1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Fps alkoi droppailemaan

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi oskariq 02.07.2015.

  1. oskariq

    oskariq Member

    Liittynyt:
    23.04.2015
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Ennen fps ollut cs:gossa se 300. Muuton jälkeen fps pelissä 20-80 ja droppailee ihan ihmeellisesti. Tietokonetta kannoin kyllä kuin kukkaa kämmenellä tänne uuteen asuntoon, että tuskin mikään rikki on mennyt. Aikaisemmin ei siis mitään ongelmaa. Windows 7 löytyy.
    Mikähän voisi olla vikana, todella outoa? ;/

    Tuollainen setti löytyy siis :
     

    Liitetyt tiedostot:

  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,436
    Kiitokset:
    2,639
    Pisteet:
    223
    Ettei vain olisi mennyt näytön roikka integroituun?
     
  4. oskariq

    oskariq Member

    Liittynyt:
    23.04.2015
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Eli tarkoittaa suomen kielellä mitä? :D En siis tiedä tietokonetermeistä tai tietokoneista ylipäätäänkään yhtään mitään.
     
  5. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,436
    Kiitokset:
    2,639
    Pisteet:
    223
    Prossun mukana tulevan näytönohjaimen liitäntään.
     
  6. oskariq

    oskariq Member

    Liittynyt:
    23.04.2015
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Hmm okei. Eli mitä tässä pitäisi tehdä, että saisi hoidettua homman?
     
  7. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,436
    Kiitokset:
    2,639
    Pisteet:
    223
    Tarkista aluksi että näytön johto menee tuon erillisnäyttiksen liitäntään.
     
  8. oskariq

    oskariq Member

    Liittynyt:
    23.04.2015
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    HDMI on nyt tuolla ylhäällä kiinni, kokeilin laittaa kiinni tuohon toiseen paikkaan mutta näyttö ei sanonut silloin mitään.
     

    Liitetyt tiedostot:

  9. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,436
    Kiitokset:
    2,639
    Pisteet:
    223
    Väärässä liitännässä. Tarkista onko näytönohjain kunnolla kiinni ja lisävirtapiuhat paikoillaan.
     
  10. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,355
    Kiitokset:
    653
    Pisteet:
    193
    Sammutitko koneen johdon vaihdon ajaksi?
     
  11. oskariq

    oskariq Member

    Liittynyt:
    23.04.2015
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    En sammuttanut, mutta käynnistin uudelleen. Kokeillaas nyt mitä kone sanoo.
     
  12. oskariq

    oskariq Member

    Liittynyt:
    23.04.2015
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    No johan toimii taas :D Olikin onneksi noin yksinkertainen asia. Suuret kiitokset! Hyvä, että joku tietää näistä jotain :D
     
  13. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,355
    Kiitokset:
    653
    Pisteet:
    193
    Hienoa, että lähti toimimaan.
     
    oskariq kiitti tästä.

Jaa tämä sivu