1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kone ei pyöri kunnolla

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi jokunen4 28.01.2016.

  1. jokunen4

    jokunen4 Newbie

    Liittynyt:
    16.01.2016
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    3
    Moikka, eli siis sain tänään uuden koneen https://hardwarium.com/product/572/38/hardwarium-vinton-351 joten koneen pitäisi olla käyttövalmis. Kuitenkin CSGO pyörii 30fps low asetuksilla ja en saa niitä muuttumaan vaikka ne pitäisi olla 200-300fps. Jos joku osaisi auttaa tuohon? Sekä kone ei tunnista kuulokkeita sekä sen mikrofonia jota haluaisin käyttää mistä saan mikin toimimaan?
     
  2.  
  3. neferius

    neferius Member

    Liittynyt:
    11.06.2007
    Viestejä:
    76
    Kiitokset:
    13
    Pisteet:
    18
    Emolevyn ja näytönohjaimen ajurit päivitetty?
     
    jokunen4 kiitti tästä.
  4. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    237
    Pisteet:
    123
    Siltähän tuo kuulostaisi, ettei ajureita ole asennettu lainkaan. Konepaketin kuvauksessa ei kerrota tuleeko kone täysin käyttövalmiina vai vain Windows asennettua.

    Ajurit saat näyttis- ja emovalmistajien sivuilta.
     
    jokunen4 kiitti tästä.
  5. ajaJako

    ajaJako Active member

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    3,872
    Kiitokset:
    330
    Pisteet:
    93
    Sinulta puuttuu ajurit , kuten jo todistettiin
    Lataa tämä http://download.cnet.com/Driver-Booster-3/3000-18513_4-75992725.html
    Asenna ja aja läpi , näet mitä puuttuu
    MUTTA älä ala asentamaan tuolla ilmaisohjelmalla , vaan mene manuaalisti valmistajien sivuille ja lataa sieltä
    TärKeää => varmista käyttöjärjestelmä , jos sinulla on Win10 niin tämä emo on ajalta ennen sen keksimistä
     
  6. jokunen4

    jokunen4 Newbie

    Liittynyt:
    16.01.2016
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    3
    Selvä kiitos kaikille asensin emolevyn ajurit mutta näytön hdmi oli ollut emolevyssä kiinni vaikka olisi pitänyt olla näyttiksessä, eli sen takia näyttis ei antanut tehojaan.
     
  7. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    237
    Pisteet:
    123
    Asenna tai tarkista että on jo asennettuna ne näyttiksenkin ajurit, niin saat senkin toimimaan kunnolla.
     
    jokunen4 kiitti tästä.
  8. jokunen4

    jokunen4 Newbie

    Liittynyt:
    16.01.2016
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    3
    Juu tarkistin nvidia experimentistä käyttää oikein tehoja näyttiksestä!
     

Jaa tämä sivu