1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Finnsat FST05PVR

Viestiketju Keskustelua antenniverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi tsaude 04.03.2011.

  1. tsaude

    tsaude Member

    Liittynyt:
    04.01.2008
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Mitä kokemusta raadilla on ko. digiboksista. Itse ostin sellaisen pari kuukautta sitten, ja harmillisen epävarma yksilö näyttää olevan kyseessä. Ajastetut tallennukset epäonnistuvat pääsääntöisesti. Joko ei tallenna olenkaan tai sitten tallentaa muutamasta sekunista muutamaan minuuttiin. Myös kesken ohjelman aloitettu tallennus saattaa katketa hetken päästä. Harmi kun muuten olisi ihan näppärä laite.
    Ajattelin vaan kysellä että olisko yksilövika -> huoltoon vai softabugeja jolloin pitää marssia myyjän luo ja yrittää purkaa kaupat.
    Melko köyhät o tällä hetkellä tallentavien antennidigiboksien tarjonnat. Kaikki vissiin odottaa -T2:sta.
     
  2. AfterDawn

    AfterDawn Ilmoitus

  3. pkaksp

    pkaksp Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    11.01.2005
    Viestejä:
    12,069
    Kiitokset:
    8
    Pisteet:
    98
    Tyyppivika. Itse vaihdoin jo yhden laitteen samojen ongelmien kanssa. Näyttää tämä uusikin tekevän samoja temppuja. Muuten juu näppärä laite. Kun vain toimisi. :)

    edit. Näyttäisi omalla kohdallani ainakin siltä, että kone tekee tuota vain jos se on standby tilassa. Jos virrat on päällä, niin ongelmia ei ole tallennuksien kanssa ollut ainakaan toistaiseksi.
     
    Viimeksi muokattu: 04.03.2011
  4. tsaude

    tsaude Member

    Liittynyt:
    04.01.2008
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Oukkei, taidan marssia kauppaan ja kysellä "paraneeko vaihtamalla vai ei"
     
  5. tsaude

    tsaude Member

    Liittynyt:
    04.01.2008
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Edit: Ei parantunut vaihtamalla. Sama ongelma, ja tosiaan stanbyssa tekee tuota harmia. Kyllähän sen pitäisi standby tilassakin toimia.
     
  6. pkaksp

    pkaksp Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    11.01.2005
    Viestejä:
    12,069
    Kiitokset:
    8
    Pisteet:
    98
    Juu ei parantunut ei. Siihen ilmestyi vasta softapäivityskin, mutta eipä sekään auttanut ongelmaan. Oletko ollut yhteydessä Finnsatin huoltoon?

    FST05 ja FST03 ohjelmistopäivitys
     
    Viimeksi muokattu: 05.04.2011
  7. tsaude

    tsaude Member

    Liittynyt:
    04.01.2008
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Uusi boksi tuli just tuolla uudella softalla, ja ei tosiaankaan auttanut ongelmaan. Tuo Finnsatin huoltoon yhteydessä oleminen on "mission impossible" Ei ole kuin tuo maksullinen asiakaspalveluneumero, ja siihen en viitsi rahojani kuluttaa kun on kyse laitteen ongelmasta jonka pitäisi olla takuuhommia eikä kustantaa edes puhelumaksujen vertaa asiakkaalle. Yhden kerran soitin siihen ja aika laihat oli lääkkeet mitä sain. Jos on kerran noin vaikeaa palvella asiakkaita niin pitäkööt p*skansa.

    Vein siis boksin takaisin kauppaaan josta sen ostin ja suostuivat vaihtamaan sen vastaavaan Toppariin 520PVRT. Nyt odottelen että saan sen kun ei myymälässä niitä ollu vaan meni tilaushommiksi. En tiedä onko sen parempi, mutta tuleepahan vähän kuiteskin referenssiä.
     
  8. TiiKat

    TiiKat Guest

    No joopa joo...ai tyyppi vika tuolla laitteella... Erehdyin ostamaan myös ja on ollut ongelmia tallentamisen kanssa..joitakin ohjelmia tallentaa vain 3 min ja jotkut kun onnistuu kokonaan, niin ne pätkii.
    Ostopäivästäkin on jo niin kauan, että ei varmaankaan pysty vaihtamaan tuotetta..nyt kyllä harmittaa kuin pientä oravaa..ja sit viel niiden tuo maksullinen asiakaspalvelu..Minä kun ajattelin, kun on kotimaisuutta..PAH!
    Kunpa olisin löytänyt tuon tuote arvioinnin aikaisemmin...yritin kyllä kokemuksia vähän etsiskellä....
     
