1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Kone käynnistyy mutta näyttö on musta [KORJATTU]

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Kaluuz 02.08.2016.

  1. Kaluuz

    Kaluuz Newbie

    Liittynyt:
    20.07.2016
    Viestejä:
    12
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Elikkäs kasasin tossa konee ja laitoin näytön kiinni ja koitin ja aluksi luulin että näyttökin käynnistyy mutta ei se ei vaan käynnisty. En oikeen ymmärrä mikä siinä on ramit oon ottanj pois ja vaihtanu eri slotteihi mutta silti ja näppiksee ja hiiree tulee valot. Onkos muilla ollu samaa ongelmaa.
    Osat on siis
    Gtx 960 4gb
    Intel 4570 3.2ghz
    Seasonic 620w
    Hyperx fury ddr3 8gb
    Asus z97-c
    Apuja?
     
    Viimeksi muokattu: 02.08.2016
  2.  
  3. FiveBridges

    FiveBridges Active member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    1,466
    Kiitokset:
    312
    Pisteet:
    93
    Ne perinteiset emon ja näyttiksen lisävirtaliittimet,
    onko kiinnitetty paikoilleen.

    Näyttiskortti kunnolla kiinni paikallaan.

    Mikä näytön ja koneen välinen kaapeli on kiinni. HDMI + DVI + VGA
    Oleko koittanut eri kaapeleilla.
     
    Viimeksi muokattu: 02.08.2016
  4. Kaluuz

    Kaluuz Newbie

    Liittynyt:
    20.07.2016
    Viestejä:
    12
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Sain korjattua purin kokopaskan ja laitoin uudestaan nii sit tuli virta näyttööki.
     
  5. Kuunmies

    Kuunmies Active member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,487
    Kiitokset:
    494
    Pisteet:
    93
    Mielenkiinnosta kysyn kuin osiksi purkasit? Irrotitko prossunkin emosta vai irrottelitko vain johtoja?
     
  6. RazorSharph

    RazorSharph Regular member

    Liittynyt:
    30.01.2015
    Viestejä:
    280
    Kiitokset:
    31
    Pisteet:
    38
    Veikkaan sitä perinteistä, emon korokepalat uupui tai CPU lisävirta jäi kytkemättä.
     
  7. Kaluuz

    Kaluuz Newbie

    Liittynyt:
    20.07.2016
    Viestejä:
    12
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Sain koneen toimimaan purin kokopaskan ja pistin uudestaa kaikki hilut sisää ja sit toimi mutta kiitoksia neuvoista! :)
     

Jaa tämä sivu