1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

ios 5.11 -> ios 7?

Viestiketju Yleistä keskustelua kännyköistä -osiossa. Ketjun avasi Fin_BoomHeadshot 13.10.2014.

  1. Fin_BoomHeadshot

    Fin_BoomHeadshot Regular member

    Liittynyt:
    26.01.2013
    Viestejä:
    608
    Kiitokset:
    22
    Pisteet:
    28
    Ostin iPad 1 ja siinä on tuo ios 5.1.1 ja haluaisin ios 7 koska melkein kaikki sovellukset vaatii sen.. Onko vaikea homma saada se? Tuleeko tästä laginen? Onko pakko jailbreakata?
     
  2.  
  3. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
    Homma ei oo vaikee. Bugisuusongelmia kannattaa googlailla.. Oma ipad2 meni aika tahmaseks kun päivitin sen ios8:n. Jb ei oo tarpeen. Paitsi jos tahot käyttää kolmannen osapuolen ohjelmia.
     
  4. Fin_BoomHeadshot

    Fin_BoomHeadshot Regular member

    Liittynyt:
    26.01.2013
    Viestejä:
    608
    Kiitokset:
    22
    Pisteet:
    28
    Autatko vähän mistä vois ladata ja miten asennetaan? Ios vähän uusi tuttavuus..
     
  5. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,936
    Kiitokset:
    124
    Pisteet:
    143
    En ole kyllä kuullut, että ensimmäisen sukupolven iPadiin saisi iOS 7:n asennettua. Ja vaikka jotenkin homma onnistuisi niin veikkaan kyllä kovia ongelmia ilmaantuvan heti kättelyssä, kun laitteessa on vain 256 megatavua muistia.
     
  6. Fin_BoomHeadshot

    Fin_BoomHeadshot Regular member

    Liittynyt:
    26.01.2013
    Viestejä:
    608
    Kiitokset:
    22
    Pisteet:
    28
    Kyllä ainakin iPhone nelosessa ios 7 toimi ihan hyvin ja veikkaan että ei tuo iPad paljoa tehottomampi ole. Mutta jos jonkun backupin saa vielä niin voihan sitä aina kokeilla.
     
  7. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
    Asetukset -> yleiset -> ohjelmiston päivitys.. Siitä sitte nappia painamalla :) heleppoo ku heinän teko.
     
  8. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,936
    Kiitokset:
    124
    Pisteet:
    143
    iPhone 4:ssä on 512 megatavua muistia. Ja yksikään 256 megatavulla tai pienemmällä muistimäärällä varustettu laite ei ole saanut iOS 7 -päivitystä.
     
  9. Fin_BoomHeadshot

    Fin_BoomHeadshot Regular member

    Liittynyt:
    26.01.2013
    Viestejä:
    608
    Kiitokset:
    22
    Pisteet:
    28
    Ei ole siellä ios 7 koska tämä on iPad 1.
     
  10. Fin_BoomHeadshot

    Fin_BoomHeadshot Regular member

    Liittynyt:
    26.01.2013
    Viestejä:
    608
    Kiitokset:
    22
    Pisteet:
    28
    Tiedän, mutta saahan esim. Android 2 versiosta päivitettyä 4.4 version vaikka sitä ei puhelin näytäkkään.
     
  11. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
  12. Fin_BoomHeadshot

    Fin_BoomHeadshot Regular member

    Liittynyt:
    26.01.2013
    Viestejä:
    608
    Kiitokset:
    22
    Pisteet:
    28
    Siinä lukee että ohjelmisto on ajantasalla..
     
  13. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,936
    Kiitokset:
    124
    Pisteet:
    143
    Androidia ja iOS:ää ei voi verrata tältä osin. Android on avointa lähdekoodia, jolloin kuka tahansa voi purkkailla kasaan uudemmasta Android-versiosta ja sopivista ajureista jotenkin toimivan paketin. iOS ei ole avointa lähdekoodia, joten tuollaista säätämisoptiota ei ole olemassa.

    Eli jotta tuon iOS 7:n saisi toimimaan ensimmäisen sukupolven iPadissä, pitäisi olla olemassa iOS 7:n versio, joka on jollain tapaa optimoitu 256 megatavun muistimäärälle ja siinä olisi lisäksi tuon laitteen kanssa toimivat ajurit. Siitä pitäisi sitten vielä tehdä image jonka voisi sitten laittaa sopivilla työkaluilla laitteeseen. Tämmöiseen en ole törmännyt.
     
  14. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
    Sillon ipad1 ei oo uudempaa ohjelmistoa.. Näitä padeja ei rootata samalla tavalla kun android-vehkeitä.. Toki voit kokeilla googlettaa saako siihen jotenkin uudempaa softaa. Käsittääkseni se ei onnistu, tai ainakaan kovin helpolla.
     
  15. Fin_BoomHeadshot

    Fin_BoomHeadshot Regular member

    Liittynyt:
    26.01.2013
    Viestejä:
    608
    Kiitokset:
    22
    Pisteet:
    28
    Jos se ei sitten onnistu niin saako kaikkia ohjelmia jotka vaatii ios 7 tälle versiolle? Netflixin ainakin sain niin että latasin iTunesista koneelle ja iPadillä menin lataus historiaan ja latasin sieltä.
     
  16. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
    Voi olla että kaikkia ei saa.. Jb on yks mahollisuus mutta appsien käyttö voi olla tahmasta.
     
  17. Datanen

    Datanen Guest

    Liittynyt:
    21.09.2010
    Viestejä:
    5,322
    Kiitokset:
    68
    Pisteet:
    108
    Olisi kannattanut harkita jotakin muuta ennen ostoa. Itsekin pyrin aina ottamaan selvää jostakin laitteesta ennen ostamista.
     
  18. Fin_BoomHeadshot

    Fin_BoomHeadshot Regular member

    Liittynyt:
    26.01.2013
    Viestejä:
    608
    Kiitokset:
    22
    Pisteet:
    28
    En minä hyvistä kaupoista kieltäydy.. Eikä tuo nyt niin iso asia ole..
     

Jaa tämä sivu