1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Google Crome ja tulostus

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi elseppa 05.12.2015.

  1. elseppa

    elseppa Member

    Liittynyt:
    04.06.2007
    Viestejä:
    69
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Moi. Ongelmana se, kun haluan tulostaa ja valitsen Cromessa "tulosta". Jostain syystä ei koko tulosta-painiketta ole, vaan valittavissa on vain "tallenna" ja "peruuta" sekä mitkä sivut haluaa tulostaa jne. Eikä siellä alhaalla ole enää kohtaa "Käytä järjestelmän....(jotain)".

    Virhe johtuu kai siitä, kun latasin Windows 10:n ja seuraavana päivänä otin sen pois ja palasin Win 8.1:een.

    Mikä avuksi?
     
  2.  
  3. Tkonemies

    Tkonemies Regular member

    Liittynyt:
    09.07.2015
    Viestejä:
    249
    Kiitokset:
    26
    Pisteet:
    28
    Kannattaa se 10 laittaa takaisin koneeseen niin toimii kaikki paremmin.
     
  4. elseppa

    elseppa Member

    Liittynyt:
    04.06.2007
    Viestejä:
    69
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Eipä toiminut paremmin, päinvastoin. Tämä tulostusongelma on ollut ennenkin ja liittynee joko siihen, mitä edellä kerroin tai joihinkin automaattisiin päivityksiin. NYT ON ONGELMANA myös se, että alapalkki on muuttunut eli entinen näkyy vain työpöydällä. Lisäksi yläpalkkiin on ilmestynyt Grome 'härpäke', joka heiluu siinä, kun menee hiirellä esim. välilehdille. Mitä ihmettä nämä laitteet tekevät ilman lupaa? Ärsyttää todella. Haluaisin entisen alapalkin takaisin, jossa on ohjelmani kiinnitettyinä.
     
  5. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    2,713
    Kiitokset:
    528
    Pisteet:
    123
    Kannattaa kokeilla sen chromen asetusten nollausta.
    Asetukset - Näytä lisäasetukset - selaa sivun loppuun ja sieltä Asetusten palauttaminen.
     
  6. elseppa

    elseppa Member

    Liittynyt:
    04.06.2007
    Viestejä:
    69
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Ok. Kiitos neuvosta. Jotenkin aina pelkään noita asetusten palauttamisia, kun en tiedä, mihin pisteeseen palauttavat. Sain kuitenkin ongelman hoidettua räpläämällä... En enää muistakaan mitä tein, heh. Lopuksi ainakin vaihdoin selainta ja jotenkin Google silti jäi ja AVOT, ongelma oli poissa! - Ihmeellinen maailma.
     

Jaa tämä sivu