1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Kone lakkasi toimimasta näytös vain hävisi kuva?

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Jooman1 06.11.2016.

  1. Jooman1

    Jooman1 Regular member

    Liittynyt:
    06.01.2016
    Viestejä:
    130
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
    Elikkä olin käyttämässä tietokonetta kunnes ihan yhtäkkiä näytös hävisi kuva ja sitten käynnistin koneen uudestaan ja ei toiminut. Ja kaikista oudoin asia on se että kone ei sammu virtanapista vaikka pitkään painaa.

    Kone kyllä käynnistyy virtanapista mutta sammuu vaan virtalähteen napista

    Kaikki johdot ja muut on tarkistettu että on kiinni?

    Nyt tarvittas apua missä voisi olla vika?
     
    Viimeksi muokattu: 06.11.2016
  2.  
  3. Kuunmies

    Kuunmies Active member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,486
    Kiitokset:
    494
    Pisteet:
    93
    Kaikki osat ois hyvä kertoa.
     
  4. Jooman1

    Jooman1 Regular member

    Liittynyt:
    06.01.2016
    Viestejä:
    130
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
    Ok!

    Prosessori= Amd Fx 4300
    Näytönohjain= Xfx Radeon r7 370
    Emolevy= Gigabyte GA-970A-UD3P
    Virtalähde= Xfx Ts 430W
    Ram muistit= 2x4Gb Kingston Hyperx DDR 3
    Kiintolevy= 240Gb Kingston Hyperx SSD
    Prosessorin tuuletin Xilence A402
     
  5. Kuunmies

    Kuunmies Active member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,486
    Kiitokset:
    494
    Pisteet:
    93
    Ja kokoajan tekee nyt samaa? Oletko kokeillut ihan ottaa töpselin seinästä vähäksi aikaa. Helpot testit ensin...
     
  6. Jooman1

    Jooman1 Regular member

    Liittynyt:
    06.01.2016
    Viestejä:
    130
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
    Joo kokojan tekee samaa kone lähtee käntiin mutta näyttöön ei tule mitään ja on otettu vähäksi aikaa johdot seinästä
     
  7. Kuunmies

    Kuunmies Active member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,486
    Kiitokset:
    494
    Pisteet:
    93
    Käytä näyttis irti. Nollaa bios irrottamalla paristo tai siirtämällä jumpperia. Tietty kokeilet, että kaikki johdot on kunnolla kiinni ja paikallaan.
     
    Jooman1 kiitti tästä.
  8. Jooman1

    Jooman1 Regular member

    Liittynyt:
    06.01.2016
    Viestejä:
    130
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
    Noniin tuon homman jälkeen lähti kone toimiimaan Kiitos todella paljon :) Hyvä juttu
     
  9. Kuunmies

    Kuunmies Active member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,486
    Kiitokset:
    494
    Pisteet:
    93
    Toivotaan, ettei sekoa uudestaan ja ole mitään vakavampaa.
     
  10. Jooman1

    Jooman1 Regular member

    Liittynyt:
    06.01.2016
    Viestejä:
    130
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
    No joo todellakin!
     

Jaa tämä sivu