1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Keskusmuistia lisää

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi labba1 14.11.2015.

  1. labba1

    labba1 Member

    Liittynyt:
    14.11.2011
    Viestejä:
    91
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,499
    Kiitokset:
    2,664
    Pisteet:
    223
    Luultavasti toimii. Ihan sataprosenttista varmuutta noiden kanssa ei koskaan ole.
     
  4. labba1

    labba1 Member

    Liittynyt:
    14.11.2011
    Viestejä:
    91
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Viimeksi muokattu: 14.11.2015
  5. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,499
    Kiitokset:
    2,664
    Pisteet:
    223
    Tuolla prossulla kannattaa ajaa noita vanhempiakin muisteja 1,5v jännitteellä. Kyllä ne varmaan toimii yhdessä, mutta ei uskalla luvata.
     
  6. labba1

    labba1 Member

    Liittynyt:
    14.11.2011
    Viestejä:
    91
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Tosiaan siinä samassa kyllä sanottiin että oletus jännite molemmilla on sen 1,5v
     
  7. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Iske latenssit esim 12-12-12 ja pistä 1,5V. Koita toimiiko. Jos toimii, pistä alemmaks latensseja ja jos pääse 9-9-9 ilman et kaatuu, ongelma ratkastu.

    BTW, Intelin muistiohjain ei tykkää yli 1,5V muisteista.
     
  8. labba1

    labba1 Member

    Liittynyt:
    14.11.2011
    Viestejä:
    91
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Kyllä toi näyttäis toimivan ihan hyvin 1,5V ja 9-9-9.
    Eli se tarkoittaa sitä että noitten pitäisi toimia keskenään ihan hyvin?
     
  9. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Pitäis toimia mut ei sitä testaamatta voi tietää.
     
  10. labba1

    labba1 Member

    Liittynyt:
    14.11.2011
    Viestejä:
    91
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Pitää käydä varmaan sitten hommaamassa ja testata miten käy
     
  11. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,720
    Kiitokset:
    796
    Pisteet:
    173
    Laita sitten emolle niin että ramipaikoissa 1 & 3 on samanlaiset kammat ja 2 & 4 samanlaiset. Saattaa olla parempi yhteensopivuus.

    Toki saattaisi olla fiksumpaa hommata 2x8GB palikat.
     
  12. labba1

    labba1 Member

    Liittynyt:
    14.11.2011
    Viestejä:
    91
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Joo tollei on ollu muistit aikasemminkin kiinni

    Ja toki 2x8GB ois varmaan parempi mutta noi vanhat muistit on ihan käypää tavaraa vielä nii tulee halvemmaksi vaan hommata 2x4GB lisää
     
  13. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Muista silti että 2 kampaa toimii paremmin kuin 4.

    Lisäks 2x4Gt kammoille on kysyntää, että helposti luulis saavan niistä 20-30 euroa kun myyt eteenpäin. Lisäks 2x8Gt setti on nyt aika halpaa viime vuosiin verrattuna: https://www.systemastore.fi/product_info.php?cPath=1_16_531&products_id=110296

    Tietysti voit iskee ne 2x4Gt lisäkammat, mutta tulevaisuuden kannalta aika sama (En usko että seuraava kokoonpanos käyttää enää DDR3 muistia).
     

Jaa tämä sivu