1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

gtx 960 ja bios!

Viestiketju Näytönohjain -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi akikk88 17.05.2016.

  1. akikk88

    akikk88 Member

    Liittynyt:
    02.05.2016
    Viestejä:
    34
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Laitoin gtx 960 koneeseen kiinni enkä pääse biosiin. Tulee vain näyttöön et no signal. Sit ku laitan emon hdmi paikkaan ja näyttiksenä R7 niin bios käynnistyy normaalisti. Missä mättää? :/ emo on asus a88xm-plus ja prossu amd 7850k. Näyttönä on HP S2031a.
     
  2.  
  3. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
    Joku muu piuha ku hdmi.,. Vga tai dvi.
     
  4. akikk88

    akikk88 Member

    Liittynyt:
    02.05.2016
    Viestejä:
    34
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Piti näköjään biisissä käydä muuttamassa et pci-expres on käytössä pääasiallisesti. Eli käytössä yritti pitää tota radeonin r7. Oli jopa asetuksissa et näyttiksen olis toi r7 ja nyt muuttui GeForce gtx960. En Oo hirveästi ennen noita biossi juttuja kattellu.
     
  5. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
    Hyvä ku selvis
     
  6. akikk88

    akikk88 Member

    Liittynyt:
    02.05.2016
    Viestejä:
    34
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Mut yks juttu on aika outo et silloin ku on toi r7 käytössä niin näytölle saa resoluutioksi jopa 1080p mut GeForcella toi perus 1600x900. Mikähän siihen on syynä?
     
  7. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    237
    Pisteet:
    123
    Kuulostaa siltä, ettei ajureita ole asennettu.
     
  8. akikk88

    akikk88 Member

    Liittynyt:
    02.05.2016
    Viestejä:
    34
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Koneen mukaan kaikki ajan tasalla. Kuuluks sen pystyäkki muuttamaan kuvan kooksi 1080p? Vaiks näytön resoluutio olis 1600x900.
     
  9. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,724
    Kiitokset:
    796
    Pisteet:
    173
    Yleensä on tosiaan niin että erillinen näyttis automaattisesti ottaa paalupaikan. Näköjään APU-setti vaatii tuon muutoksen. Kuten rick79 tuossa jo aiemmin mainitsi niin hyvä kun toimii nyt oikein. :)
     
  10. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,361
    Kiitokset:
    656
    Pisteet:
    193
  11. akikk88

    akikk88 Member

    Liittynyt:
    02.05.2016
    Viestejä:
    34
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Kyseinen ohjelma löytyy koneelta ja ajurit on kunnossa. Ei vaikutusta. Niin ja vaiks mulla oli biosissa noi väärät asetuksen ton näyttiksen osalta löyti kumminki sen mut esim käynnistyksen yhteydessä singaali tuli viiveellä. Nyt tulee välittömästi ku koneen lyö käyntiin :) eli hyvä homma. Ei mua toi resoluutio haittaa mut ihmetyttää vähän :D
     
  12. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    237
    Pisteet:
    123
    Jaa-a, eipä taida näyttis antaa näytön natiivia isompaa resoa. Oma ei ainkaan windowsin asetuksissa näytä kuin 1080:n asti, jota näyttö tukee.
     
  13. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
    Juuri näin. Jos sen reson jotenki saiski väännettyä isommaks niin kuva ois ilosesti viturallaan johonki suuntaan...
     

Jaa tämä sivu