1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Fujitsu Lifebook A series Win7 formatointi

Viestiketju Kannettavat tietokoneet -osiossa. Ketjun avasi pepe1111 15.11.2015.

  1. pepe1111

    pepe1111 Regular member

    Liittynyt:
    12.08.2006
    Viestejä:
    111
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Tuollainen läppäri pitäisi saada formatoitua, Win asennuslevyä ei ole. Mitenhän onnistuisi helpoiten?

    Kiitos
     
  2.  
  3. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,396
    Kiitokset:
    678
    Pisteet:
    193
    Aiot formata ja sinulla ei ole asennuslevyä, millä aiot sitten käyttöjärjestelmän asentaa? Formaus tyhjentää koko levyn ja poistaa käyttöjärjestelmän ja kaikki ohjelmat?
     
  4. pepe1111

    pepe1111 Regular member

    Liittynyt:
    12.08.2006
    Viestejä:
    111
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    hmmm, miten tuon koneen saisi tyhjennettyä siihen tilaan niinkuin tuli kaupasta ostettaessa? että poistaisi kaikki tiedot koneelta ja asentaa windowsin uudestaan
     
  5. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,396
    Kiitokset:
    678
    Pisteet:
    193
    Noissa koneissa pitäisi olla palautusosio, josta koneen tehdasasetukset voi palauttaa.
     
  6. pepe1111

    pepe1111 Regular member

    Liittynyt:
    12.08.2006
    Viestejä:
    111
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    osaatko aloittelijaa auttaa että mistä sen palautusosion löytää?

    kiitos
     
  7. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,396
    Kiitokset:
    678
    Pisteet:
    193
    Noita Lifebook A malleja on useita, mikä on koneesi tarkka malli?
     
  8. pepe1111

    pepe1111 Regular member

    Liittynyt:
    12.08.2006
    Viestejä:
    111
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    ah531

    riittääkö tuo?
     
  9. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,396
    Kiitokset:
    678
    Pisteet:
    193
    Viimeksi muokattu: 15.11.2015
  10. pepe1111

    pepe1111 Regular member

    Liittynyt:
    12.08.2006
    Viestejä:
    111
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    eli siis pitää olla tuo palautuslevy ennen kuin voi tehdä? perhana kun ei ole tyhjiä levyjä että saisi tänään hoidettua tämän, noh pitää jättää huomiseen
     
  11. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,396
    Kiitokset:
    678
    Pisteet:
    193
    Arvelisin noita DVD-levyjä tarvittavan muutama kappale palautuslevykkeiden valmistamiseen. Mitä minulle on tullut eteen, niin yleensä niitä tarvitaan vähintään 3kpl, mahdolliseti 5-6

    Asiaa sen paremmin tuntematta, kannattaa katsoa seuraava toiminto manuaalista:
    Sivulla 39, "Using the SecureCore Menu" menussa näyttäisi olevan tuollainen "Recovery and Utility" kohta, siinä saattaa olla mahdollisuus palauttaa kone tehdasasetuksiin, ilman palautuslevyjen tekoa.
    Sanon tämän tuntematta asiaa paremmin, selailtuani manuaalia.

    edit, joka tapauksessa nuo palautuslevykkeet kannattaa tehdä ongelmien varalle
     
  12. pepe1111

    pepe1111 Regular member

    Liittynyt:
    12.08.2006
    Viestejä:
    111
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    kokeilen varmaan tehdä ilman noita levyjä. eikös nuo suju yleensä ilman ongelmia
     
  13. pepe1111

    pepe1111 Regular member

    Liittynyt:
    12.08.2006
    Viestejä:
    111
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    tutkailen jos sieltä biosista löytyisi joku tehdasasetusten palautus niin eihän sen pitäisi windowsia poistaa koneesta?
     
  14. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,396
    Kiitokset:
    678
    Pisteet:
    193
    Kyllähän nuo palautuslevykkeet ovat kaikkein turvallisin tapa palauttaa kone, vaikka kone olisi miten solmussa.

    Biossista palautusvaihtoehtoa ei löydy, ellei tuosta "Recovery and Utility" vaihtoehdosta pääse suoraan palautukseen.
     
  15. pepe1111

    pepe1111 Regular member

    Liittynyt:
    12.08.2006
    Viestejä:
    111
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Tälläinen löyty ainakin yhdeltä englannin kieliseltä sivulta tuohon fujitsuun.

    So in general if your device has been delivered with Windows 7 with HDBR you can restore the device by
    - pressing F12 during the boot
    - chooce system recover options
    - Fujitsu REcovery
    - and then follow the instructions
     
  16. pepe1111

    pepe1111 Regular member

    Liittynyt:
    12.08.2006
    Viestejä:
    111
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    tämmösen löysin tuolta ohjeista minkä linkkasit:

    Running Recovery and Utility from hard disk
    1 Turn on or reboot your system. When the Fujitsu logo appears, press [F12] key.
    2 Cursor down to <Recovery and Ut
    ility> and press the [Enter] key.
    3 While the files are being loaded from the disc, a progress bar will appear at the bottom of the screen.
    4 When the System Recovery Options dial
    og opens, select a new keyboard layo
    ut, if necessary, then click [Next].
    5 When the Operating System dialog appears, sele
    ct “Use recovery tools...”, then click [Next].
    6 If necessary, enter your password, then click [OK].
    7 When System Recovery Options window
    appears, click on Recovery and Utility.
    8 The Recovery and Utility screen app
    ears on the screen with three tabs:
    Diagnostics, Recovery and Utility.
    Please note that Diagnostics tab is not supported on certain LifeBook/Stylistic mode
    ls when running Recovery
    and Utility from the hard disk.
    In order to restore the
    operating system, please use the middle icon “Restoring
    the Factory Image (only C:\drive)” under the Recovery tab

    eikös tuolla saa sen tehtyä ilman että noita levyjä tarvitsee tehdä ?
     
  17. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,396
    Kiitokset:
    678
    Pisteet:
    193
    Kokeile tuota. On hyvä huomata, että palautuksessa häviää asentamasi ohjelmat ja oma data, joten on syytä ottaa oma data talteen ennen palautusta.
     

Jaa tämä sivu