1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysymys Erittäin nopea SSD vai jotain muuta?.

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Persjalka 06.05.2015.

  1. Persjalka

    Persjalka Active member

    Liittynyt:
    07.06.2011
    Viestejä:
    1,614
    Kiitokset:
    345
    Pisteet:
    93
    Tämmöiset tulokset työnsi sata II väylässä oleva Samsung 840 PRO series SSD.Crystaldisk mark toistettu 3 kertaa samoin tuloksin,ja kokeiltu toisellakin ohjelmalla koska epäiltiin ohjelman valehtelevan tuloksen. ssd samsung outo nopeus.
     

    Liitetyt tiedostot:

  2.  
  3. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,490
    Kiitokset:
    745
    Pisteet:
    173
  4. Persjalka

    Persjalka Active member

    Liittynyt:
    07.06.2011
    Viestejä:
    1,614
    Kiitokset:
    345
    Pisteet:
    93
    Atto mittaustulos,ei hidastu.Mikä selittää tulokset?. atto.
     
  5. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
  6. Persjalka

    Persjalka Active member

    Liittynyt:
    07.06.2011
    Viestejä:
    1,614
    Kiitokset:
    345
    Pisteet:
    93
    Kiitos kun selvensit asiaa,kovempia lukemia kuin tuossa muropaketin kuvassa kuitenkin.
     
  7. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Tulokset riippuu monesta asiasta mut toi sen aiheuttaa.
     
  8. Persjalka

    Persjalka Active member

    Liittynyt:
    07.06.2011
    Viestejä:
    1,614
    Kiitokset:
    345
    Pisteet:
    93
    Juu alkoi vaan ihmetyttämään kun ihan outoja tuloksia tämmöiselle sata II väylälle.
     
  9. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,326
    Kiitokset:
    643
    Pisteet:
    193
    SATA 3:lla ne näyttää tällaiselta paljon parjatulla 840EVO'lla Rapid modessa.
     

    Liitetyt tiedostot:

  10. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,490
    Kiitokset:
    745
    Pisteet:
    173
    Jos sopii niin kyselisin onko tuota mahdollisuutta (Rapid) saada Samsungin 830 128GB:n lättyyn?

    Löytyi komeron perukoilta tuollainen cd joka aikanaan tuli ssd:n mukana. Levyllä Magician Software. Ennen kuin alan tuota penkomaan niin jostain olen lukaissut että ohjelma on jopa hidastanut lättyä. Onko tässä mitään perää??

    Ja huomaako noita hurjia tuloksia käytännössä... luulisi masiinan käynnistyvän melkein välittömästi. :rolleyes:

    Jos noihin pähkäilyihin saisi vastauksia niin mukava juttu. :)

    edit...
    M5A88-V Evo (sata 3)
    Samsung 830 128GB
    A-Data 1333MHz (säälittävät 2x2GB atm)
    Win 7 hp 64x
    Phenom 2 X4 955BE
    SF 400W
     
    Viimeksi muokattu: 07.05.2015
  11. i7Extreme

    i7Extreme Active member

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2,266
    Kiitokset:
    337
    Pisteet:
    93
    Alla vaatimukset:
    [​IMG]
    Samsungin softat on erinomaisia (myös heidän erillinen levyn kloonaus- softa). Magicianin uusin versio on 4.5.
    8 ja (8.1)hän käynnistyykin n.4 sekassa ilman rapid- modeakin.
     
    Whatta Heck kiitti tästä.
  12. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,490
    Kiitokset:
    745
    Pisteet:
    173
    Oho. Olen kuin klapilla päähän kopsautettu. Oikeasti. :) Nooh muutama sec enemmän menee seiskalla kun käynnistyy. Ja mikä mukavinta niin tuolla m5a emolla alkaa välittömästi hakemaan nettiä/yhteyttä. Pääkone tuumailee huomattavasti kauemmin.

    Kiitos infoista. Hyvä että kehitystä tapahtuu.
     
  13. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,841
    Kiitokset:
    2,465
    Pisteet:
    223
    Ei mitään käytännön merkitystä. Vie 2,5 gigaa muistia ja aiheuttaa jostakin syystä kovalevyjen tökkimistä. Mutta onhan se kiva katsella kovia testituloksia. Pari tuntia testailin ja poistin koko roskan.

    Tuo kasin käynnistysaika sitten... No joo, siitä on juttua toisessa ketjussa.
     
    Whatta Heck kiitti tästä.
  14. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Aattelikko et kone säilyttää RAMissa olevan cachen koneen ollessa kii? Jep ei, joten ei vaikuta mitään käynnistymiseen jos sammuttaa välillä.
     
  15. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,490
    Kiitokset:
    745
    Pisteet:
    173
    En aatellut koska olin epätietoinen, nyt tiedän.

    Kiitos.
     

Jaa tämä sivu