

    Liittynyt:
    01.11.2014
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Onko powereilla paljonkin eroa ? meinaan koska tuo Aerocool löytyisi valmiina.
    Eikö tuo ole 2x4gb dual channel muistia ?
     
  5. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Eiköhän se Aerocool mee jos se valmiiks löytyy.

    Dual channel = 2 muistikampaa, et kyl se 2*4GB setti dual channeliin menee.
     
  6. S11l1

    S11l1 Active member

    Liittynyt:
    11.09.2013
    Viestejä:
    705
    Kiitokset:
    111
    Pisteet:
    53
    Löytyykö valmiina itseltä vai kaupasta saisi sen heti? Jos kaupasta niin ehdottomasti laadukkaampaa tilalle.
     
  7. Rane93

    Rane93 Newbie

    Liittynyt:
    01.11.2014
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Valmiina itseltä nykyisestä koneesta.
     
  8. S11l1

    S11l1 Active member

    Liittynyt:
    11.09.2013
    Viestejä:
    705
    Kiitokset:
    111
    Pisteet:
    53
    Kuinkas vanha peli kyseessä?

    Englanniksi, en löytänyt oikein revikoita, mutta venäjäksi ja espanjaksi löytyi, niin niiden perusteella, mitä nyt ymmärsin, niin ei kuitenkaan aivan susi poweri kyseessä. Jotain ongelmia oli käsittääkseni ollut 12V linjan käynnistystesteissä. Sekä täynnähän tuo näyttäisi olevan myrkyn vihreitä Teapoja.

    Eli jos vain budjetti sen kestää niin laittaisin laatua sisään.
     
    Viimeksi muokattu: 01.11.2014
  9. Rane93

    Rane93 Newbie

    Liittynyt:
    01.11.2014
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Selvä poweri vaihtoon sitten vaan. Noin 5kk vanha power koska edellinen sanoi Poks.
     
  10. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,115
    Kiitokset:
    526
    Pisteet:
    173
    Ittellä Nexus RX-5300 virtalähteenä. Hommasin noin about 6-7 vuotta sitten ja sillä mennään. Eli tässä esimerkki siitä, miks virtalähteeseen kannattaa sijottaa. Ja laadukkaammissa powereissa on se, että hyvin suurella todennäkösyydellä vain virtalähde sanoo poks, eikä päästä piikkiä eteenpäin rikkomaan muita osia.

    Nyt ainoo syy uudelle ois vaan joko SLI/CFX, taikka Gold hyötysuhteen hakeminen. Vissiin toi täyttää 10 ennenkuin uuden hommaan.
     

Jaa tämä sivu