1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma HP Elitebook 2570p wlan ajurit sekaisin.

Viestiketju Kannettavat tietokoneet -osiossa. Ketjun avasi tyhma 04.02.2016.

  1. tyhma

    tyhma Member

    Liittynyt:
    09.07.2005
    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Ostin tossa taannoin kyseisen koneen, jonka sitten sain niin jökkeliin että piti formatoida. Nyt sittten ei löydä wlan verkkoja. "Yhteksiä ei ole käytettävissä" vaikka on, ja toisella koneella olen wlanissa. Osaisko joku kaivaa netistä että ensinäkin mikä verkkokortti/mitkä ajurit olisi oikeat. Olen nyt valehtelematta yli 10 ajurit ajanut ja aina sama ongelma. Ja myöskin mistä pystyn varmasti poistamaan väärät ajurit lopullisesti ettei sekoita pakkaa enempää.. Kiitos jo etukäteen jos joku jaksaa nähdä vaivaa ja tienata internet respectiä : )
     
  2.  
  3. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,359
    Kiitokset:
    654
    Pisteet:
    193
    Ongelma tuossa on se, että laitettasi on tehty eri kokoonpanoilla. Wireless Lan ajureita löytyy tuolta Inteliltä, Broadcomilta ja Qualcommilta. Lataa niistä uusimmat ajurit, jos et tiedä mikä laite koneellasi on ja kokeile.
    Täältä voit ladata ajureita koneellesi: http://h20564.www2.hp.com/hpsc/swd/public/readIndex?sp4ts.oid=5284308&swLangOid=15
    Valitse ensin käyttöjärjestelmä.

    Edit: Eka laatikkoon (Change product) voi antaa koneesi sarjanumeron jospa se tarjoaisi heti oikean ajurin.
     
    Viimeksi muokattu: 04.02.2016
  4. vps358

    vps358 Active member

    Liittynyt:
    14.11.2009
    Viestejä:
    3,768
    Kiitokset:
    110
    Pisteet:
    73
    Systerillä jökkäsi WLAN ajurien pakkopäivityksen jälkeen laitteen kyvyttömyyteen valita salaustyyppi oikein, eli joku muu kuin AES oli oletuksena ja ei osannut sitä vaihtaa...

    T: Vesku
     
  5. tyhma

    tyhma Member

    Liittynyt:
    09.07.2005
    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Joo o, ajoin uudestaan ajurit (en nyt muista mitkä noista kolmesta) ja sovittimen asetuksista piti valita eri asetus josta sitten yhtäkki alkoi toimimaan eilen illalla. En kauemmin näplännyt vaan löin läpän kiinni ja painelin nukkumaan. Lieko vika sitten väärän valmistajan ajureissa. Kiitos auttaneille : )
     

Jaa tämä sivu