    Moderaattorin viimeksi muokkaama: 11.04.2011
  9. pentsu

    pentsu Regular member

    Liittynyt:
    07.03.2008
    Viestejä:
    1,239
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Jos laite on paskana, siis ei tee sitä mitä on luvattu, niin vehje takuukorjaukseen. Jos ei auta niin sitten kaupan purku. Pakko on onnistua.
     
  10. TiiKat

    TiiKat Guest

    Noinhan se on, ei tuollasella epävarmalla laitteella mitään tee...
     
  11. tsaude

    tsaude Member

    Liittynyt:
    04.01.2008
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Näin on. Minunkin tapauksessani pistivät liikkeestä ensin laitteen huoltoon Finnsatille. Huollosta tuli uusi laite tilalle, jota koeponnistelin pari päivää ja totesin että ongelma oli edelleen sama vaikka laite täysin uusi.

    Marssin sitten liikkeeseen ja kyselin että montako kertaa pitää huollon kautta kierrättää ennen kuin uskotaan että kyse ei ole yksittäisestä laiteviasta vaan ko. mallin yleisestä toimimattomuudesta. Lisäksi totesin että joka kerta kun käy huollossa niin aikaa palaa pari viikkoa ja kaikki aiemmat tallennukset on menetetty. Aika suurta harmia tulee tästä. -> Vaihtoivat saman tien toiseen vastaavaan, Topfieldin TF520PVRt

    Tuosta Topfieldistä pitää sanoa että siinä taitaa tallennukset onnistua paremmin, mutta käyttöliittymä on kyllä monelta osalta melko huono ja vanhahtava. Finnsat oli käyttöliittymän ja käytön helppouden suhteen ihan eri sarjassa. Nuo kaksi kun saisi jotenkin naitettua yhteen - Topparin toimivuus ja Finnsatin käyttis + koko + virrankulutus - niin meillä olisi aika moderni talentava antenni digiboksi.
    Toppari taitaa olla raudaltaan ja softaltaankin vanhaa kamaa, jota on vaan "paketoitu uudelleen" vuosien mittaan.
     
  12. TiiKat

    TiiKat Guest

    Kiitos tsaude!
    Harmittaa vaan niin vietävästi nyt sit ne ohjelmat, jotka tuolla laitteella on taltioituna...
    Topfield olisi ollut se toinen vaihtoehto, mutta myyjä sanoi, että tätä finnsattia tulee vähemmän korjauksiin...PAH! Liekö mainos kikka sitten, että saavat muijaa höynäytettyä ja ostamaan muka hyvä tuote....
    Meillä oli tätä ennen Philipsin tallentava digipoksi ja oli tosi hyvä toiminen kaikinpuolin ja ohjelmistokin oli helppo ja hyvä, vaan kun alkoi oireilemaan liiaksi (kestihän se monta vuotta ja oli kovassa käytössä)..mutta kun ei löytynyt samaa merkkiä..ei sitten niin mistään...
     
  13. pkaksp

    pkaksp Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    11.01.2005
    Viestejä:
    12,069
    Kiitokset:
    8
    Pisteet:
    98
  14. tsaude

    tsaude Member

    Liittynyt:
    04.01.2008
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Kerro sitten ihmeessä miten kävi. Olis kelpo boksi kun toimis.
     
  15. TiiKat

    TiiKat Guest

    Kiitos! Päivitin laitteen, nyt jää sitten nähtäväksi oliko apua! Teinit saavat laittaa omat ajastuksensa uudelleen, kun piti lopuksi laittaa tehdasasetukset, niin kaikki ajatukset hävis.. Mutta Toivotaan, että tuo nyt sitten auttoi.
     
  16. pkaksp

    pkaksp Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    11.01.2005
    Viestejä:
    12,069
    Kiitokset:
    8
    Pisteet:
    98
    Doh... Eipä auttanut ei. Alkuun vaikutti jo pahasti siltä, että vika on korjattu, mutta kyllä se karu totuus jälleen kerran paljastui. Eli ajastukset toimii satunnaisesti edelleen.
     
