1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma FPS ALLE 100

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Joniruo 11.06.2017.

  1. Joniruo

    Joniruo Newbie

    Liittynyt:
    11.06.2017
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Alta 300vois olla budjetti. CSGO sais pyöriä moitteettomasti. Koitan tarkistaa powerin jos osaan. En tiedä löytyykö lisävirtajohtoa
     
  2.  
  3. Joniruo

    Joniruo Newbie

    Liittynyt:
    11.06.2017
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Tommonen poweri
     

    Liitetyt tiedostot:

  4. Joniruo

    Joniruo Newbie

    Liittynyt:
    11.06.2017
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Näyttis
     

    Liitetyt tiedostot:

  5. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,101
    Kiitokset:
    2,275
    Pisteet:
    223
    Joniruo kiitti tästä.
  6. Joniruo

    Joniruo Newbie

    Liittynyt:
    11.06.2017
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kiitos paljon!! Siinä ois hyvä setti kyllä!
     
  7. Tinke8

    Tinke8 Regular member

    Liittynyt:
    23.01.2010
    Viestejä:
    985
    Kiitokset:
    24
    Pisteet:
    28
    Poweri on AcBelin FS8017, eli umpiroskaa
     
  8. Wiki1

    Wiki1 Regular member

    Liittynyt:
    03.01.2012
    Viestejä:
    108
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    28
    En uskoisi että tuo on näyttikesen tehosta kiinni.
    Itsellä näyttis mallia vanha peruna, eli HD 7790 ja prossu FX8320 @ 4.4ghz ja CSGO pyörii 200-300fps. Tuo sinun GTX 750 on tehokkaampi ja sen kyllä pitäisi pystyä csgo pyörittämään hyvin, ellet pelaa 4k resolla.

    Voi olla että joku taustalla pyörivä softa sakkaa prossun ja fps tippuu. itsellä 2. koneessa prossuna pentium G3258 ja näyttiksenä GTX560. tällä setupilla CSGO pyörii yksinään ~200fps, mutta tippuu heti alas jos taustalla tapahtuu jotain ylimmräistä.

    virtalähteestä olen samaa mieltä että se kannattaa vaihtaa.
     
    Joniruo kiitti tästä.
  9. Joniruo

    Joniruo Newbie

    Liittynyt:
    11.06.2017
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Joo minä laitan virtalähteen ainakin näin aluksi jo tilaukseen. Kiitti vastauksista! Pelaan aika isoilla resoluutioilla ja haaveena olisi pystyä myös pelaamaan high asetuksilla.
     

Jaa tämä sivu