1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Fatal1ty p67

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi iivokki87 27.12.2014.

  1. iivokki87

    iivokki87 Regular member

    Liittynyt:
    24.04.2007
    Viestejä:
    144
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
  2.  
  3. power_age

    power_age Active member

    Liittynyt:
    06.05.2009
    Viestejä:
    1,697
    Kiitokset:
    148
    Pisteet:
    73
    Eiköhän se siihen sovi yhtälailla kun z68 lankkuun, ja muihin vanhempiin.

    Ei se että se tukee pci 3.0 vaikuta kun se 2-3 fps.ää vanhaan 2.0 väylään verraten.
     
  4. iivokki87

    iivokki87 Regular member

    Liittynyt:
    24.04.2007
    Viestejä:
    144
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    niin mä aattelin kans,ei se pci 3 kyl mikää merkillinen :)
     
  5. iivokki87

    iivokki87 Regular member

    Liittynyt:
    24.04.2007
    Viestejä:
    144
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    ken tietää vaikka jonkun linkin mist voi kattoo tai mitä tahansa tietoo olis iso apu :)
     
  6. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,356
    Kiitokset:
    653
    Pisteet:
    193
    Voisitko kertoa, mitä olet hakemassa? PCI2.0 ja PCI3.0 näyttikset ovat yhteensopivia kumpaankin suuntaan.
     
  7. iivokki87

    iivokki87 Regular member

    Liittynyt:
    24.04.2007
    Viestejä:
    144
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    kyllä kyllä,lähinnä mietin,että kun laitoin fatal1ty p67:aan gtx770 niin piti päivittää bios(ilman päivitystä oli vaa musta screeni heti ku käynnisti koneen ja ei menny ees winukkaa),et se toimi.pci2/3 väylä minua ei huoleta,mutta se että onko siihen emoon tehtykkää biossipäivitystä joka tukis gtx980.kävin valmistajan sivuilla ja siel ei lue mitää et tukeeko se gtx980:ä
     
  8. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,356
    Kiitokset:
    653
    Pisteet:
    193
    Käsittääkseni pelkkä biossin palauttaminen default asetukseen pitää suorittaa näytönohjaimen vaihdon yhteydessä. Uudemmat emot taitavat tehdä tuon biossin muutoksen automaattisesti konetta käynnistettäessä. Omassa koneessa se meni jotenkin noin muistaakseni.

    Biossin päivityksenkin yhteydessä palautuu default tila. ( Oliko biossin päivitys pakollinen vai ei?)

    Itselleni ei ole tullut sellaista tapausta vastaan, jossa näytöohjaimen vaihdon takia olisi bios tarvinnut emossa päivittää.
    Korjatkaa joku jos olen väärässä.
     
    Viimeksi muokattu: 28.12.2014
  9. iivokki87

    iivokki87 Regular member

    Liittynyt:
    24.04.2007
    Viestejä:
    144
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    no mä en palauttanut sitä defaulttilaan aattelin vikana keinona päivittää Biosia ja se tepsi,mitenkä se biossi laitetaan default-tilaan?
     
  10. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,704
    Kiitokset:
    792
    Pisteet:
    173
    Eiköhän biosin viimeisellä välilehdellä ole kohta "load default settings" tai sinnepäin. Patterin voi myöskin käyttää veks emolevyltä ja antaa olla jonkin aikaa irti. Muista tarkastaa kellonaika sekä päivämäärä biosissa. Ovat yleensä ensimmäisellä välilehdellä.

    Joko sulla on tuo näytönohjain?
     
  11. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,356
    Kiitokset:
    653
    Pisteet:
    193
    Avaa bios ja katso sieltä ohjeet. Yleensä muistaakseni Load Default F9 ja Save F10.
     
  12. iivokki87

    iivokki87 Regular member

    Liittynyt:
    24.04.2007
    Viestejä:
    144
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    tässä sitä näyttistä oottelen,kiitos tän mahtavan pyhäpainajaisen :D
     
  13. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,356
    Kiitokset:
    653
    Pisteet:
    193
    Anna palautetta sitten, kun olet näyttiksen vaihtanut uuteen.
     
  14. Phat-J

    Phat-J Active member

    Liittynyt:
    25.07.2012
    Viestejä:
    346
    Kiitokset:
    116
    Pisteet:
    53
    100% varmaksi ei tietotekniikka-asioissa uskalla mitään sanoa, mutta 99,9% varmasti toimivaksi uskallan kyllä väittää ;).

    Itsellä P67 Sabertooth ja GTX-970 toimii...tosin BIOSin päivitän aina uusimpaan löytyvään. Luultavasti tuo GTX-770:stä varten päivittämäsi BIOS "riittää" myös tähän uuteen. Ei välttämättä ole uudempaa edes tullut... Jos on niin eipä tuo kovin suuri työ ole varmuuden vuoksi odotellessa päivittää.

    P.S. Muista sitten kellottaa 980:stä "tyhjät pois". Muuten vakiona se olisi kun ajelisi kellotetulla GTX-970:llä :p
     
  15. iivokki87

    iivokki87 Regular member

    Liittynyt:
    24.04.2007
    Viestejä:
    144
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    "tyhjät pois"?mitä se meinaa?
     
  16. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    = ylikellottaa. Tosin siinä voi rikkoo näyttiksen.
     
  17. iivokki87

    iivokki87 Regular member

    Liittynyt:
    24.04.2007
    Viestejä:
    144
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    mitenköhän rajusti sitä kehtaa/kantsii kellottaa?
     
  18. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Mun mielestä ei kantsi kellottaa yhtään ellei tiiä mitä tekee. Ylikellotuksessa voi helposti hajottaa kortin, ton hintasella en "harjottelis".
     
  19. iivokki87

    iivokki87 Regular member

    Liittynyt:
    24.04.2007
    Viestejä:
    144
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    niin no mä ihan uteliaisuutta vaa kysyin,onkohan siinä joku %-arvo mitä voi ja mitä ei?
     
  20. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Mitään kiinteetä prosenttiarvoo ei oo. Mitä enemmän kellotat, sitä enemmän riskeeraat, simppeliä. Ylikellotusta kantsii eka treenata jollain romukoneella, ei upouudella tykillä.
     
  21. iivokki87

    iivokki87 Regular member

    Liittynyt:
    24.04.2007
    Viestejä:
    144
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    niin no ei tuo 980 tarvi kyl kellotusta
     

Jaa tämä sivu