  17. TiiKat

    TiiKat Guest

    Meillä nuoriso ajastelee ohjelmat pääosin ja olen saanut sen käsityksen, että tietyllä tavalla laitettu ajastus pelaa kuten pitääkin, mutta jos sen tekee toista kautta jotenkin erilailla, niin sitten ei... Pitää koettaa kysyä illalla, mikä on se tapa, miten se on onnistunut.
    Laite on nyt tosin mennyt myös muutamia kertoja täysin tilttiin!!!!! Että sekin vielä!!!
    Maillä ei ole siis mennyt päivityksen jälkeen ajastukset pieleen... Mä eka laitoin sen aiemman päivityksen siitä sivulta (koska ei sitäkään viel ollut asennettu) ja sitten sen uudemman...
     
  18. pkaksp

    pkaksp Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    11.01.2005
    Viestejä:
    12,069
    Kiitokset:
    8
    Pisteet:
    98
    Itse olen huomannut, että ajastusten laittamisella ei niinkään ole merkitystä, mutta jos boxissa on ollut virrat päällä kyseisenä päivänä tovin aikaa, niin ajastukset yleensä onnistuvat. Jos boxi taasen on ollut standby-tilassa päivän kaksi, niin ajastukset toimivat satunnaisesti, jos ollenkaan.
     
  19. Konkka

    Konkka Member

    Liittynyt:
    15.05.2011
    Viestejä:
    1
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    2 kk sitten ostettu, alkuun vaikutti ihan hyvältä, mutta mutta...
    -Ajansiirto/taukotallennus-what-ever teki tenän, tallenne tökki ja skippaili eteenpäin. Sittemmin toiminut kyllä.
    -Pääsiäisenpyhiksi laitoin ainakin 8 ajastusta joista ainoastaan 1 tallentui. Ilmeisesti tuo stand-by ongelma, jälkeenpäin on toiminut.
    Päivitin versioon 1.0.6. Tiedä sitte auttoiko mihinkään, kun boksi on ollut päivittäin päällä.
    -10.5. klo 20.15 oli sähkökatko, sen verran että valot vilkahti ja pc sammui, tuloksena: jäi Poliisit (20.30) tallentumatta.
    Päivitin versioon 1.0.9.

    -Tänään 15.5. ajansiirtoprobleema teki paluun. Laitoin tyttärelle Pikku kakkosen pauselle, ja kun piti jatkaa: töks töks.
    -Ja sitten uusi ilmiö: aamupäivän ajastus tallentui 2 kertaan, molemmat toimi, poistin toisen, ja tadaa: eipä toimi toinen enää! No, poistanpa senkin, mutta eipä häivy. Boksin sammuttamisen jälkeen katosi.

    Katotaan ottaako Veikon kone romun takaisin vielä...

    Edit: Kituuttelin vielä tovin, sitten kovalevy kyrvähti puolen vuoden kypsässä iässä. Vaihto Topfield TF520PVRt:hen, jonka kanssa ongelmia tallenteiden kanssa esim. bittivirheet joita ei live-katselussa näkynyt -> vaihto toiseen samanlaiseen: sama juttu, lisäksi ongelmina mm. tallenteiden korruptoituminen. Toppari #2 takaisin Veikolle, tilalle Humax HDPVR-5000T (johon toistaiseksi vanhana PVR9500C:n käyttäjänä, erittäin tyytyväinen)

    Eli 8kk:n sisään neljäs boksi talossa. Kyllä tää nykytekniikka on sitte ihmeellistä!

    Mainitsivat muuten Veikolla että Finnsateilla ollut aika tavalla ongelmia, en kyselly minkälaisia.
     
    Viimeksi muokattu: 16.11.2011
  20. pkaksp

    pkaksp Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    11.01.2005
    Viestejä:
    12,069
    Kiitokset:
    8
    Pisteet:
    98
    Jälleen uutta päivitystä pukkaa. Jokohan nyt ongelmat olisivat korjattu. Täytyy päivitellä ja tutkailla tilannetta.

    FST03-05PVR v1.1.0.sdl
     
  21. akilpelainen

    akilpelainen Member

    Liittynyt:
    16.11.2011
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Ollut Topfield 500 pvrc kaksi vuotta ja tyyppivikana paljastunut virtalähteen huono laatu, joka johtaa ylijännitteeseen ja sitä kautta kovalevyn vaurioitumiseen ja lopulta emon tuhoon. Onnistuu korjata jos osaa kolvata ja hankkia tarvittavat kondensaattorit. Ja tietysti pilalle mennyt kovalevy pitää uusia. Todellinen DIY-vehje. Kun käyttöliittymä on vielä kökkö (vert. esim. Humax) ei voi kyllä suositella kenellekkään, paitsi masokisteille.
     

Jaa tämä sivu