1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

FPS Ongelma

Viestiketju Näytönohjain -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi roppelli 02.05.2016.

  1. roppelli

    roppelli Newbie

    Liittynyt:
    02.05.2016
    Viestejä:
    27
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Elikkäs tilasin tuossa pari viikkoa sitten tietokoneen osat jimms:ltä. Pelaan cs:go enimmäkseen ja katselin youtubesta, että paljonko fps tulisi olemaan tulevilla osilla cs pelatessa niin videossa oli,että n.250 fps. No osat tulivat ja latasin käyttiksen ja ajurit emolle ja näyttikselle. Mutta kun menin pelaamaan cs niin fps ei ollut kuin 60-90 fps. Niin osaisiko joku kertoa mikä on pielessä. Kaikki ajurit olen kyllä ladannut ja ne on ajantasalla, mutta kuseeko joku asetus vai mikä siinä on. Voisiko johtua siitä että en ladannut biossin ajureita, koska kaveri sanoi että niitä kai ei ole pakko ladata, mutta ei ollut varma.
    Näyttis:Msi gtx 960
     
    Viimeksi muokattu: 02.05.2016
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,471
    Kiitokset:
    2,651
    Pisteet:
    223
    Onko prossussa integroitua näyttistä? Jos on niin onko roikka kiinni erillisnäyttiksessä?
     
  4. roppelli

    roppelli Newbie

    Liittynyt:
    02.05.2016
    Viestejä:
    27
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  5. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,471
    Kiitokset:
    2,651
    Pisteet:
    223
    Vielä varmistukseksi että näytön johto on kiinni tuossa gtx960:ssä? Biosia ei tarvitse päivittää.
     
  6. roppelli

    roppelli Newbie

    Liittynyt:
    02.05.2016
    Viestejä:
    27
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Joo kyllä on johto kiinni. Voiko olla silti ongelma se,että kone käyttää prossun näytönohjainta. Koska minulla on koneella kaksi eri ohjauspaneelia. Toinen on intelin ja toinen on nvidia,joka on tarkoitettu tuolle gtx 960:lle. Ja kun otan sen johdon pois näytöstä siis sen joka menee gtx 960:seen niin näyttö pysyy ihan normaalina eli minusta tuntuu, että kone käyttää prossun näytönohjainta
     
    Viimeksi muokattu: 02.05.2016
  7. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    237
    Pisteet:
    123
    Meneekö sulla kaksi johto näyttöön? Sekä emolta että näyttiksestä? Vai miten kuva säilyy, jos otat näytön kaapelin (DVI?) irti?
     
  8. roppelli

    roppelli Newbie

    Liittynyt:
    02.05.2016
    Viestejä:
    27
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    joo kaksi johtoa menee. emolta yksi ja toinen näyttikseltä. Ja joo kuva säilyy,kun otan näytönohjaimeen menevän johdon irti. dvi-d menee emoon ja toinen dvi menee näyttikseen
     
  9. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    237
    Pisteet:
    123
    Ihan ekana sitten se emolta tuleva irti ja pelkästään näyttiksestä kaapeli näytölle. DVI on paras vaihtoehto, etenkin jos sulla on nopeempi kuin 60 Hz näyttö. Kokeilepa käynnistää kone uudestaa niin.
     
    roppelli kiitti tästä.
  10. roppelli

    roppelli Newbie

    Liittynyt:
    02.05.2016
    Viestejä:
    27
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Joo otin sen nyt irti ja käynnistin sen uudelleen, mutta kone käynnistyi vain d-sub liitoksella. Niikun näytöstä alkoi näkyä normaalisti kun laittoi D-Sub
     
  11. roppelli

    roppelli Newbie

    Liittynyt:
    02.05.2016
    Viestejä:
    27
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Mutta cs toimii nyt niinkuin pitääkin:nyt fps on oikeaa luokaa:)) Kiitos avusta!
     
    Viimeksi muokattu: 02.05.2016
  12. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    237
    Pisteet:
    123
    Pitäisi sieltä kuva nyt diginäkin saada ulos... Näyttiksen ajurit on asennettu ja päivitetty? Millainen näyttö ja mikä näyttis tarkalleen on?
     
  13. roppelli

    roppelli Newbie

    Liittynyt:
    02.05.2016
    Viestejä:
    27
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Pelaa jo...vaihdoin vain johdon.
     

Jaa tämä sivu